Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

///M O R D S E S S I O N 2010 - Návrat do Beskyd LAST !!!

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#641 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Uprimne me velice mrzi ze jste byli nekteri nespokojeni ...... a to hodne.

cena , kterou mi stanovili , tak jsem byl jen na nervy celou dobu aby to jidlo bylo takove jake slibovali..... nemuzu rict ze bylo hnusne jak ctu nebo sem slysel ( samozrejme za zady) , ale ani nemuzu rict ze by bylo excelentni jak jsem si predstavoval. Kazdopadne za me osobne , kdyz jsem mel hlad KDYKOLI tak jsem se najedl a jedl jsem co mi chutnalo.

snidane mi nechutnaly a mohly byt lepsi s tim naprosto souhlasim ! Ale zase jsem byl po opici a dal jsem do sebe vzdy jen trochu jidla aby mi nebylo zle , takze sem to nijak v sobe neresil a behem srazu za mnou nikdo kvuli jidlu neprisel ze neni spokojen abych mohl jit treba za majitelem a neco jim vytknout. ( i kdyz nekdo rikal ze svickova nechutnala - ja ji prospal a mel pul knedliku)

--- no k jidlu jen ze me sele a rauty chutnaly. a zverina ? to bylo par kousku zrejme srnce , ale cekal jsem ze bude lepší....

cely tento sraz byl ,,divny,, .... i z meho pohledu.... ale zase jsem videl lidi ktere vidivam rad kdykoli a to mi zase vse kompenzuje.....

nebudu zde omlouvat majitele a jeho personal... ja mel cistou postel , koupelna byla v pohode , krome rautu hodnotim jidlo prumerne........ ( kompletni utraty z baru jsem obdrzel a povidacky jak se majitel narejzuje na chlastu bych ani nepsal)

jinak je to misto kde si skutecne muzeme dovolit to co nikde jinde....

bazen nemel byt vubec napusteny , to jsem psal uz na zacatku ze tam ma majitel ryby... nicmene kdyz kluci chteli bazen , tak je vyhazel do potoka , vypustil a nechal napoustet...... takze z jeho strany to nebyla rozhodne hura akce. ( mozna to mel nechat tak a panak by mel nohu v poradku)

takze budu li hodnotit jako ve škole tak :

jidlo 2- ( raut a sele 1)
pokoje 1-
zabava 1*
program 4
počasí 1*

Velke diky Leni , s ni se cokoli dela jedna báseň , GDčkovi , bazzimu , pavoukovi , 100rm a vsem co od stredy pomahali s kdečím.

Mejte se a velice se omlouvam tem kteri nebyli absolutne s nicim spokojeni a citim za to opravdu velkou zodpovednost . Takto jsem si posledni ///Mord rozhodne nepredstavoval .......... ( to myslim zcela vazne )

fotky vam dodam jak nejrychleji to pujde........
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#642 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Takhle by ///Mordsession rozhodne koncit nemel.
Jako "trest" navrhuji ///Mordsession 2011
bulik

#643 Příspěvek od bulik »

Řízku, díky za organizaci a i spoluorganizáturům děkuji..
Já byl spokojený, bral jsem to jako dovolenou, příjemný relax víkend..
Jediné mínus podle mě,že svíčková nebyla jako od maminky..

Díky všem kdo přijel na supr sraz a díky za dobrou zábavu.. :!: :!:
Alp Čestný člen
Čestný člen

#644 Příspěvek od Alp Čestný člen »

Ja si jen rejpnu ... Myslim, ze tam nebyl rozhodne nikdo kdo by nebyl spokojenej ... to ze tam bylo par veci co to trosku zkazilo si asi uvedomujeme vsichni, ale to podstatne se potkat a poklabosit bylo splneno ...

troufam si rici, ze by jsi mel jirko jeste zvazit to oznameni "posledni" a spravit si chut pristi rok ...

Jinak mozna to nekdo spatne pochopil, ale opravdu diky vsem poradatelum za snahu ...
Hanz318iS
Kontaktovat uživatele:

#645 Příspěvek od Hanz318iS »

Take bych chtel podekovat organizatorum VSEM za prijemne straveny vikend ve spolecnosti fajn lidicek, DIIIIIK :-)
Samozrejme nekteri lide jsou citlivejsi a ne vzdy se kazdymu zavdecis ale tak to proste je.
A az na tu studenou vodu fakt pecka a na ty ceny v tombole jsem fakt cumel 8O

Takze jeste jednou VELKE DIKY,rad jsem vas vsehny videl a pokecal s vami...
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#646 Příspěvek od Panaque »

Jirko, souhlasím s Tebou!

