fishmaker píše:díky...bylo to fajne jako každý rok....škoda že sem nezvládnul dorazit svým autem...dost by se tam hodilo... akorát nevim kdo by řídil v neděli místo Snejka
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
fishmaker píše:díky...bylo to fajne jako každý rok....škoda že sem nezvládnul dorazit svým autem...dost by se tam hodilo... akorát nevim kdo by řídil v neděli místo Snejka
George_D, tak ako kazdy rok i tento som si precital Tvoje estranky, na ktore som sa tesil. Su perfektne, ale i ked sa zameriavaju na jednu stranku veci maju svoje caro. Dakujem Ti i Leni, ze do Tvojho albumu si nasiel miesto pre BMW Kamenak. Dik Fotas :palec:
Neni zač pardále Malacky maj na mých stránkách už místo 3 roky .....................a ty jsi Zabil.....................ne, dělam si prdel, bylo to super, chapu a vim, že to neni sranda dělat a doufám, že jste odchovali nástupce
fakt tu není nikdo kdo mě fotil když sem blbnul?? hrozně rád bych ty fotky viděl....jelikož nejsem člen tak se nemůžu podívat do galerky fotky a videa... prosííím..
D-E-J-V píše:fakt tu není nikdo kdo mě fotil když sem blbnul?? hrozně rád bych ty fotky viděl....jelikož nejsem člen tak se nemůžu podívat do galerky fotky a videa... prosííím..
ja ne , ale docela me to sere , stacilo rict.... ta barva je super....
škoda...rád bych měl i nějaké profi fotky osobně jsem viděl že mě tam někdo fotí s tím dlouhým objektivem ale prostě ho nemůžu sehnat abych se domáknul k těm fotkám.......já bych nebyl vůbec proti kdybys se mnou nafotil víc aut jako dvojici...třeba by byl i někdo rád a já taky ale nikdo nedošel....já jsem chtěl společnout fotku s M3 E36 estoril ale pohořel sem..tak už sem se i vyfláknul někoho se prosit...