Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW - den poté

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
bmw4ever
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od bmw4ever »

DC píše:za tým organizátorů (Pepper, Bodie & já :-) ) vám děkujeme za účast a fajn chování, čehož výsledkem byl průběh srazu bez vážných problémů a zranění - škoda jen těch nehod při spanilce, ale snad se i ty plechy podaří do příštího roku opravit ;-)

musím se tímto omluvit LukášoviH, že jsme zapomněli upozornit při ohlašování výsledků RZ, že byl na prvním místě, leč bohužel s podautem Renault Clio Sport, což ho vyřadilo ze soutěže na našem BMW srazu

další věc, na kterou se často ptáte je finální počet aut - po sečtení registrovaných a neregistrovaných účastníků jsem dostal číslo 680 BMW z toho cca 280 jelo spanilou jízdu (ano byly dvě kolony, které jely se zpožděním po sobě)

časy RZ, sprintů a výsledky show&shine soutěže mám zatím pouze v tištěné formě, takže je musím nejprve naskenovat a pak sem vystavit - do středy bych to snad měl zvládnout

v neposlední řadě také děkuji našemu sponzorovi Fx-ovi z http://www.dolej-olej.cz

DC díky za čísla ale musím říci že to s 680 BMW je nepřesné jelikož ještě asi tak 30min před spanilkou dorazilo mé druhé auto kterým jela přítelkyně a to BMW e34 535i které projelo vjezdem kde nikdo již nepsal čísla ani nechtěl zaplatit. Tudíž jich bylo 681 BMW :lol:
(PS stálo hned před tvým kabrem za červenou e36)
VIZ FOTO
Přílohy
P8150072.JPG
P8150072.JPG (92 KiB) Zobrazeno 1944 x
Cello Výkonná rada
Výkonná rada

#82 Příspěvek od Cello Výkonná rada »

Všem moc dík za super povedenou akci. Počásí nám konečně vyšlo, program probíhal skvěle a spanilka byla prostě grandiózní!!!!
Díky díky díky :bigups: :bigups: :bigups:
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od Lukáš »

bmw4ever píše:
DC píše:za tým organizátorů (Pepper, Bodie & já :-) ) vám děkujeme za účast a fajn chování, čehož výsledkem byl průběh srazu bez vážných problémů a zranění - škoda jen těch nehod při spanilce, ale snad se i ty plechy podaří do příštího roku opravit ;-)

musím se tímto omluvit LukášoviH, že jsme zapomněli upozornit při ohlašování výsledků RZ, že byl na prvním místě, leč bohužel s podautem Renault Clio Sport, což ho vyřadilo ze soutěže na našem BMW srazu

další věc, na kterou se často ptáte je finální počet aut - po sečtení registrovaných a neregistrovaných účastníků jsem dostal číslo 680 BMW z toho cca 280 jelo spanilou jízdu (ano byly dvě kolony, které jely se zpožděním po sobě)

časy RZ, sprintů a výsledky show&shine soutěže mám zatím pouze v tištěné formě, takže je musím nejprve naskenovat a pak sem vystavit - do středy bych to snad měl zvládnout

v neposlední řadě také děkuji našemu sponzorovi Fx-ovi z http://www.dolej-olej.cz

DC díky za čísla ale musím říci že to s 680 BMW je nepřesné jelikož ještě asi tak 30min před spanilkou dorazilo mé druhé auto kterým jela přítelkyně a to BMW e34 535i které projelo vjezdem kde nikdo již nepsal čísla ani nechtěl zaplatit. Tudíž jich bylo 681 BMW :lol:
(PS stálo hned před tvým kabrem za červenou e36)
VIZ FOTO

Nejsem si jist ani tím počtem 681 BMW, neb dovnitř bylo po zapalcení vpuštěno cca:30 podaut.
dalich

#84 Příspěvek od dalich »

Prosím, já jsem jel také spanilku a nikomu jsem nic neplatil (příjezd v sobotu okolo 15:00, odjezd ve 20:00). Ne, že bych platit nechtěl, jen nebylo komu. U vjezdu pod baldachýnem nikdo a když jsme se ptali průběžně asi 3 kluků, komu to platit (400 Kč), říkali, že to nemám řešit, že si mě u auta organizátoři najdou. Asi nenašli :-) Nicméně klidně přispěji třeba zpětně, bylo na co :-)
bmw4ever
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od bmw4ever »

Podauta se doufám nepočítala ne? To by byla ostuda.
Charger
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od Charger »

Bylo to naprosto výtečné, díky všem..a zároveň omluva všem, co se z pátku na sobotu snažili usnout, že jsme dělali bordel až do rána, Mojito bylo opět bezkonkurenční :lol:
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od DC Výkonná rada »

Takže zatím aspoň celkové výsledky:

Drifty
1. Speedy
2. Láďa Bezouška
3. Iwan

Show & Shine - nejkrásnější auta
3ky
1. Tomáš M3 - 420
2. Vysavač - 9950
3. Syrup - 3330