Za mě obrovské díky všem, začnu Nehpem, Pacientem a Meme za skvělou zábavu při cestě na Mord. Fakt nezapomenutelná prča, směju se, jen si na to vzpomenu...

Dále všem za super výdrž při společné konzumaci, moc jsem bavil, ale to především díky Vám.

Největší díky všem co se podíleli na organizaci. Aparatura, občerstvení atd. atd., pozitivně kvituji i toleranaci majitele hotelu. To, co jsme tam předváděli, by málo kde snesli jen tak.

Velmi moc musím poděkovat všem co mi pomohli do auta, nevím kdo přesně, byl jsem trochu busy... Omlouvám se všem, kterým můj incident mohl pokazit zážitek z Mordu. Dále díky Jerrymu a Pavoukovi za ultrarychlý odvoz do nemcnice a podporu tam. Taky za skvěle zorganizovaný přesun skříně a v neposlední řadě Žanetě, za neopakovatelný koncert empatie při řešení mé noční situace.

Peter, díky za bezpečný odvoz zpět do PHA a Láďo Tobě za následné harcování na Bulovku a zpět.

Doufám, že jsem na někoho nezapoměl.

Každopádně doufám, že to co jsem napsal napomůže ostatním uvědomit si o čem tenhle sraz byl!

Moc rád jsem Vás po tak dlouhé době viděl a poznal nové lidi, (Jandy, díky moc za pilule, podrželi mě) a doufám, že příště budu mít tu možnost znova a v plné síle s Vámi opět zakalit!

Zdraví Mordnoha... :twisted:
corradak

#647 Příspěvek od corradak »

Panaque píše:Jirko, souhlasím s Tebou!

Za mě obrovské díky všem, začnu Nehpem, Pacientem a Meme za skvělou zábavu při cestě na Mord. Fakt nezapomenutelná prča, směju se, jen si na to vzpomenu...

Dále všem za super výdrž při společné konzumaci, moc jsem bavil, ale to především díky Vám.

Největší díky všem co se podíleli na organizaci. Aparatura, občerstvení atd. atd., pozitivně kvituji i toleranaci majitele hotelu. To, co jsme tam předváděli, by málo kde snesli jen tak.

Velmi moc musím poděkovat všem co mi pomohli do auta, nevím kdo přesně, byl jsem trochu busy... Omlouvám se všem, kterým můj incident mohl pokazit zážitek z Mordu. Dále díky Jerrymu a Pavoukovi za ultrarychlý odvoz do nemcnice a podporu tam. Taky za skvěle zorganizovaný přesun skříně a v neposlední řadě Žanetě, za neopakovatelný koncert empatie při řešení mé noční situace.

Peter, díky za bezpečný odvoz zpět do PHA a Láďo Tobě za následné harcování na Bulovku a zpět.

Doufám, že jsem na někoho nezapoměl.

Každopádně doufám, že to co jsem napsal napomůže ostatním uvědomit si o čem tenhle sraz byl!

Moc rád jsem Vás po tak dlouhé době viděl a poznal nové lidi, (Jandy, díky moc za pilule, podrželi mě) a doufám, že příště budu mít tu možnost znova a v plné síle s Vámi opět zakalit!

Zdraví Mordnoha... :twisted:

Ahoj Panague. Jsem ráda,že jsi dorazil v pořádku do Prahy,ale určitě si dokážu představit,jak Ti bylo za jízdy nepříjemně a další věci,které Tě trápili. Děkuju za poklonu,rádo se stalo a doufám,že vše proběhne bez komplikací a v pořádku se vrátíš domu. Přeji Ti,ať máš spoustu síly na uzdravení, hodně podpory od okolí a hodné sestřičky a ostatní personál,ne nějaké megery :lol: . ČUS ZDRAVÍ ŽANDA
Fish
#648 Příspěvek od Fish »

Killca píše:jawak: stejne to byla stetka :-D

jeste jednou diky za akci, GD, leni a pavouk taky dostanou pusu :-D

a fotak i kamera byly nazhaveny, ale jen prvni noc, pak dosla baterka a ja zjistil, ze sem doma zapomnel klubovy karty, rukavice pro Demixe a nabijecku na kameru, i tak jsou tam ale veci 8)

a jeste sem zapomnel dodat, z modelu sem uz hodne vyrost, ale dnes po detailnejsim prohlednuti 6er z bazenu se do toho zase vracim

dekuju za nadherny zazitky (hlavne s rudoshem, nehpem a pacosem, musime si v praze jeste dat)

(alp ma pravdu, ackoli za to nemusi byt nikdo urazen, ani nasran, akce to byla libova a o to jde)

jo jo , se opovaz me zhovadit ! :twisted:
Dave
Kontaktovat uživatele:

#649 Příspěvek od Dave »

Pyron píše: "cítím ve vašem hlase pochybnosti, my tady nejsme hej nebo počkej" :D

Dobře Jardo!!!
Fish
#650 Příspěvek od Fish »

Aj ja ďakujem všetkým, ktorí vložili kus seba do organizácie a zábavy na zrazíku.....nič nieje ideálne na 100%, ale ja možem dodať len jedno:

Jaký si to uděláš, takový to máš...

