Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW 2009 14.-16. 8. 2009 - DŮLEŽITÉ INFO str. 12

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
patriot
Kontaktovat uživatele:

#241 Příspěvek od patriot »

angel_1 píše:patriot: jedu sice v patek, ale v sobotu na vecer domu, takze bych Te mohla pripadne vzit zpet.....

děkuji ... to mi ale nepomůže, v pátek mám ještě službu :? a v sobotu se tam jinak nedostanu.

snad to dám do kupy, moc času sice není,ale budu se snažit :wink: pokud to nebude těsnění či rovnou hlava, tak to snad půjde :wink:

sakra, zrovna teď, ach jo :cry:

sry za odbočení... :oops:
aigo
Kontaktovat uživatele:

#242 Příspěvek od aigo »

ahoj mam takovy problemek pri registraci jsem se napsal ze pojedu sam ale ted dve kamosky ze by rady jeli taky je to problem ze bych je vzal ssebou? :oops:
KEAN

#243 Příspěvek od KEAN »

aigo píše:ahoj mam takovy problemek pri registraci jsem se napsal ze pojedu sam ale ted dve kamosky ze by rady jeli taky je to problem ze bych je vzal ssebou? :oops:

neřeš a naplň třeba celý auto
MatyACS
Kontaktovat uživatele:

#244 Příspěvek od MatyACS »

aigo píše:ahoj mam takovy problemek pri registraci jsem se napsal ze pojedu sam ale ted dve kamosky ze by rady jeli taky je to problem ze bych je vzal ssebou? :oops:

to vůbec neřeš a vezmi je :lol:
KeyJey

#245 Příspěvek od KeyJey »

ja jenom doufam ze hodlate nekdo pit uz v patek, kamarad ma o vikendu rozlucku se svobodou takze vas v sobotu odpoledne opustim...
bobo-mb

#246 Příspěvek od bobo-mb »

Tak si krásně šperkuju auto, aby bylo na sraz pěkný. Dneska jsem jel na koupák, přijdu k autu a s nasranym pohledem obcházim přítelkyni a zjišťuju, že mi nějaká ku.va čmajzla všechny čepičky ventylků. Originál eMka a jsou v prdeli :cry: , co to komu dá???
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#247 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

bobo-mb píše:Tak si krásně šperkuju auto, aby bylo na sraz pěkný. Dneska jsem jel na koupák, přijdu k autu a s nasranym pohledem obcházim přítelkyni a zjišťuju, že mi nějaká ku.va čmajzla všechny čepičky ventylků. Originál eMka a jsou v prdeli :cry: , co to komu dá???

originál Mkový čepičky ventilku ?? jak to vypada ? :P
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#248 Příspěvek od matal Moderátor »

GeorgosAc píše:
bobo-mb píše:Tak si krásně šperkuju auto, aby bylo na sraz pěkný. Dneska jsem jel na koupák, přijdu k autu a s nasranym pohledem obcházim přítelkyni a zjišťuju, že mi nějaká ku.va čmajzla všechny čepičky ventylků. Originál eMka a jsou v prdeli :cry: , co to komu dá???

Jeden čas jsem je nabízel, dovoz USA.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
bobo-mb

#249 Příspěvek od bobo-mb »

matal píše:
GeorgosAc píše:

Jeden čas jsem je nabízel, dovoz USA.. :wink:

Jo, to jsou ty od tebe :cry:
Přílohy
to jsou ty čepičky
to jsou ty čepičky
kola M 03.jpg (56.75 KiB) Zobrazeno 1043 x
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#250 Příspěvek od matal Moderátor »

Tak snad Emma přestane zlobit a budu moci s ní přijet.. :wink: 8)
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
PPetr
Kontaktovat uživatele:

