Zizala píše:koukam ze jsem se nejak ztratil ze seznamu mozna jsem zlobil
Neboj na seznamu pořád jsi, jenom ses nějak ztratil tady na netu Aktualizovala jsem si seznam v excelu a George to tady opraví a přidá nový přihlášený lidi
Zizala píše:koukam ze jsem se nejak ztratil ze seznamu mozna jsem zlobil
Neboj na seznamu pořád jsi, jenom ses nějak ztratil tady na netu Aktualizovala jsem si seznam v excelu a George to tady opraví a přidá nový přihlášený lidi
Georgi jak to udelat, kdyz bych moc rad jel, pak to i treba potvrdim, ale 2 dny pred akci to budu muset zrusit z duvodu worku? Nechci bejt verejne lyncovanym zmrdem dik
Tak ja sem s velkou nelibosti,ale bohuzel ted jiz se stoprocentni jistotou musim napsat,ze rusim svoji ucast. Kalendar zavodu byl definitivne potvrzen a mame mistrak,takze s tim nic neudelam,ani kdybych se rozkrajel. G-D,je mi to fakt lito,tesil jsem se jak svin,ale pro letosek bohuzel...
Předběžně ruším svoji účast, protože se to asi bude krýt se srazem The M POWER v SRN na Nürburgringu a to je záležitost téměř srdcová, vidět všechny ty skvosty a taky z finančních důvodů,protože nejsem magnát a tenhle sraz mě asi zrujnuje finančně (M Power sraz) Přecejenom je to cca 1000km jedna cesta..