Zdravim klubáci, 19.června se koná další Autocar Day na okruhu v Sosnové. Minule to byla super akce, všichni jsme si zajezdili až, až a cena 600,- za celý den byla tak akorát. Tak mě zajímá kdo dorazíte? Případně piště i čím, ať i ti co se neznají, ať se poznají... Já nejspíš s kámarádem jako minule ve složení M3 E46 a Caterham
Ten vyhubnuty blbecek na brane, ktory vas bude stavat do krasnej uhladnej fronty budem ja
Btw, obe akcie boli vyborne, reakcie pozitivne, ludia si zajazdili perfektne, ziadne nehody (az na Jaga a maly crash), takze predpokladam ze tato dalsia akcia bude zase len lepsia a tesim sa na vsetkych ktori dojdu.
je treba sa zaregistrovat mailom, aby si sa dostal do poradia. Zajem bol zatial vzdy o dost vacsi jak maximalny pocet povolenych miest. Mail na registraciu mozes pouzit mmihalik@stratosfera.cz
Pre firmy aj osoby je moznost vyuzitia reklamneho priestoru na vsetkych Autocar Day Sosnova. Najblizsie terminy su:
19.6.2010 5.7.2010
Takze ak chcete zviditelnit seba alebo svoju firmu, kontakt na mna je 724 891 457.
Len nastrelovo:
- moznost vystavenia billboardov a bannerov na oboch akciach - moznost vytvorenia vlastneho prezentacneho stanku na akciach - moznost rozdavania reklamnych predmetov a letakov - moznost spomenutia "sponzorov" na Facebooku
velevážené panstvo, ešte máme voľných 24 miest na 19. 6.
- jedna doplňujúca informácia pre potenciálnych "inzerentov" - akcia samozrejme bude aj v Autocare
Já určitě dorazím 19.6.
Doufám, že to brambora přežije, už není nejmladší:)
Mám jenom takovou praktickou otázku. Nechají se tam někde uskladnit kola???Že by se mi je chtělo vozit po okruhu v kufru nebo jet domů na těch spálenejch to zas ne. Případně věděl by někdo cenovku za celodenní hlídání???
Bud si ich mozes nechat vzadu, kde vacsinou vzdy niekto z ucastnikov je a maju tam svoje veci, alebo ked moc moc poprosis, tak ti na ne mrknem na brane
Loni jsem se jel jenom podívat a nakonec se i dostal na okruh. Nechal jsem tam zánovní zimáky. Letos bych radši dopálil něco, co už je stejně na vyhození... Proto řešim přezouvání...
Nechystám se tam k tomu nikoho takhle využívat:) Jestli je tam plac kde nebudou moc překážet a kde budou aspoň trošičku na očích tak OK. Ty kola nejsou žádný hitparády ale dneska se krade všechno:(