Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW 2011 - 12.-14.8. - 770 BMW !

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
zigi0713

#161 Příspěvek od zigi0713 »

Sraz super nemůžu říct nic jinýho, ale shánim jedno video.

Slyšel jsem při startu měřených sprintů se podařilo jednomu člověku zařadit zpátečku a naplno to naprat dozadu. Byla to tmavě fialová e36 323i kupé a závodila s červenym sedanem e36 328i. Nemáte to náhodou někdo natočený ??
Bodie

#162 Příspěvek od Bodie »

Fotas píše:I DUO Fotas sa chce podakovat za tento velkolepi sviatok pre fandov znacky BMW, ktory ho usporiadatelia zvladli bravurne a zaco im patri velky DÍK. I pocasie sa im podarilo skrotit a tak zraz sa konal bez velkeho privalu vody. Co bolo sklamanie pre mna, velmi mala ucast klubakov na tomto podujati. Neviem, kde sa podeli tie velke slova bavorakov nasho klubu, ved zrazy sa konaju aj za ucelom stretnutia ludi. Co mame toho plne zuby? Nam to nevadi, nadviazali sme nove kontakty a mali sme skveli vikend zaco dakujeme usporiadatelom. Dik DC, Bodie a pepper.
PS: Zviditelnenie trocha BMWklubu prispel Rendis v sprinte i ked bez ceny, ale patri mu zato dik. Velku pochvalu zozali o najkrajsiu sedmicku zrazu za 1. miesto Snejk a 3. miesto fishmaker. Ak som na niekoho zabudol, nech mi to pepaci. :wink:
Zatial nieco odo mna;

Díky za fotku mé ženy a mého vozu :D
Prady

#163 Příspěvek od Prady »

zigi0713 píše:Sraz super nemůžu říct nic jinýho, ale shánim jedno video.

Slyšel jsem při startu měřených sprintů se podařilo jednomu člověku zařadit zpátečku a naplno to naprat dozadu. Byla to tmavě fialová e36 323i kupé a závodila s červenym sedanem e36 328i. Nemáte to náhodou někdo natočený ??

O tohle jsem asi zrovna přišel...jinak mám spousty videí ze sprintů a musím říct, že omylem tam kopnout zpátečku je nejen má noční můra, ale i spousty jiných méně zkušených sprinterů....ovšem, že se to někomu podařilo slyším prvně 8)
Pepperab
Kontaktovat uživatele:

#164 Příspěvek od Pepperab »

Prady píše:
zigi0713 píše:Sraz super nemůžu říct nic jinýho, ale shánim jedno video.

O tohle jsem asi zrovna přišel...jinak mám spousty videí ze sprintů a musím říct, že omylem tam kopnout zpátečku je nejen má noční můra, ale i spousty jiných méně zkušených sprinterů....ovšem, že se to někomu podařilo slyším prvně 8)

Bohužel se to stává lidem každý rok, bavil jsem se ted o tom s klukem co stál celou dobu na startu :)
honzino
Kontaktovat uživatele:

#165 Příspěvek od honzino »

impossible_
Kontaktovat uživatele:

#166 Příspěvek od impossible_ »

Cus, sraz v pohode, bylo na co koukat : )
Vode me zatim 3 uncuted videa ze spanilky :

Mijeni part 1 a 2 :
http://www.youtube.com/watch?v=YXTODSQJ_88
http://www.youtube.com/watch?v=57mHUkWQrJI

Projizdka mestem a rozhovor s mistnima cigosama zde :
http://www.youtube.com/watch?v=jrpJSc1rS-4

Plno fotek dodam pozdeji, ted bohuzel neni vubec cas.

Becx

#167 Příspěvek od Becx »

pekny vydejka... a 770 masakr
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#168 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Hruběéé ! :!: :!: :twisted:
Fotas
Kontaktovat uživatele:

#169 Příspěvek od Fotas »

Bodie píše:
Fotas píše:I DUO Fotas sa chce podakovat za tento velkolepi sviatok pre fandov znacky BMW, ktory ho usporiadatelia zvladli bravurne a zaco im patri velky DÍK. I pocasie sa im podarilo skrotit a tak zraz sa konal bez velkeho privalu vody. Co bolo sklamanie pre mna, velmi mala ucast klubakov na tomto podujati. Neviem, kde sa podeli tie velke slova bavorakov nasho klubu, ved zrazy sa konaju aj za ucelom stretnutia ludi. Co mame toho plne zuby? Nam to nevadi, nadviazali sme nove kontakty a mali sme skveli vikend zaco dakujeme usporiadatelom. Dik DC, Bodie a pepper.
PS: Zviditelnenie trocha BMWklubu prispel Rendis v sprinte i ked bez ceny, ale patri mu zato dik. Velku pochvalu zozali o najkrajsiu sedmicku zrazu za 1. miesto Snejk a 3. miesto fishmaker. Ak som na niekoho zabudol, nech mi to pepaci. :wink:
Zatial nieco odo mna;

