Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
2. West Bohemia BMW grill session 26.9.09 (str.9)
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Maty: bu-bu-bu
Jinak dneska jsem Plyšákovi sdělila, že jsem se dozvěděla, že na stejný termín se mi doma v Litoměřicích nahlásilo cca 20 lidí na chalupu, takže tam budu muset jet
BMW sraz pro mě tedy i tentokrát padá. Z pátku na sobotu máme scirocco sraz někde u Varů, v sobotu jdu do práce a z práce rovnou do LTM, takže bez šance. Asi super datum, když se to všem tak hodí kua...
scirocco, BMW, litoměřický vinobraní... co se ještě přise*e? 

Jinak dneska jsem Plyšákovi sdělila, že jsem se dozvěděla, že na stejný termín se mi doma v Litoměřicích nahlásilo cca 20 lidí na chalupu, takže tam budu muset jet

-
- Kontaktovat uživatele:
kvuli nečekané nešťastné události vinobraní padá a budu se moct zůčastit srazu. Nevím co na to řeknete, ale v tu dobu je také KV scirocco sraz, jak jsem už řekla a byla jsem pověřena abych oznámila, že bychom se rádi na letišti připojili... myslím že až na držkovacího Plyšáka jste tu všici poměrně tolerantní
....
Navíc minimálně jeden ze "sciroccářů" by měl přijet BMW (a překvapivě nemyslím zrovna sebe ani mladýho) 

-
Nevím co na to řeknete, ale v tu dobu je také KV scirocco sraz, jak jsem už řekla a byla jsem pověřena abych oznámila, že bychom se rádi na letišti připojili...
Zdravim vsechny!
Scirocco bylo me prvni auta a cca 7 let jsem vystridal 3... Pak prislo BMW, ktere me pred cca 3mi tydny beze slova rozlouceni opustilo. Skoda, moc rad bych se teto akce zucastnil - obe auta mi prirostly k srdci.
Tak at se vam to vydari.
Sorry za OT
-
Wenzel píše:Nevím co na to řeknete, ale v tu dobu je také KV scirocco sraz, jak jsem už řekla a byla jsem pověřena abych oznámila, že bychom se rádi na letišti připojili...
Zdravim vsechny!
Scirocco bylo me prvni auta a cca 7 let jsem vystridal 3... Pak prislo BMW, ktere me pred cca 3mi tydny beze slova rozlouceni opustilo. Skoda, moc rad bych se teto akce zucastnil - obe auta mi prirostly k srdci.
Tak at se vam to vydari.
Sorry za OT
Tak se zkus domluvit s někým ze z Plzně kdo jede, jestli by tě nevzal sebou

-