Taky jsem chtěl poděkovat ACmu a Leni a klukům za organizaci a ostatním,že přijeli a vytvořili dobrou atmosféru na sraze..
Je sice pravdou,že svíčková nebyla zrovna jako od maminky, ale co se týká ostatního jídla,tak dle mě úplně v pohodě,myslím,že nikdo hlady netrpěl, jídla bylo dostatek po celou dobu, líbilo se mi,že oběd jsem dostal i ve 14hod..
Co se týká ostatních připomínek jako teplé vody,tak to mi přijde docela úsměvné, mě tekla voda dostatečně teplá jak v jednu odpol, tak ve 5h ráno, stačilo chvíli odpustit,n.j. lidi jsou zvyklí z paneláku,že jim teče horká ihned..
Trochu polemiky k ceně: v podstatě jsem nikdy cenu srazu neřešil a nepočítal celkové náklady,ale nedalo mi to a trochu popřemýšlel kolikže ty srazy cca vychází, došel jsem k závěru,že mě každý sraz vyjde v průměru na 5-6.000,-(krom srazů v Tišnově) Když vezmu,že jsem téměř ve středu republiky,což je malá výhoda,tak i tak na každý sraz to mám přez 200km, sice se to nezdá,tak cesta je největší výdaj na sraz..když si vezmu,že na Bimmer 2008 jsem tam a z5 najel cca 600km= cca 1800kč + 1500,-sraz + občerstvení tak jsem stále kolem 5k.. a takhle je to se všemi srazy i s BIG BMW,sice vjezd stojí jen 400,-+ cesta+ jídlo a kde ještě spím na zemi,od rána neskutečný hluk, celý den řev aut,žádný soukromí,o sprše a wc nemluvě..
Co jsem Tím chtěl říci.? Že ///MORD byla pro mě supr akce,za což ACkovi děkuji a je jen škoda pro nás a klub,že již další MORD asi nebude..
Jirko díky, seš fakt borec.. :palec: :palec: :palec:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..