Ahoj Jriko, prisel jsem po delsi dobe zkontrolovat stav Mordu, chtel jsem sem akorat napsat ze asi nebudu mit M5 protoze je stale jeste v servisu

, ale to bych prezil, horsi je, ze uz asi rok mam v kalendari MORD psanej na vikend 26.6!! V prubehu priprave se zmenil termin? Ctu tady ze Matal pise ze je to za 14 dni... skoro me kleplo.
Samozrejme moje chyba, ze jsem si to nezkotroloval tady na webu a drzel jsem si asi nejaky prebezny termin. ( mam to v PC v outluku i mobilu)
Problem je, ze kvuli tomuto vikendu jsem si vsechny veci prehodil na vikendy okolo, v terminu od 1-4.7 nemuzu ani kdybych se pokrajel, mam tam nataceni v Brne, Vidni a jeste 80tiny dedecka.
Proste me neni souzeno se zucastnit mordu a ty vis, ze na tento jsem byl pripravenej dukazem je prave termin 26-27 , kterej jsem si uchranil snad jedinej snad za dlouhou dobu volenej.... rekni me na rovinu, jsem fakt blbej ze jsem si to napsal spatne ja, nebo je mozny ze jsi me to tenkrat telefonicky rikal ty? Byl ten termin puvodne v jednani?
No to je jedno, samozrejme penize na jidlo prispeju, protoze chapu ze je to problem.Zitra brnknu a omluvim se osobne.