Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

///M O R D S E S S I O N 2010 - Návrat do Beskyd LAST !!!

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
CermisE36

#621 Příspěvek od CermisE36 »

Je to tak hodinka a pul co jsem dorazil domu s nejvetsim nadsenim a usmevem od ucha k uchu. Sraz to pro me byl legendarni, moc se mi libil a spokojeny sem na 200%. Jidlo taky chvalim bylo ho hodne, dalo se jist kdykoli a chutnalo mi hlavne ( prasitko parada :) ). Voda, jednou rano mi prislo ze je to trosku studenejsi ale to mi akorat pomohlo takze jebat vodu. Kazdopadne nemuzu rict ani pul spatneho slova. Dekuji, moc dekuji vsem za paradni akci a hlavne super lidi, nebudu ani jmenovat protoze bych musel vypsat vsecky :lol:
Takze jeste jednou DIIIKY uplne vsem a zejmena organizatorum, pro me to byl TIP TOP sraz
CermisE36

#622 Příspěvek od CermisE36 »

Co sem musim jeste napsat tak zazitky z konce mordu, to sem nezazil :lol: Pavouk od te doby co vstal tak vypil tak 7 litru vody a ja tak 4-5 :lol: takze co chvili to chcani :lol: a to jeste u hotelu. V 5 sme odjizdeli, jeli sme po dalnici, musim rict ze od beskyd az po brno sme pochcali celou moravu :lol: jak byl motorest, benzinka nebo cokoli kde se dalo zastavit tam sme to pochcali a ne malo :lol: posledni spolecny chcani a cigo bylo par kilaku pred brnem kde ja jel domu a pavouk pokracoval dale pochcat cechy :lol: :lol: takze zakonceni mordu v nejvetsim stylu :lol: Pavouku si borec MORDU Zdar :lol:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#623 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Já taky díky organizátorům za akci, moc rád jsem Vás všechny viděl a omlouvám se ,že jsem se ze všema nerozloučil osobně :wink:
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#624 Příspěvek od Pyron »

Já ti to Jirko stejně ještě řeknu do mobilu, ale v několika věcech se shodnu s ALPem - ve věcech týkajících se hotelu - za ty peníze to trocha ojebali. Bohužel takovou věc neovlivní nikdo z pořadatelů, byť udělá zábavu sebelepší. Já to hodnotím s nadhledem, páč jsem byl stejně furt na kaši, snídal jsem večeře, obědval půlnoční rauty a dával jsem jen studenou sprchu (teplou jsem nezkoušel). V posteli jsem spal jen na dnešek... Tobě (a ostatním realizátorům) nemohu nic vytknout (krom té tomboly, kde jsme se domlouvali na modelu!), jel jsem tam hlavně kvůli lidem a dostalo se mi nad očekávání.. (pít jsem fakt nechtěl a existují důkazy, že jsem občas nepil)
Všem co TO udělali a těm co TAM byli děkuji. Od návratu z ciziny to byla moje první "dovolená" a moc jsem si to užil!
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#625 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Mě se to moc líbilo.
- Jídlo plně dostačující, i ve 4 ráno jsem se ještě nacpával sice studenými, ale vcelku chutnými částmi kuřecího masa. Vždy jsem se do sytosti najedl a to určitě ne sám. Uvažuju logicky, tam někde na konci republiky nemohu očeávat jídlo jako v luxusní restauraci ve velkém městě.
- Voda tekla teplá (1. patro), stačio ji nechat chvilku odtéct, studená sprcha osvěžila stejně lépe.
Bylo mě sice několikrát špatně, ale nechat si projít všechno znovu hlavou jsem si naštěstí nemusel :D
- Skvělá parta, bezva holky, hodně zábavy a skutečně skvělé odreagování od všedního života.

Nebylo sice mnoho fotografů ani kameramanů, ale zážitky zůstanou v hlavě na pořád!

Jirko, díky Tobě a i všem ostatním, holkám za pochopení, qeuinovi za luxusní jízdy v ///M5 "Beskydy-Express" a velmi rád bych vás všechny viděl brzy pohromadě, bude se mě stýskat..
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#626 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Pyron píše:Já ti to Jirko stejně ještě řeknu do mobilu, ale v několika věcech se shodnu s ALPem - ve věcech týkajících se hotelu - za ty peníze to trocha ojebali. Bohužel takovou věc neovlivní nikdo z pořadatelů, byť udělá zábavu sebelepší. Já to hodnotím s nadhledem, páč jsem byl stejně furt na kaši, snídal jsem večeře, obědval půlnoční rauty a dával jsem jen studenou sprchu (teplou jsem nezkoušel). V posteli jsem spal jen na dnešek... Tobě (a ostatním realizátorům) nemohu nic vytknout (krom té tomboly, kde jsme se domlouvali na modelu!), jel jsem tam hlavně kvůli lidem a dostalo se mi nad očekávání.. (pít jsem fakt nechtěl a existují důkazy, že jsem občas nepil)
Všem co TO udělali a těm co TAM byli děkuji. Od návratu z ciziny to byla moje první "dovolená" a moc jsem si to užil!

ja vim kde jsi spal.... mit spacak za 30 tácu tak spim taky venku na Beskydskem kyslíku na poctivem totalitním betonu.. s dekou z IKEA za kilo jsem sel radsi na predrazeny hotel s 1vrstvym papirem z makra čuchat prdy nehpa a RuDoShe ......

jawak - neboj fotek budes mit az ti bude hanba.......

