Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Brno regionál 18.8.2010
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
rumlor píše:MattyX píše:no spis sem myslel jestli ti mhd nebo eskort nedalo jako pusinku![]()
Jo takhle.. To naštěstí ne, ale prdla hadica od serva už uplně tak se musí dát nová. No a nakonec asi v tu středu přijedu, protože Horys je Bůh
jo to tvoje servo

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
rumlor píše:MattyX píše:no spis sem myslel jestli ti mhd nebo eskort nedalo jako pusinku![]()
Jo takhle.. To naštěstí ne, ale prdla hadica od serva už uplně tak se musí dát nová. No a nakonec asi v tu středu přijedu, protože Horys je Bůh
tak jestli se kvůli tobě vykašlal na dovolenou, která mu včera začala, tak to teda čumím, on se kvůli nám jednou asi i rozkrájí, mimochodem až se vrátí, tak aby bylo jasný první k němu jedu JÁ !!!

-
- Kontaktovat uživatele:
Bratn píše:rumlor píše:MattyX píše:no spis sem myslel jestli ti mhd nebo eskort nedalo jako pusinku![]()
tak jestli se kvůli tobě vykašlal na dovolenou, která mu včera začala, tak to teda čumím, on se kvůli nám jednou asi i rozkrájí, mimochodem až se vrátí, tak aby bylo jasný první k němu jedu JÁ !!!
nejedeees nejedees, us mam u nej rezervacku jaaa:-D nebudem delat regionaly tam ? at mame velkou ucast ?
bmwPulse píše:Bratn píše:rumlor píše:[quote="MattyX"]
no spis sem myslel jestli ti mhd nebo eskort nedalo jako pusinku![]()
nejedeees nejedees, us mam u nej rezervacku jaaa:-D nebudem delat regionaly tam ? at mame velkou ucast ?[/quote]Taky se tam chystám na geošku

Jináč já budu v hokně

-
- Kontaktovat uživatele:
Cus borci,
kdo je Horys vlastne, nakej dobrej mechos v Brne ?
Shanim nakyho dobryho levnyho, protoze muj nema vecne cas, kam jezdite ?
Potrebuju spravit par blbosti jako je jeden ostrik okna a najel jsem na obrubnik a zda se mi, ze se tam neco hejblo, tak asi geoska.
A vecer se doufam konecne ukazu.... no kez by bylo lepsi pocasi

kdo je Horys vlastne, nakej dobrej mechos v Brne ?
Shanim nakyho dobryho levnyho, protoze muj nema vecne cas, kam jezdite ?
Potrebuju spravit par blbosti jako je jeden ostrik okna a najel jsem na obrubnik a zda se mi, ze se tam neco hejblo, tak asi geoska.
A vecer se doufam konecne ukazu.... no kez by bylo lepsi pocasi

-
- Kontaktovat uživatele: