Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
každý čtvrtek Brno ÚHčko - 4.10.2012
inu ve ctvrtek jsem na UHcko jeste nezavital... a nez se tam prijedu jen otocit (po pohledu na deti s potunenych fackach) Ti z vas co se tam obcas ukazou: je tam alepson obcas neco rozumne k videni? nejake auto ktere s upravama neskoncilo u velkeho subacu v kufru a folii na sklech (pripadne vyfuk znacky ramus- hukotutupokokot
atd.) ??

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pepino5xx píše:pazda píše:to byla strucna odpoved, ale pravdivajezdim tam akorat pokecat. Ale zajimavyho k videni nic moc..
Cože?
Víš už kolik tam bylo akcí, který ti nikdo neuvěří?
vyjímečně má ondík pravdu

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tezko rict co bylo asi tak nejzajimavejsi
treba Driftujici E60 M5 , borec s civicem tam neco nacvicoval , orec s coltem Mrdnul asi 4 zimaky , auto ztrestal takovym zpusobem ze motor jel pak uz jen na 3 nekdy na dva
upekl ho
a dobrej borec
jinak tam byla ta tva kamaradka s tou M3 , ale teda nic moc
auto bylo hezci 

treba Driftujici E60 M5 , borec s civicem tam neco nacvicoval , orec s coltem Mrdnul asi 4 zimaky , auto ztrestal takovym zpusobem ze motor jel pak uz jen na 3 nekdy na dva

jinak tam byla ta tva kamaradka s tou M3 , ale teda nic moc

E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
Zdarec Brnaci,
jestli ne kazdej den, tak obden potkavam rano na Uvoze tmavou sedmicku (tusim E38, su petkar no), angel eyes, nobl velky kola, dva hrozny laufy atd.. A dneska rano jsem ju potkal zase. Rozstrelenou. Jen jsem projel kolem, takze nebylo kdy zkoumat jak to bylo, co to bylo atd. Jen se chci zeptat, zda ju nahodou nekdo neznate, nevlastnite a zda nevite jak to s ni vypada. Vypadalo to snad jen na vysypanej naraznik. To auto se mi strasne libi a kdyz jsem ho tam rano videl... kua, to bych snad radsi videl vypadnout dite z kocarkru nez toto
jestli ne kazdej den, tak obden potkavam rano na Uvoze tmavou sedmicku (tusim E38, su petkar no), angel eyes, nobl velky kola, dva hrozny laufy atd.. A dneska rano jsem ju potkal zase. Rozstrelenou. Jen jsem projel kolem, takze nebylo kdy zkoumat jak to bylo, co to bylo atd. Jen se chci zeptat, zda ju nahodou nekdo neznate, nevlastnite a zda nevite jak to s ni vypada. Vypadalo to snad jen na vysypanej naraznik. To auto se mi strasne libi a kdyz jsem ho tam rano videl... kua, to bych snad radsi videl vypadnout dite z kocarkru nez toto

methuz píše:Zdarec Brnaci,
To je atimen
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
methuz píše:kua, to bych snad radsi videl vypadnout dite z kocarkru nez toto
kua to snad ne ne ?

jinak dneska vecer mozná jak pojedu domu bych se stavil , ale nevím v kolik

E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar