Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Brno regionál 31.8.2011
Klasika.. dorazím!
Nicméně hoši jedna věc... máte rádi klobásky?
Už jsem o tom mluvil s Vojtisem a Martinem.
Známej v Popovicách dělá svoje vlastní. Sám to rve střévek, sám to udí a jsou asi nejlepší co jsem kdy žral kurňa... Když jsem si dělal jednu v práci v mikrovlnce, tak si kolem všeci mysleli, že v kuchyni je táborák .. prostě klobásy masivně masité a poctivě a pořádně vyuzené.. mazeček. Akorát teda za to chce 190,- Kč na kilo .. což se može zdát moc, ale já mu to za to rád dám.
Další věc je, že chce minimální objednávku 30 kg (lidi jak byli na dovolených, tak moc nekupovali).
Co myslíte? Dáme 30 kg dohromady?
Nicméně hoši jedna věc... máte rádi klobásky?
Už jsem o tom mluvil s Vojtisem a Martinem.
Známej v Popovicách dělá svoje vlastní. Sám to rve střévek, sám to udí a jsou asi nejlepší co jsem kdy žral kurňa... Když jsem si dělal jednu v práci v mikrovlnce, tak si kolem všeci mysleli, že v kuchyni je táborák .. prostě klobásy masivně masité a poctivě a pořádně vyuzené.. mazeček. Akorát teda za to chce 190,- Kč na kilo .. což se može zdát moc, ale já mu to za to rád dám.
Další věc je, že chce minimální objednávku 30 kg (lidi jak byli na dovolených, tak moc nekupovali).
Co myslíte? Dáme 30 kg dohromady?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
LiborM píše:MattyX píše:prej se regionaly presunou na sobotu
Co je to zas za íčovinu???
ale nevíš jen souvislosti

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance