Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

VIII. BEROUN BMW MEETING - sobota 28.4.2012

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Prady

#161 Příspěvek od Prady »

xyron píše:
Prady píše:Sobbi: my jsme se viděli včera u pošty na hůrce že? :)

snad si tam nedavate randíčka vy dva prasáci :lol:

Nic z toho nebylo :D ... já šel z pošty s novou visco spojkou, sluchátka na uších, tak jsem byl překvapenej s kým že jsem se to potkal :P
Sobbi

#162 Příspěvek od Sobbi »

Jo,jo přesně tak .... 8)
Sobbi

#163 Příspěvek od Sobbi »

xyron píše:

snad si tam nedavate randíčka vy dva prasáci :lol:

... a já si říkal, že jsem ho už někde viděl a pak mi docvaklo, že na srazu ... 8O :D
Sobbi

#164 Příspěvek od Sobbi »

Petta píše:Bohužel nedělní srazy na strahaci se rozpadly diky debilite nekterych lidi, co tam jezdili :))) Ja bych je klidne zavedla znova, ale ot by tam musel nekdo taky jezdit trosku pravidelnejc :DDD Jinak sem rada, ze mi taky nekdo okukuje auti, kdyz jede kolem :)))

Jé, mě taky včera okukovoli auti, když jsem jezdil bez střechy a s okny dole :-) Ale pražáci už to tak neberou, ale když přijedu domů na Vysočinu, to je lepší ... :oops: :P
Carlos
Kontaktovat uživatele:

#165 Příspěvek od Carlos »

Petta píše:... Jinak sem rada, ze mi taky nekdo okukuje auti, kdyz jede kolem :)))

tobě stačí, když ti okukují jen auto? - hmmm nenáročná...
Petta
Kontaktovat uživatele:

#166 Příspěvek od Petta »

Tak auto je proste auto :D Milacek,plechacek ... takze potesi, kdyz nekdo pokouka a pochvali :)))
Killca

#167 Příspěvek od Killca »

nedelni srazy na strahove po 15te hodine plati, ale sejdem se tam vetsinou jen ja a kuba s m5, smutne
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Prady

#168 Příspěvek od Prady »

Killca píše:nedelni srazy na strahove po 15te hodine plati, ale sejdem se tam vetsinou jen ja a kuba s m5, smutne

Asi by to chtělo dát víc vědět, dostat to lidem pod kůži a myslim, že se účast hodně zvedne a lidi začnou jezdit...stejně jako byla celkem překvapivá účast v Berouně, tak si myslim, že by se to mohlo zvednou i na Strahovským sčuchanci :)
Petta
Kontaktovat uživatele:

#169 Příspěvek od Petta »

Tvl, já fakt umřu asi ... Killčo, ty si lama :D
Sobbi

#170 Příspěvek od Sobbi »

Petta píše:Tak auto je proste auto :D Milacek,plechacek ... takze potesi, kdyz nekdo pokouka a pochvali :)))

... plně souhlasím ... :twisted:
Sobbi

#171 Příspěvek od Sobbi »

Killca píše:nedelni srazy na strahove po 15te hodine plati, ale sejdem se tam vetsinou jen ja a kuba s m5, smutne

... a kde to tam je? To se vjíždí na stadion? :roll:
Prady

#172 Příspěvek od Prady »

No na stadion snad radši ne :lol: , ale vždycky byly nějaké sčuchance aut na těch přilehlých parkovištích :wink:
Sobbi píše:

... a kde to tam je? To se vjíždí na stadion? :roll:
:lol:
Killca

#173 Příspěvek od Killca »

jako oficialne kje to na mensim parkaci vedle velkeho hlavniho u NHcaru, ale kdyz se slezem u toho beachrestaurantu, nebo co to je, na hlavnim parkovisti a jsme v klidu, tak se taky nic nedeje
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Sobbi

#174 Příspěvek od Sobbi »

Tak já zkusím někdy čumendu, tuto neděli ne, kalím na Vysočině. Jezdím tu bez střechy a budím veřejné pohoršení. Už se jen svléknout do naha ... :twisted: :P ... ale toho by si už asi někdo všiml ... :oops: :mad:
Sobbi

#175 Příspěvek od Sobbi »

MÁM DOTAZ ... :P ... možná asi blbej ...hi
Je trošku z jiného soudku, jo? Jak s auty BMW jezdíte do města???

Já mám Volvo C30 (2007), když s ním jedu do nákupáku, snažím se parkovat mimo "nejvytíženější zóny parkování" aby nebylo omlácené. Zatím se daří ... :P
Teď jsem koupil tu mojí hračku 325Ci a hned mám u nádrže "ďupku asi od dveří" ale co je horší, hned mi někdo škrtnul (z pohledu řidiče) pravý roh zadního nárazníku. ... takové ty bílé oděrky (asi to znáte). Naštěstí dobrá leštěnka to zakryla, nicméně u kufru je ten nárazník přelepen takovou průhlednou fólií a tam už je leštěnka krátká, ale co mám Volvo, tak OK a co mám měsíc BMW tak hned ...
TO MĚ SERE, CO DĚLÁM ŠPATNĚ .... PŘEDSEDO? ... :cry: :P
Taky se snažím parkovat mimo ..
Petta
Kontaktovat uživatele:

#176 Příspěvek od Petta »

Neděláš špatně nic krom toho že máš BMW :DDD Já mám dojem, že tyhle auta přitahujou kripli, co to odíraj a škrábou :twisted:

Já sem z toho úplně nepříčetná ... kdybys viděl, jak moje auto vypadalo po dovozu a jak vypadá teď, tak bys brečel. Když pominu to, že to s českých silnic vrže a je každej rok oddělanej podvozek, tak mě fakt dokáže nasrat, když to zaparkuju a nějakej kripl se mi o to hned opře. Když pakrkneš někde mimo na hulváta přes 2 místa, tak ti to někdo ojebe zase naschvál, protože seš přece čůrák s BMW ... prostě tragedie.

Dokud sem parkovala u nás na parkáči před barákem (bydlim kousek za Prabou) a nevbo na sídlaku, kde bydlej samy duchodci, tak se nikdy nic nestalo ... jakmile sem se odstěhkvala na stodůlky a parkuju u nákupek a v práci, tak mam auto ojebaný ze všechn stran :(((
Stew1988
Kontaktovat uživatele:

#177 Příspěvek od Stew1988 »

hm to znam :(
Sobbi

#178 Příspěvek od Sobbi »

Hmm, tak to jo. Budu si muset zvyknout na novej přístup ..hi.
Naštěstí já mám na Hůrce pronajaté parkovací stání v podzemní garáži, tak tam je to OK. A u těch nákupáků budu parkovat někde uplně mimo ... 8O :P
Petta
Kontaktovat uživatele:

#179 Příspěvek od Petta »

Já bydlela na Luka na panelovym sídlišti a tam to dostalo největší záhul ... buď rád, že máš parkovací místo :)
Sobbi

#180 Příspěvek od Sobbi »

... tak, tak ... 8)
Odpovědět