Panáčku, sorry že som ti nepriniesla prášok, ako som sľúbila, ale keď šla za tebou Žaneta, pýtala som sa jej na to, či ho potrebuješ, vraj si už niečo do seba naládoval....
Tak nech všetko dobre dopadne a máš nohy zas jak za mlada :-D Drž sa!

Leni od Toma: Tak zas někdy někde za pár let to roztočíme :-D

Fish
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#651 Příspěvek od patras Čestný člen »

nejvic byly proste rudoshovi skvarky .. to byl koncert !!! ...

prase bylo gut ale spis jak z papinaku .. tesil jsem sena na klasiku peceny ...
svickova byla fakt hnus, cesnecka s vysusenym chlebem z trouby taky nic moc ... ale rauty s rizeckama a bramborovy salat ji milionkrat vyvazili !!!!!!!!!!!!! .. navic kdyz jsem mel na neco chut stacilo rict do kuchyne a misa byla na stole !

snidal sjem rohlik s marmeladou :) protoze sejru sem mel po veceru plny zuby :D ... takze v poho ... :D ..

co se tyce zabavy tak skoda ze nebylo vic kolektivnich soutezi a picovin ...

jeste ze tam bylo par pacientu, se kterejma se dala delat prdel :D ...
GDsvara .. chimera s hyrim a zizala nesmrtelny .. to byla prdel ..

jawakovi pohadky na dobrou noc nemeli proste chybu ... :)

pokoje vpoho .. voda taky .. tam nevidim problem :D :D :D ..

vsem organizatorum vrele diky ... mysim RIP .. takze YEBAT

a vsem prihlasenym , kteri bez vcasne omluvy nedorazili s vysrali se na vse bych chtel jen skrome vzkazat .. JDETE DO HAJZLU VY MRDKY :D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
George_D
Kontaktovat uživatele:

#652 Příspěvek od George_D »

Tak jsem tu taky, Mord se mi protáhnul o jeden den na Rock for People a konečně jsem se mohl pořádně vožrat a zapařit na pořádný kapely, bo Prodigy byli uplně megahustokrutopřísný :lol:

Mé hodnocení vidím uplně stejně jako co napsal AC, ve známkování bych přitvrdil....

Jinak moc mě mrzí, že nevyšla hlavní soutěž, ale ostatní plánované proběhly a jako nevím jaký byl program na předchozích Mordech, které byly v Beskydech, ale kromě spanilky se myslim nic nedělo. Soutěže byli všechny v pohodě a jedna hlavní nevyšla :evil: Jestli třebas Alpe myslíš loni, tak to byl Mord na mlejně, v čechách a takto jsem ten sraz chtěl udělat já a vše jsem zajištoval, tentokráte to měl na sobě AC a já věřil, že to bude super, což bylo, bo ubytko bylo stejny jak před třemy lety a nikdo si nestěžoval a jídlo jsem popravdě čakal opravdu lepší. Takže když tento Mord nehodnotim s lonskym, ale s předchozími tradičními Beskydskámi dvěma, myslim že to bylo fajn, když to porovnam s lonskem, jsem zklamán a přemejšleli jsme o tom s Leni, že pokud nebude nikdo nic udělat, tak uděláme podobný sraz jako loni, který byl pro mě osobně dokonalý, i když jsem byl v jednom kole, ale stálo to za to, stačí vychytat pár mušek. Takže já za sebe uvidim co bude, a jestli tomu opět propujčí AC název Mord, nebo se to prostě nějak pojmenuje, tak bych na to nejspíš chtěl navázat, já tam byl spokojen a i finančně mě to vyšlo mnohem líp, bo letos nás to organizátory stálo víc než všechny ostatní, takže kecy o napakování fakt yebat.

Díky všem co přijeli, díky všem co se nevybodli na nás a i na soutěže a pomáhali mě i ostaním co do toho hrabali. Díky všem co vydrželi celých 4-5 dní, byl to záhul na játra i plíce, ale nemůžu říct, že bych se chvíli nudil. Asi jsem nějaký program měl 8) Těšim se na fotky, já moc fotit nestíhal.

