Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Brno - odjezd na BIG 2010 - pátek 14h - Globus
-
- Kontaktovat uživatele:
Hlásím malou změnu plánu, v půlce cesty se utrhnu směr Köln vyzvednout kamarádku, pokud jí to teda všechno vyjde..., jinak příští tejden valime do Makra, mám koupit ty hliníkový tácky, kelímky?? asi budu brat i nealko a alko pivo basičku, ale bude problém s chlazením asi...
tak nevim co mám kdyžtak koupit...??
Btw za kančí klobásky se taky přimlouvám...

-
- Kontaktovat uživatele:
Takže mám potvrzenou elektrocentrálu benzinovou. Brabla může pořešit ten sud, případně chladící zařízení atd.. kdo má možnost. Centrála má nejraději shell v-power racing, podává potom skvělé výkony
Takže seznam věcí které pořeším já je následující:
- Elektrocenrála (tuším 2kW)
- Pártystan 3x3m se dvěma bočníma stěnama
- Zmrzačený grill a nějaké ty grilovací tácky místo roštu
plus jeden pytel uhlí, zbytek někdo pořešte prosím
- Malá autolednice na 12V plus namražené kartuše
- Kančí klobásy případně i jiné, vybírat lze zde: http://juracka.info/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=3 má tam toho ale víc, ty stránky nejsou moc aktuální
- 7 y.o. domácí Ganjovicu pro otrlé
Ty klobásky jsou zatím domluvený že se vezmou 4kg tak jestli máte někdo nějaké speciální přání jako počet ks nebo druh tak pište.
Co se týče škopku, jsem pro Plzeň nebo Gambáč desítku, pokud hodláte kupovat staroblato tak prosím o včasné info, ať si stihnu zajistit něco co se dá pít
A nakonec ještě sháním spolujezdce do auta, nerad cestuju sám
edit: ještě jsem zapoměl lednici, už je v seznamu

Takže seznam věcí které pořeším já je následující:
- Elektrocenrála (tuším 2kW)
- Pártystan 3x3m se dvěma bočníma stěnama
- Zmrzačený grill a nějaké ty grilovací tácky místo roštu

- Malá autolednice na 12V plus namražené kartuše
- Kančí klobásy případně i jiné, vybírat lze zde: http://juracka.info/search.php?rsvelikost=sab&rstext=all-phpRS-all&rstema=3 má tam toho ale víc, ty stránky nejsou moc aktuální
- 7 y.o. domácí Ganjovicu pro otrlé
Ty klobásky jsou zatím domluvený že se vezmou 4kg tak jestli máte někdo nějaké speciální přání jako počet ks nebo druh tak pište.
Co se týče škopku, jsem pro Plzeň nebo Gambáč desítku, pokud hodláte kupovat staroblato tak prosím o včasné info, ať si stihnu zajistit něco co se dá pít

A nakonec ještě sháním spolujezdce do auta, nerad cestuju sám

edit: ještě jsem zapoměl lednici, už je v seznamu

-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
když už tam bude centrála co takhle vzít např. varnou konvici na ranní kafe a kdo poskytne nějakou aparatůru? nejlíp ntb s bedničkama? nebo jak zajistíme muziku?
jinak dva pytle briket se mi tady ještě válí takže vezmu
no a co nějaký grill nářadí? ať to zase nepižláme jedním nožem
a zkusím najít skládací stolek co jsme brávali pod stan
jinak dva pytle briket se mi tady ještě válí takže vezmu
no a co nějaký grill nářadí? ať to zase nepižláme jedním nožem

a zkusím najít skládací stolek co jsme brávali pod stan