Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Regionál Šumperk 18.6.2010 - vyjížďka
Johnny_M píše:ericV8 píše:Johnny_M píše:podle me je spis lepsi posedet, pokecat a na projizdce se muzem domluvit na miste... taky zalezi kolik aut dojede, takze ted bych to zatim moc neresil
ale kde chces pokecat kdyz bude hodne prset ?stejne bychom museli pak nekam zajet ...
tak nejdriv snad zajdeme nekam do hospody a tam se domluvime. Snad nebude prset, kdyby jo, tak projizdka nema moc cenu
už se perou???

uda píše:Johnny_M píše:ericV8 píše:[quote="Johnny_M"]podle me je spis lepsi posedet, pokecat a na projizdce se muzem domluvit na miste... taky zalezi kolik aut dojede, takze ted bych to zatim moc neresil
ale kde chces pokecat kdyz bude hodne prset ?stejne bychom museli pak nekam zajet ...
tak nejdriv snad zajdeme nekam do hospody a tam se domluvime. Snad nebude prset, kdyby jo, tak projizdka nema moc cenu
už se perou???

Aby vůbec někdo přijel

-
- Kontaktovat uživatele:
martas11 píše:to cabal-Nechceš frčet po dálnici?Když nebude pršet.
situace je aktuálně taková, že se vozím v E30 316iA kvůli spotřebě (tento tyden nalítám přes 400km) a kde nemám dálniční známku (nemohu dalnice), M3 je doma (má dalniční).
Proto jedu okrsky. Moc jsem nepotěšil já vím

Leda že by mně zítra, kdy pojedu do Zlína, drblo v hlavě a jel eMkem, ale to se na 99,5% nestane

cabal píše:martas11 píše:to cabal-Nechceš frčet po dálnici?Když nebude pršet.
situace je aktuálně taková, že se vozím v E30 316iA kvůli spotřebě (tento tyden nalítám přes 400km) a kde nemám dálniční známku (nemohu dalnice), M3 je doma (má dalniční).
Proto jedu okrsky. Moc jsem nepotěšil já vím
Leda že by mně zítra, kdy pojedu do Zlína, drblo v hlavě a jel eMkem, ale to se na 99,5% nestane
A já se právě na to eMko těšil

-
- Kontaktovat uživatele:
martas11 píše:A já se právě na to eMko těšilMohlo by ti ale drbnout v hlavě
Hyena píše:Cabale ty jako nejedes eMkem?Mohli sme byt s Viktorem 3...
Ne ne, zřejmě jsem to nedobře vysvětlil.
Ovšem, že přijedu v M3 (bydlím 8 km od Šumperka a je doma). Jen výjezdy a příjezdy směr Olomouc, Zlín apod jsem nyní mobilní v E30

Na Hyenovu M3 se těším, tu jsem ještě neviděl, snad bude počasí rozumný

-
- Kontaktovat uživatele:
Hyena píše:Ja teda dojebu jenom pokud nebude chcat.Cabale ty jako nejedes eMkem?Mohli sme byt s Viktorem 3... dalnicni znamku mam, ale taky bych jel radsi pres Eccak...navic jestli sou tam nejaky objizdky...
přes Eccak nejeď, jednak ze spodu vyjedeš nahoře a musel bys pak sjet a pokračovat Uničov -> Šumperk (přes Libinu) a jednak je zase cesta nahoru cca 1 km zablácená a rozkopaná kolem, protože se tam dělá kanalizace.
-
- Kontaktovat uživatele:
viktor_m3 píše:Když mi to dnes časově klapne, pojedu se mrknout na Skřítek. Zjistím v jakém stavu je cesta od Sobotína nahoru. Před pár týdny tam ještě dělali úpravy kolem cesty (kácení náletů apod.) a byl tam dost bordel.
Pokud bude cesta O.K. jel bych v pátek v rámci srazu mrknout na Skřítek nebo Ztracenku.
Ja tama jel minuly tyden a cesta supr ...
jinak prijede jeste kamos s e36 kombikem
pak jsem psal klukum ze Stitu a ti maji bohuzel uz jiny plan ...