E30
1. Fikux - 123
2. Jaryn - 7
3. Luboš

E36
1. Alpina B3 - 430
2. HanzE3 - 232
3. Sejček - 208

5tky
1. Martin MBX - 6663
2. Martinéz
3. Johny55 - 5555

6tky
1. Jirko - 1520
2. LN 07 - 342
3. Raon

7my
1. Medvidek - 744
2. Doemixx
3. Ivo

jiné
1. BMW Z3 coupe - 2800
2. Justin - 338
3. Z4mc - 225

veteráni
1. Luis - 176
2. Beny - 1541
3. Bago - 37

Sprinty
1. kategorie
1. Ondra 320 - 362
2. VendaHK - 319
3. Šlapetka - 89

2. kategorie
1. Bohyn - 1985
2. Bourys - 3325
3. Markos - 900

3. kategorie
1. LN 07 - 342
2. Patisko - 1445
3. Martyn - 3350

Diesel
1. 535d - 1523
2. Mišel - 173
3. Vysavač - 9950

RZ
1. ČernýPetr
2. Fikux
3. Klakson

Časy v digitální formě snad zítra.
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
bmw4ever
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od bmw4ever »

yupííí konečně nějaká číslíčka ty já rád :lol:
patriot
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od patriot »

Díky za výsledky, ale u poloviny účastníků nevím jaké mají auta ... :? :cry: ( a hledat to v registračce mezi 700ty auty, to je na dlouho )
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od RuDoSh »

patriot píše:Díky za výsledky, ale u poloviny účastníků nevím jaké mají auta ... :? :cry: ( a hledat to v registračce mezi 700ty auty, to je na dlouho )

a co ctrl plus f ? :-)
patriot
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od patriot »

RuDoSh píše:
patriot píše:Díky za výsledky, ale u poloviny účastníků nevím jaké mají auta ... :? :cry: ( a hledat to v registračce mezi 700ty auty, to je na dlouho )

a co ctrl plus f ? :-)

alo jo, i tak to jde hledat :wink:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#92 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

patriot - ze ses prisel aspon predstavit... kdybych te nevidel odjizdet ani nevim ze jsi tam byl :P
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od Lukáš »

dalich píše:Prosím, já jsem jel také spanilku a nikomu jsem nic neplatil (příjezd v sobotu okolo 15:00, odjezd ve 20:00). Ne, že bych platit nechtěl, jen nebylo komu. U vjezdu pod baldachýnem nikdo a když jsme se ptali průběžně asi 3 kluků, komu to platit (400 Kč), říkali, že to nemám řešit, že si mě u auta organizátoři najdou. Asi nenašli :-) Nicméně klidně přispěji třeba zpětně, bylo na co :-)

blbost, nepřijel si ve 3, neb vjezd se uzavíral ve 4-odpoledne. do tý doby sem to tam vybíral.
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od DC Výkonná rada »

Tak zde máte i naskenované časy z časomír - s tou sprintovací nastal problém, protože jim v týdnu ukradli většinu vybavení, tak jsme dostali jen tyto výsledky jak je uvidíte bez přiřazených kategorií, což jsem musel pro první tři v daných kategoriích dohledat dle registračních dat
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

RZ
Obrázek
Obrázek
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Trhyy

#95 Příspěvek od Trhyy »

Výsledky dobrý, 10. místo na RZtce se mi celkem líbí, jenom nechápu proč mi ten cápek co to startoval řek že se jedou 2 měřený a at na 3. měřenou ani nejezdim a přitom jak tak koukám se jeli 3 měřený :roll:

Jinak koukám že sem uplně zapoměl poděkovat pořadatelům, kluci stálo to fakt za to, byl to můj třetí big a je to rok od roku lepší, už se těšim na další rok 8)
patriot
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od patriot »

GeorgosAc píše:patriot - ze ses prisel aspon predstavit... kdybych te nevidel odjizdet ani nevim ze jsi tam byl :P

sorry :oops: :oops: , původně jem tam chtěl spát a s Vámi popít, ale musel jsem odpoledne domů .... z klubu jsem tam moc lidí neviděl, resp. ani nepoznal ... a to nemluvím o klubovém stanu a krkovici ala Globusmam - to jsem vůbec nenašel a měl jsem hlad .... bylo to tam prostě veliké a někoho tam najít bylo praktické nemožné :? tedy pro mě :oops:

No a já se jen motal kolem RZ a sprintů :wink:

Neboj, příště, polepším se .... :wink:
Martinéz

#97 Příspěvek od Martinéz »

Bylo to super... pocasi, jidlo, lidi, pekny koukani na auta.. opakoval bych se a dekuju DCmu a jeho tymu.. jste borci a doufam a predpokladam, ze se snaha dostatecne odmenila.. !!

K tem novackum, ale mozna i starejm pakam.. vymyslel bych nejaky poznavaci znameni s nickama.. uz hodnekrat jsem videl lidi ktery nevim jak se jmenujou a proste se k tomu nikdy nedostanu..

Jo a kamosi s poslednima dieselama brecej, ze se neprihlasili ofiko na sprinty a mohli stat na bedne..
Attac

#98 Příspěvek od Attac »

Vsem velke diky fakt supr akce uzil jsem si to i s prokluzujici spojkou, a kdyz mi na spanilce odesel klakson tak jsem mohl alespon turovat motor bez vyslapovani sice ted budu cekat 14dni na pritlacak ale uz aby byl dalsi BIG
Vanour

#99 Příspěvek od Vanour »

To jsme na tom stejne ja taky odelal spojku a s prasklim klaksonem sjem tam uz jel :)
beemwex
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od beemwex »

Tak at vás není málo...já tam taky pohřbil spojku...ale stálo to za tooo! :lol: Klakson to teda vydržel :P
Odpovědět