No, já počítám, že to uspořádám nějak po tý půlce srpna DD Né, dělám si srandu Vidim to někdy na ten červenec ... ideálně druhá pulka ... ale uvidíme, musim vychatat nějaký čas, kdy neni moc jiných srazů
jeste mala k veci se spanilkou, o spanilce se psalo tady na klubu i na FB, kazdy zkuseny klubak si mohl cestu nastudovat, nebyl by jediny problem
ja osobne sem si namaloval na papirek ramcove cestu z map + nazvy prujezdnich vesnic a krizovatky, nikdo nemuze za to, ze jsou klubaci lini a chtej se jen nechat vodit jako ovce
Killca píše:nikdo nemuze za to, ze jsou klubaci lini a chtej se jen nechat vodit jako ovce
Nikdo nepočítal s tím, že to dopadne tak jak to dopadlo. A hlavně myslím, že spanilá jízda je o tom jet pohromadě a né o tom nahánění skupinky předemnou. Ale tak co stalo se a příště už to vyjde Hlavně že se všechny skupinky dostali do žrádelny, nebýt telefonů tak se půlka lidí nenajedla
Killca píše:jeste mala k veci se spanilkou, o spanilce se psalo tady na klubu i na FB, kazdy zkuseny klubak si mohl cestu nastudovat, nebyl by jediny problem
ja osobne sem si namaloval na papirek ramcove cestu z map + nazvy prujezdnich vesnic a krizovatky, nikdo nemuze za to, ze jsou klubaci lini a chtej se jen nechat vodit jako ovce
nojo ale ty jsi taky nas prazskej predseda s jasnou ac neformalni povinnosti si cestu nastudovat my (ja) se s tim mrdat nebudu. . . proste to zkolabovalo a pro priste jsme chytrejsi
sákryš já >ás pros>ihnul (
- neviděl jsem vás už hóóódně dlouho tady v Dejvicích jsem odříznutej od veškerý srandy Petto Tebe, teda tvoji Princeznu vídám jen když jedu na dízu (za poslední dva roky asi dvakrát hehe)
děje se něco co se kdysi dělo na strahově každou nedělu ???
Bohužel nedělní srazy na strahaci se rozpadly diky debilite nekterych lidi, co tam jezdili )) Ja bych je klidne zavedla znova, ale ot by tam musel nekdo taky jezdit trosku pravidelnejc DD Jinak sem rada, ze mi taky nekdo okukuje auti, kdyz jede kolem ))