Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
každý čtvrtek Brno ÚHčko - 4.10.2012
-
- Kontaktovat uživatele:
jojo , zmrd s ochcávkou vyjel z jednosměrky z grohove a na plnou jedničku to propálil přes pruh aut ze směru od medláku , skrs pruh aut který stály ve stojící koloně směr od konečňáku a rovnou do pruhu kterej je odbočovací do prava a pro trolejbusy.....takže v podstatě mě ze svislé stojící kolony přímo predemě vyletělo kolmo auto .....škoda je v podstatě jen prasklejj vodní chladič , ohlá chladičovka , nárazník přední kupodivu celkem přežil a pujde opravit , vyškubly se PDC čidla z narazníku , kapota , ledvinky , mlhovky , sahara se zakousla do chladící vrtule a ulomila jedu lopatku , světla jsou celkem ready jen budou mit asi ulomený packy , tak jsem rovnou koupil origo xenony , a více měné všechny díly mám už doma , jen potřebuju počkat na pojištovnu a pak nechat srovnat tu jednu výstuhu a zjistit jestli výstuha nárazníku a tmuliče nárazu přežili nebo ne a případně věci jeste doposhánet....jinak auto je normálně pojizdný , nikam netáhne , nic se neklepe...jen vychcala voda no ...aji klima funguje....
atimen píše:jojo , zmrd s ochcávkou vyjel z jednosměrky z grohove a na plnou jedničku to propálil přes pruh aut ze směru od medláku , skrs pruh aut který stály ve stojící koloně směr od konečňáku a rovnou do pruhu kterej je odbočovací do prava a pro trolejbusy.....takže v podstatě mě ze svislé stojící kolony přímo predemě vyletělo kolmo auto .....škoda je v podstatě jen prasklejj vodní chladič , ohlá chladičovka , nárazník přední kupodivu celkem přežil a pujde opravit , vyškubly se PDC čidla z narazníku , kapota , ledvinky , mlhovky , sahara se zakousla do chladící vrtule a ulomila jedu lopatku , světla jsou celkem ready jen budou mit asi ulomený packy , tak jsem rovnou koupil origo xenony , a více měné všechny díly mám už doma , jen potřebuju počkat na pojištovnu a pak nechat srovnat tu jednu výstuhu a zjistit jestli výstuha nárazníku a tmuliče nárazu přežili nebo ne a případně věci jeste doposhánet....jinak auto je normálně pojizdný , nikam netáhne , nic se neklepe...jen vychcala voda no ...aji klima funguje....
Tak to nejni jeste tak strasny. Drzim palec at to zase jezdi a muzu nad tim zas po ranu slintat

rumlor píše:MattyX píše:byl tam nekdo vcera? ja sem dovracel az po pulnoci tak to sem tam uz ani nejezdil ze by tam nekdo byl
Já tam byl.. Ale né moc dlóho a nic zajímavýho jsem nevidělJen klasická demence a jedna 330i s kapavkou
Já ti dám kapavku vole