Na Žďár zajímá mně kolik lidí pojede na leošní Big z okolí Jihlavy že by jsme mohli dát nějakou kolonku už z Jihlavy,odjezd na big plánujeme s kámošem E36 + E39 v pátek cca v 15:30 z jihavy,jako to vidí ostatní?
Areál se otevíra v 18:00 takže být tam v pět je zbytečný si myslím,navíc už tam nějaká tak banda BMW bláznu bude takže než to tam všechno najede tak je relativně čas a počítam že všech 730 aut nepřijede v pátek,a mně to stejně dřív neskoončím v práci tak se potkáme asi až na místě,co máš za auto? nemáš tu stříbrnou E39?
jo to jsme tam vlastně spolu mluvily když jste odjížděli jak pršelo,my jsme tam místo chytli celkem v klidu,no uvidíme jak se tam sejdeme ,z jihlavy už možná pojedeme 4 auta ale nic není jistý
Zdravím všechny
Plánujete vyrazit po "starý Kolínský" a nebo budete frčet po dálnici? Jinak mě osobně je jedno jestli se bude vyrážet ve 14:00 nebo 15:30. Hlavně se pěkně projet a udělat trochu parády )
Kdyby se nekdo chtel pridat: Odjezd na BIGBMW z Bystrice nad Pernstejnem.Sraz na benzince Lukoil ve 14:00,odjezd 14:30.Bystrice-Litomysl-Hradec Kralove-Jicin-Mnichovo Hradiste.
Jelikož se mnou to vypadá špatně že se nestihne dát auto do kupy tak se asi svezu s kámošem,dneska se s ním domluvím ale viděl bych to tak že v 15:30 odjezd z Jihlavy z OMW na březinkách a pojedeme přes Kolín,po dálnici ne e
compound píše:Jelikož se mnou to vypadá špatně že se nestihne dát auto do kupy tak se asi svezu s kámošem,dneska se s ním domluvím ale viděl bych to tak že v 15:30 odjezd z Jihlavy z OMW na březinkách a pojedeme přes Kolín,po dálnici ne e
A co takhle vyrazit o hodinku dřív? V Brodě by se kvám přidal Petr a já bych se připojil v Habrech?!...Nerad bych mluvil za něj, ale myslím že mi řikal něco o půl třetí!