Obrázek
johnek

#627 Příspěvek od johnek »

Taky se přidávám ke spokojeným účastníkům a děkuju všem pořadatelům za super sraz - nemůžu si stěžovat na nic, většinu lidí jsem viděl poprvé a doufám, že ne naposled...a ta sobotní noční vyjížďka do Zašové s Pavoukem, DOEMIXXXem, queinem, Mr. Jawakem a dalšíma, to byla třešnička na dortu :lol:
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#628 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

johnek píše:...a ta sobotní noční vyjížďka do Zašové, to byla třešnička na dortu :lol:

Já jsem už kdysi říkal že mám dobré nápady, věděl jsem to od slečen, které jsem oslovoval na koupališti, na benzince, na ulici, .. :)
Martinéz

#629 Příspěvek od Martinéz »

taky diky vsem za ucast a organizatorum za organizaci. skvele jsem se bavil a odreagoval..

jak uz tady nekdo rekl, jedina vaznejsi vada na krase byla zvolena cenova strategie. kdyby majitel nabidl tyhle sluzby za mnohem primerenejsi napr. 2000, bylo by na sraze 2x tolik lidi. jiny reseni by bylo, kdyby pivo bylo v cene, pro mataly a jiny abstinenty treba kafe a tocena limo.. pak bych si umel ty 3000 predstavit. driv jsem za 3000 poridil luxusne komplet sraz i s cestou a chlastem :(

nicmene skvely 3 dny a tesim se zase za rok na neco..
qeuin Člen Klubu
Člen Klubu

#630 Příspěvek od qeuin Člen Klubu »

Mord se opravdu poved a "vylet" v podani sedmi statecnych (DOEMIXXX, Martinez, Jawak, Pavouk, johnek, Nick) to stylove zakoncil.

Skoda, ze se nam nepodarilo zaridit, aby dorazila Jawakova vyvolena z koupaliste.
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#631 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

qeuin píše:Skoda, ze se nam nepodarilo zaridit, aby dorazila Jawakova vyvolena z koupaliste.

Mohli jsme pro ni přijet Beskydy-Expresem, kdyby se ti chtělo :twisted:
Killca

#632 Příspěvek od Killca »

jawak: stejne to byla stetka :-D

jeste jednou diky za akci, GD, leni a pavouk taky dostanou pusu :-D

a fotak i kamera byly nazhaveny, ale jen prvni noc, pak dosla baterka a ja zjistil, ze sem doma zapomnel klubovy karty, rukavice pro Demixe a nabijecku na kameru, i tak jsou tam ale veci 8)

a jeste sem zapomnel dodat, z modelu sem uz hodne vyrost, ale dnes po detailnejsim prohlednuti 6er z bazenu se do toho zase vracim

dekuju za nadherny zazitky (hlavne s rudoshem, nehpem a pacosem, musime si v praze jeste dat)

(alp ma pravdu, ackoli za to nemusi byt nikdo urazen, ani nasran, akce to byla libova a o to jde)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#633 Příspěvek od Pyron »

Štětka to byla, ale byla by pro panáčka. Dobrej byl telefonát majiteli bordelu - Jawak: "cítím ve vašem hlase pochybnosti, my tady nejsme hej nebo počkej" :D
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#634 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Vim co si mohu dovolit a co ne, mame prece tu demokracii, ne?
uda

#635 Příspěvek od uda »

Jawak píše:Vim co si mohu dovolit a co ne, mame prece tu demokracii, ne?

:D :D :D
meme

#636 Příspěvek od meme »

jsem z tý střízlivosti nějaká nesvá. Nemáte k ní někdo manuál?

edit: no i když tady asi těžko... :lol:
Dan td

#637 Příspěvek od Dan td »

Jedině Pavouk, že by měl nějakej návod :twisted:
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#638 Příspěvek od Pyron »

meme píše:jsem z tý střízlivosti nějaká nesvá. Nemáte k ní někdo manuál?

Jako jebat, včera mi udělala sedmička červeného mooooc dobře..
nehpo

#639 Příspěvek od nehpo »

Pyron píše:
meme píše:jsem z tý střízlivosti nějaká nesvá. Nemáte k ní někdo manuál?

Jako jebat, včera mi udělala sedmička červeného mooooc dobře..

ja som si dal sedmicku bieleho... natriezvo to neslo, nekecam 8)
Greg
Kontaktovat uživatele:

#640 Příspěvek od Greg »

za me take diky Rizkovi, Leni, GeorgeD, Pavoukovi a dalsim co se podileli na organizaci. Rad jsem zase po nejake dobe videl tu hromadu starych xichtu a dobre si pokecal, zabava taky nebyla spatna. Ale souhlasim s Alpem ze co se tyka pensionu tak slabsi, a urcite ne adekvatni k cene, zvlast pri takovemto poctu ucastniku. a co si budem povidat, prave ta cena nakonec rozhodla proc mnozi ani neprijeli, at uz s omluvou nebo bez.
Odpovědět