toman112 píše:Aby se na vás nevysral tak jak ostatně na všechno a on to umi velice dobře
Hele ty jsi svoje mindraky res jak chces to ze si neumis spravit sam svoje vlastni auto a spravujes vsem ostatnim a hrajes si na vse znala je tvuj problem a ja jsem ti to nesliboval tys me to dovezl a basta a ja nato nemel cas a ty CDS v brne nejsem blazem abych jel v horečce idyz jsem chtel jet
toman112 píše:Aby se na vás nevysral tak jak ostatně na všechno a on to umi velice dobře
Hele ty jsi svoje mindraky res jak chces to ze si neumis spravit sam svoje vlastni auto a spravujes vsem ostatnim a hrajes si na vse znala je tvuj problem a ja jsem ti to nesliboval tys me to dovezl a basta a ja nato nemel cas a ty CDS v brne nejsem blazem abych jel v horečce idyz jsem chtel jet
ano ano gratuluji ti ses jednička tak až budeš mít dost odvahy abys mi zvednul telefon, odpověděl na sms nebo aspoň vylezl z baraku když tě musím takhle naháňať abych se vůbec dozvěděl jestli na autě děláš nebo nedelas popřípadě si ho vůbec mohl vyzvednout a nemusel s tvým otcem na třikrát hledat všechny věci k tomu autu tak ano nemusel bych ti sem vůbec psát pardon jediný co jsem zapoměl bylo zkusit tě kontaktovat doporučeným dopisem na druhou stranu sem rád že jsi po 3 týdnech aspoň na něco odpověděl je to opravdu úspěch. Takže děkuji moc opravdu jsi mě přesvědčil že pro tebe žádná domluva nebo slovo nic neznamená že si jen tak placas do větru. Nakonec sem docela rád jak si se tu teď takhle předvedl.jo horečka je svinstvo zvlášť když ti přijedou bratranci a myslím že diskoteka nebo hospoda tomu taky moc nepomuzou nemyslis, teď už můžeš být klidnej svý mindraky si opravdu vyresim jinde