Pokud bude nálada......uvidíme se někdy na Mlejně :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
meme

#653 Příspěvek od meme »

taky jsem si tam užívala, výborný odreagování ...

ad jídlo -
bramborovej salát byl fakt luxusní, jak tu už někdo zmiňoval.
prase super, první kousek jsem si dala bok a ušel, pak jsem si řekla o tvářičku a to byla fantazie.
snídaně trošku vošulený, to je asi moc nestálo, ale jíst bylo pořád co, to to vynahradilo. Myslim, že co na snídani ušetřili, měli obratem investovat a přihodit pár sudů piva zdarma, ale co už ... večerní rautíky se mi líbily. Svíčková mi moc nechutnala, česnečku taky trochu poddimenzovali... zato zelňačka byla naprosto výborná, srnčí taky chutnalo, kafe neustále k dispozici...

co jsem se tam tak bavila s lidma, tak byl častej názor, že spíš než aby se lidi drželi pohromadě, tak se to skupinkuje. Na jednu stranu to byla pravda, na druhou stranu u třídenní akce s několika desítkama lidí je vlastně přirozený, že jsou jak hromadný zábavy tak i nějaký individuální aktivity. Navíc bylo v okolí kam vyrážet, což bylo samozřejmě hojně využívaný.
myslim, že kdo tam přijel poznat lidi, tak poznal .. jestli ne, neni to chyba nikoho jinýho.. kdo se přijel bavit, bavil se.
soutěží moc nebylo, ale kdo se chtěl vyřádit, cestu si našel ..

tak, teď ještě díky za odvozy - cesta tam patřila k nejsilnějším zážitkům celýho Mordu - to byly skutečně mrdy :)
cesta zpátky příjemný zakončení..

myšmaš neštěstí - rip
panaque .. incident výrazně nikomu /bohužel vyjma tebe/ akci nepokazil. Slušnej úlovek do MordKroniky. Trik to byl promakanej.. příště možná zařaď do repertoáru ale přecejenom něco, co se ti bude vracet maximálně tejden :wink: složitější kousky už bych nezařazovala - ani v podání hlodavců. Takže se koukej pěkně uzdravovat, ať si tu brzo přečtem, že už zase skáčes přes bazény :) držim pěsti..

a Řízkovy extra děkuju, že mě nenechal se plácat se starostma v Praze, a ještě mi ve všem vyšel maximálně vstříc ..
Alp Čestný člen
Čestný člen

#654 Příspěvek od Alp Čestný člen »

George_D píše:....

souhlas. Ja tady opravdu nechtel byt za kritika. Obecne si myslim ze v porovnani s predchozima mordama v beskydech mi proste par veci nesedlo, neco se i nepovedlo, ale tim nerikam, ze jsem se nebavil. Samozrejmne vsechna cest poradatelum a zcela uprimne ty vrasky na krase neudelali poradatele, ale nekdo jinej ... coz je skoda a ponauceni pro priste :) ...

Pokud budete delat s leni sraz pristi rok, rad pomuzu, protoze byl fakt super ... sice sem minuly rok z osobnich duvodu zazil jen jediny den, ale stalo to za to ...

a berte to i prakticky, vsechny predchozi mordy byly na jednicku, tak to proste zvedlo latku hooodne vysoko ... a pak kazda drobnost je vic videt ... :(

A to ze se to skupinkovalo je pravda, ono se to skupinkovalo vzdycky, jen to tentokrate bylo vice videt ... kdyzto vezmeme historicky za par let, tak vlastne vzdy kdyz byla nejaka vyrazna cast, tak se to tam potkalo, ale jinak to bylo ve skupinkach ...
chimerra
Kontaktovat uživatele:

#655 Příspěvek od chimerra »

...ja si myslim ze se tam hrozne moc hulilo, moc zkourenych lidi... :lol: :lol: :lol: :lol:
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#656 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Cerveny oci jako kralici :roll:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#657 Příspěvek od George_D »

Jawak píše:Cerveny oci jako kralici :roll:

Všem jsem tam řikal, že jestli někdo někoho uvidí hulit, at ho pošle za mnou a vyřídim to :roll: :twisted:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
uda

#658 Příspěvek od uda »

George_D píše:

Všem jsem tam řikal, že jestli někdo někoho uvidí hulit, at ho pošle za mnou a vyřídim to :roll: :twisted:

:D :D :D :D

radši sem namrdejte foto...
Tomas8409
Kontaktovat uživatele:

#659 Příspěvek od Tomas8409 »

strašně se mi líbil mord 07 to jak se sedělo zpívalo se rozdávala tombola a lidi byli pohromadě to bylo super! pavouk a ac nezapomenutelná dvojka
Jandy
Kontaktovat uživatele:

#660 Příspěvek od Jandy »

uda píše:
George_D píše:

:D :D :D :D

radši sem namrdejte foto...

Mluvíš mi z duše šohaju.... :wink: :D :lol:
Odpovědět