Hehe, borec si už radši zajistil Gambáček .. Nebude se na nikoho spolíhat, hehe. (Ok, odkoupím od tebe 5l Gamba brachu..) Ale jinak se zkus stavit před 20:00 na tuzing a tam se to, věřím, všechno domluví.
S tím odkupem toho piva je to špatný.Jsme na to 3-4.A jinak kolik lidí přijede na tuzing?všichni kdo pojedou na BIG?Tak to nevím........Je to jedno,já budu v pátek v 15.00 u Globu.Kdo pojede,pojede.
Prej má bejt hezky, tak nakonec taky asi pojedu. Zítra se dozvím jestli beru Alešáka a když ne tak mám furt volný místo. Jo a chcete kance? Že bych v pátek zajel
Super, díky že stan berete!!! Ještě jsem volal Bratnovi, že prý je možnost se u Vás míchnout k centrále s pípou. Tak hlavně aby jste nebyli na druhý straně letiště Místo asi bude stejné jako loni
rumlor píše:No centrálu vezu, akorát že letos se bere z půjčovny za 460.-/den tak doufám že se se mnou složíte nejen na benzin
To určitě nebude problém.já mám sebou chlaďák a soudek.Ale asi bude chybět kompresor,tak kdyby někdo sebou vzal,bylo by to super.....
Pro stan se budu stavovat k Matalovi.Včera se to s ním domlouvalo.Jinak pojedeme i s klukama z Blanska budeme se připojovat kolem 17.00 v Letovicích na Shellu,takže kdo pojede později může nás dojet tam.
Co furt máte s tím kompresorem, my děláme bečku celkem často a nikdy nebyl potřeba. Stačí obyčejná pumpička a jednou, dvakrát pumpnout a je vyřešený. Každopádně centrála už je naložená tak nebude problém.
Jinak já jedu s Atimenem asi sólo, vyrážíme okolo 14 od globusu.
Taky jsem trochu nepobral stopnout na 0 ze 130-ti asi na patnácti metrech.. málem se vyrobil tzv. box-in-box. Moje E36 naložená v kufru tý M5ky přede mnou..
Jinak přesun během slunného odpoledne proběhl přesně podle představ, spotřeba cca 8l/100km (dokud jsme nezačali před Brnem trochu M-sportovat )
No já na isu spotřeba taky kolem 8lit, ale nechápu proč mě to cestou tak kouřilo/ smrdělo, ale když si vezmu že zpáteční cesta byla pro mně hodně sportovní abych se vás držel tak asi proto, ted už je to ok.