Řekněte mě někdo že tohle není opravdu poslední Mord kdyt se z toho už stala skoro tradice, to přeci nejde jen tak ukončit, to patří ke klubu... škoda že sme my Náhradníci přišli s křížkem po funusu...
eXhumator píše:Řekněte mě někdo že tohle není opravdu poslední Mord kdyt se z toho už stala skoro tradice, to přeci nejde jen tak ukončit, to patří ke klubu... škoda že sme my Náhradníci přišli s křížkem po funusu...
už je to tak. bohužel a to opravdu poslední .
Vím , že je tady hodně schopnych lidi neco zorganizovat a budou urcite jiny srazy. ......
Snazim se jeste vymyslet jak vas tam dostat letos vsechny , ale neni to tak jednoduche jak se zda... ale neco snad jeste vymyslim.
PS - kazdopadne ti dekuji za to co jsi napsal... opravdu to potesi....
GeorgosAc píše: už je to tak. bohužel a to opravdu poslední .
Vím , že je tady hodně schopnych lidi neco zorganizovat a budou urcite jiny srazy. ......
Snazim se jeste vymyslet jak vas tam dostat letos vsechny , ale neni to tak jednoduche jak se zda... ale neco snad jeste vymyslim.
PS - kazdopadne ti dekuji za to co jsi napsal... opravdu to potesi....
Napadlo mě, že je celkem blízko Rožnov p R. že by se třeba dalo nějaký ubytování řešit tam, Já bych pil s Matalem jen kafíčka a nad ránem bych si zajel odpočnout do Rožnova bo v nejhorším se dá přespat přímo v autě ale skusím nějakej Hotýlek vygooglit v Rožnově, přeci jenom po takové kalbě se bez sprchy vydržet nedá...
eXhumator píše: Napadlo mě, že je celkem blízko Rožnov p R. že by se třeba dalo nějaký ubytování řešit tam, Já bych pil s Matalem jen kafíčka a nad ránem bych si zajel odpočnout do Rožnova bo v nejhorším se dá přespat přímo v autě ale skusím nějakej Hotýlek vygooglit v Rožnově, přeci jenom po takové kalbě se bez sprchy vydržet nedá...
No jsem schopen Vám kluci něco zařídit.. co se týče Rožnova p.R. tak vlastně cokoli na přespání stačí napsat!
vidis... muzes priste zorganizovat sraz - to je dobře ze mas chut
Ja jsem rodily valach - Roznov znam dobre.. a to parkoviste co pises... staci tam 5 minut M3maniak a jsou tam policajti a hasiči
Proc myslis ze jsme zasiti mimo civilizaci a ne v hotelu nekde v centru mesta ?
GeorgosAc píše: vidis... muzes priste zorganizovat sraz - to je dobře ze mas chut Ja jsem rodily valach - Roznov znam dobre.. a to parkoviste co pises... staci tam 5 minut M3maniak a jsou tam policajti a hasiči
Proc myslis ze jsme zasiti mimo civilizaci a ne v hotelu nekde v centru mesta ?
to je jasný znám to sám, když přibrzdím na benzince už se po mě ošívají každopádně eXhumator psal že by se chtěl někde ubytovat, přespat, osprchovat se a jet zase pryž, a jelikož provozního toho hotelu znám dobře tak by mohl za obsazení hotelu udělat dobrou cenu ale to by samo zaleželo pokud by se nahradnici chtěli zůčastnit cele akce a jen přespat mimo zbytek "pauty"