jinak plan na zitra je sumasumarum takovyto:
12:00-13:00-jeremiasova 5 - sraz u byvaleho bmw autecu, ma byt den otevrenych dveri a volne jizdy, ale prej uz je ten den uplne plno na ty zkusebni jizdy, tak aspon ten srazek tam dame
14:00-prijezd do berouna na namesti- bmw sraz, pokec, cigarko
16:00-prijezd do hyskova do restauracky na steaky, posezeni v teple, jidlo, kaficko pokec
jenze ono jde o to ze sraz byl od dvou a jidlo od ctyr, ja sem svou cast splnil, prijel jsem od dvou do ctyr na namesti a navadel dalsi lidi, aby dojeli, tak nebud chytrej
Děkuju za perfektní srazík, moc jsme si to užili a vůbec toho výletu nelituju ! Rád jsem vás viděl a musim říct, že jsme se nehorázně nadlábli ! Až budete pořádat další srazík, určitě se pokusim opět dorazit .
Hanz318iS: ty jsi ještě nezjistil, že plyšák má jen vynikající nápady !? MrScully: Díky za fotky Jinak něco málo fotek ode mne : http://plysakmartin.rajce.idnes.cz/Beroun_24.10/
tak si jedu do Plzne.. jen tak nahoudou sjedu na Beroun a na vyjezdu na Plzen u te pumpy si malem kvuli Vam ukroutim hlavu (podezrele moc BMW pohromade, to upouta pozornost)... sakra... musim vic cist tyhle sekce, at vim, kde se srazite..
jinak s Agipu jsem sledoval tu dalnicni spanilou jizdu :palec: .. jeste, ze R36 zrovna jela po druhe strane dalnice...
Mat3s píše:tak si jedu do Plzne.. jen tak nahoudou sjedu na Beroun a na vyjezdu na Plzen u te pumpy si malem kvuli Vam ukroutim hlavu (podezrele moc BMW pohromade, to upouta pozornost)... sakra... musim vic cist tyhle sekce, at vim, kde se srazite..
jinak s Agipu jsem sledoval tu dalnicni spanilou jizdu :palec: .. jeste, ze R36 zrovna jela po druhe strane dalnice...
prvni Agip za Berounem smer Plzen...
jsme jeli s kamosem taky E46, ale kobik... jet sam tak se zastavim.. nebo bejt to nekde, kde se da vratit
ale krasny pohled na vas vsechny jak svistite po te dalnici....
me zimaky nad 200 pri prudkem brzdeni pak blbnou.. a my moravaci co uz mame kalamitu za sebou musime holt uz na zimach jezdit..
Mat3s píše:prvni Agip za Berounem smer Plzen... jsme jeli s kamosem taky E46, ale kobik... jet sam tak se zastavim.. nebo bejt to nekde, kde se da vratit ale krasny pohled na vas vsechny jak svistite po te dalnici.... me zimaky nad 200 pri prudkem brzdeni pak blbnou.. a my moravaci co uz mame kalamitu za sebou musime holt uz na zimach jezdit..
Mat3s píše:tak si jedu do Plzne.. jen tak nahoudou sjedu na Beroun a na vyjezdu na Plzen u te pumpy si malem kvuli Vam ukroutim hlavu (podezrele moc BMW pohromade, to upouta pozornost)... sakra... musim vic cist tyhle sekce, at vim, kde se srazite..
tak ses měl stavět na tý benzínce draku
a z ajkýho Agipu??? mi na plzeň nešli pod 210
Ty že jsi jel na brikety 210 ? A nespletl jsi se ? Nepadal jsi náhodou ze skály ?
tak ses měl stavět na tý benzínce draku
a z ajkýho Agipu??? mi na plzeň nešli pod 210
Ty že jsi jel na brikety 210 ? A nespletl jsi se ? Nepadal jsi náhodou ze skály ?
s prstem v zadnici...panáček jel 90 když měl vedle sebe policajta viď