Oldman píše:Upozorňujem všetkých že výnimočne hodlám něco málo popít (:-))), a to som ukecaný,a čo je najhoršie,!!!ZPÍVÁM !!!! takže chrániče sluchu vrelo doporučujem!!! Dovolenka potvrdená,nepomôže ani plakať,moc se na Vás těším
7 dní...... to to uteklo... konecne mi skonci udrzovani deniho alkoholu v krvi a muzu pak bezstarostne prestat chlastat.-... i kdyz na pyronuv vykon bude zrejme lepsi zustat strizlivy.....
Jirko, vis o mem problemu, udelal jsem pro to maximum, ale bohuzel to nezvladnu... proto rusim svou ucast... (vice mas v SZ)... je mi z toho smutno... pokusim se Vas alespon navstivit na skok v sobotu v ramci vychazek...
Becx píše:Jirko, vis o mem problemu, udelal jsem pro to maximum, ale bohuzel to nezvladnu... proto rusim svou ucast... (vice mas v SZ)... je mi z toho smutno... pokusim se Vas alespon navstivit na skok v sobotu v ramci vychazek...
S pozdravem Becx alias mumie:
bexi ty máš nějakej divnej fetiš? to jsou nějaký praktiky co neznam...
Becx píše:Jirko, vis o mem problemu, udelal jsem pro to maximum, ale bohuzel to nezvladnu... proto rusim svou ucast... (vice mas v SZ)... je mi z toho smutno... pokusim se Vas alespon navstivit na skok v sobotu v ramci vychazek...
S pozdravem Becx alias mumie:
bexi ty máš nějakej divnej fetiš? to jsou nějaký praktiky co neznam...
Oldman píše:Upozorňujem všetkých že výnimočne hodlám něco málo popít (:-))), a to som ukecaný,a čo je najhoršie,!!!ZPÍVÁM !!!! takže chrániče sluchu vrelo doporučujem!!! Dovolenka potvrdená,nepomôže ani plakať,moc se na Vás těším
Oldman tak nieco vymyslime , ja taky zpivam Len lutujem ostatnych