Díky za fotku mé ženy a mého vozu :D

...aspon budes mat spomienku :wink:
Bodie

#170 Příspěvek od Bodie »

To jo jen škoda že ty vrata budou vyměněna až příští týden :(
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#171 Příspěvek od DC Výkonná rada »

výsledky a fotky na http://www.bigbmw.cz ;-)

PS: tohle je můj první post po BIGu, protože doteď jsem neměl ani sílu cokoliv napsat, snad jen díky všem zúčastněným za zdárný průběh akce ;-)
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Fotas
Kontaktovat uživatele:

#172 Příspěvek od Fotas »

DC píše:PS: tohle je můj první post po BIGu, protože doteď jsem neměl ani sílu cokoliv napsat, snad jen díky všem zúčastněným za zdárný průběh akce ;-)

Aj my dakujeme, bolo to fajn a tesime sa na buduci rok :Pohar: :Poklona:
Petr_

#173 Příspěvek od Petr_ »

///Mates píše:Super srázek to byl, počasí sice strašilo ale nakonec nad očekávání dobrý :) velké díky pro pořadatele a všechny lidi okolo, my sme si vezli plnej kufr chlastu a jídla na gril z Moravy takže jídelnu sme neřešily ode mně bez jediný výhrady... :) Spanilka byla mega :D plácat si rukama s lidma co jedou proti v Báwech k vracečce k tomu hradu a pak zpátky... :) strašně sem si to užil už ted se těším na příští rok... :!: :)

Tady ještě nějaký fotečky a videjka ode mě snad se tam někdo najde...: http://matesbmw.rajce.idnes.cz/Big_BMW_2011/

tak o tom to je si to poradne užít přeci, a jinak děkuju za spolupráci při průjezdu spanilkou, já byl ten před tebou =)
zigi0713

#174 Příspěvek od zigi0713 »

DC píše:výsledky a fotky na http://www.bigbmw.cz ;-)

PS: tohle je můj první post po BIGu, protože doteď jsem neměl ani sílu cokoliv napsat, snad jen díky všem zúčastněným za zdárný průběh akce ;-)

super akce !!

jen jeden dotaz: nešli by doplnit výsledky sprintů typem BMW které měl každý závodník ?? Takhle netuším mezi jakými vozy jsem se umístil díky.
Phobos
Kontaktovat uživatele:

#175 Příspěvek od Phobos »

Doprčice, já byl druhej na erzetě do 150ps 8O Ty vole to mě sere že jsem prošvihnul hodnocení, mohl jsem si přivézt pohárek :?
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#176 Příspěvek od MattyX Moderátor »

10tý místo nad 150ps je celkem úspěch 8) :lol: škoda že se měřili jen první tři jízdy , první mě brzdila slečna s 335 která prostě neuměla uhnout ... :roll:
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Pepperab
Kontaktovat uživatele:

#177 Příspěvek od Pepperab »

Na koho u vjezdu nezbyla srazová samolepka, ten se může přihlásit přes SZ. Napište ještě registrační číslo a NICK. Samolepku pošlu za nadepsanou a ofrankovanou obálku.
///Mates
Kontaktovat uživatele:

#178 Příspěvek od ///Mates »

Petr_ píše:
///Mates píše:Super srázek to byl, počasí sice strašilo ale nakonec nad očekávání dobrý :) velké díky pro pořadatele a všechny lidi okolo, my sme si vezli plnej kufr chlastu a jídla na gril z Moravy takže jídelnu sme neřešily ode mně bez jediný výhrady... :) Spanilka byla mega :D plácat si rukama s lidma co jedou proti v Báwech k vracečce k tomu hradu a pak zpátky... :) strašně sem si to užil už ted se těším na příští rok... :!: :)

Tady ještě nějaký fotečky a videjka ode mě snad se tam někdo najde...: http://matesbmw.rajce.idnes.cz/Big_BMW_2011/

tak o tom to je si to poradne užít přeci, a jinak děkuju za spolupráci při průjezdu spanilkou, já byl ten před tebou =)

Čau tak to je náhodička, spolupráce dobrá :D pěkný coupe máš :wink: ještě by sem mohla taky dorazit ta blondýnečka z té šestky co jela za náma a byl bych úplně spokojenej... :D :twisted:
garbinus

#179 Příspěvek od garbinus »

DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#180 Příspěvek od DC Výkonná rada »

pěkný video ;-) můžem ho dát na web do videogalerie?
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Odpovědět