#251 Příspěvek od PPetr »

hm, tak my jsme v pr..i. Chteli jsme se ještě dneska přes den regnout, ale chtelo to nějaký heslo a pak už to nešlo... Dřív jsme to nevedeli, protože se řešila jedna oslava narozenin a nevedeli jsme jestli to stihneme.
Šlo by ještě registrovat 2 auta??? obě jsou BMW. kdyžtak do SZ.
Dík za odpoved.
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#252 Příspěvek od DC Výkonná rada »

konec registrace je jako každý rok pondělí před srazem a je to napsáno v prvním příspěvku tohodle threadu červeně a tučně

musíme totiž dodat data časoměřičům disciplín

každopádně účast na srazu není podmíněna registrací, takže můžete přijet i bez ní :wink:
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
LN07

#253 Příspěvek od LN07 »

DC píše:konec registrace je jako každý rok pondělí před srazem a je to napsáno v prvním příspěvku tohodle threadu červeně a tučně

každopádně účast na srazu není podmíněna registrací, takže můžete přijet i bez ní :wink:

DC: Jak se dostanu na přihlášené vozy??? Sice jsem se zaregistroval, ale zapomněl jsem si napsat číslo pod jakým jsem...potřebuji to na vyznačení... prosím poraď. Díky
PPetr
Kontaktovat uživatele:

#254 Příspěvek od PPetr »

Díky za odpovědi. Tak to zkusíme bez registrace. Asi nepujde sprint ani rychlostka, ale to je jedno, stejně na to není potřebnej počet koníků :lol:

Láďo (L.N.07) máš pořadový 342 najdeš to na http://www.bigbmw.cz/registrace
LN07

#255 Příspěvek od LN07 »

PPetr píše:Díky za odpovědi. Tak to zkusíme bez registrace. Asi nepujde sprint ani rychlostka, ale to je jedno, stejně na to není potřebnej počet koníků :lol:

Láďo (L.N.07) máš pořadový 342 najdeš to na http://www.bigbmw.cz/registrace

Super, děkuji Petře :)
P.S.: Máš u mě servisku :wink:
Elvis007

#256 Příspěvek od Elvis007 »

Muzu si to kdyztak pisnout na to sklo mam fix ktery se jen tak nesmaze a lepit na sklo se mi taky zrovna neco nechce ale jako jestli to tak nepujde tak si to teda nalepim. Dik za odpoved.

DC píše:je to opatření hlavně pro účastníky disciplín a kvůli tomu že za případného deště se smeje označení fixem, které znáte z minulých let

jinak si nemyslím že je trabl zevnitř okna nalepit izolepou A5tku - nebo jo?

bohužel to léto vypadá jak vypadá, tak to nesmíme nechat náhodě...
Tehu

#257 Příspěvek od Tehu »

LN07 píše:
DC píše:konec registrace je jako každý rok pondělí před srazem a je to napsáno v prvním příspěvku tohodle threadu červeně a tučně

DC: Jak se dostanu na přihlášené vozy??? Sice jsem se zaregistroval, ale zapomněl jsem si napsat číslo pod jakým jsem...potřebuji to na vyznačení... prosím poraď. Díky
jj taky bych to potreboval :-) jsem si chtel vyrobit ty A5 pro me a pro kamose ale ouvej nemuzu se tam dostat ...

Jeste se zeptam vstupne 400,- plati i pro platici cleny klubu ...?
A v pripade patecniho prijezdu budou normalne otevreny statnky s obcerstvenim, nebo se vse otevre az oficielnim zahajenim akce... ?
KeyJey

#258 Příspěvek od KeyJey »

Tehu:

uz to bylo zodpovezeno na konci minule stranky. otevri si http://www.bigbmw.cz/registrace/ a tam se najdes. (pokud ne tak ctrl+f a zadej hledat svoji prezdivku)

a k tomu vstupnemu si dovolim hadat ze plati vsichni stejne, vzhledem k tomu ze nikde neni zminka o opaku.
dulin

#259 Příspěvek od dulin »

Velice se omlouvam ale nevim jakym zpusobem jsem se zaregistroval
2krat. vadí to hodně važně pardon. kdyžtak reg č 442
443
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#260 Příspěvek od DC Výkonná rada »

fix, který se nesmaže je taky možný ;-)

vstupné je stejné pro všechny - není to akce dotovaná klubem
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Odpovědět