Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zimní sraz III. - BMWKLUBU ČESKÁ REPUBLIKA 2012
-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Tak Nám řady opět prořídly...
No alespoň je jasné, že není třeba pro KLUB dělat akce, ty zbylé lidi jsem mohl obvolat i sám a pozvat je na chalupu. Efekt by byl asi stejný... Je to škoda, hlavně by se nad tím mělo vedení tohohle klubu zamyslet. Myslím ty, kteří se vezou a strkají hlavu do písku...
howk

No alespoň je jasné, že není třeba pro KLUB dělat akce, ty zbylé lidi jsem mohl obvolat i sám a pozvat je na chalupu. Efekt by byl asi stejný... Je to škoda, hlavně by se nad tím mělo vedení tohohle klubu zamyslet. Myslím ty, kteří se vezou a strkají hlavu do písku...
howk
bazzi píše:Tak Nám řady opět prořídly...![]()
howk
a lunar cestu k tobe trefi i po pameti, nemusi do polske a jeste usetri

-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
bazzi píše:Tak Nám řady opět prořídly...![]()
howk
presne jak rikas bazzi .. vedeni klubu by se melo zamyslet nad tim jestli svou praci dela dobre kdyz klubaci nestoji o srazy atd .. uz to vubec neni o lidech a o zabave. skoda.
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Vedení klubu by se taky mohlo zamyslet nad tím, jestli má smysl se tady o něco snažit, když lidi o to co se zorganizuje stejně nemají zájem.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
penize jsme meli i nemeli i driv .. spis uz neni chut nekam jezdit protoze klub neni co bejval a je stransne neosobni ... stary casy uz se nevrati to mi je jasny .. ale myslim ze novy casy uz nejsou o klubactvi a kamaradech.
Tot muj soukromy pohled na vec a danou situaci.
Tot muj soukromy pohled na vec a danou situaci.
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
No letos se přihlásila ani ne polovina lidí co předloni.. neříkej mi že 50% lidí přestalo bavit jezdit na motokárách. Podle mě to bude opravdu o penězích.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
Stale to nejak nechapem. Ja nechodim na zrazy kvoli "klubu" ale kvoli kamaratom ktori na tie zrazy chodia takisto ako ja. Nikdy som tam ziadny "klub" nestretol, ani som s nim nekecal, ani nepil ani nic ... Tak co to kurva ten "klub" je ked bez neho sa nemozme stretnut ?
7er. True definition of luxury. Yours.
no popravde patriku v tomto netusim, pretoze nechodim na zrazy kvoli nejakemu klubu, ale kvoli kamaratom, tak neviem preco vy s tym mate problem ... S kym chcem sa bavim, s kym nechcem nebavim a mam klid a mozem ist na zraz chlastat. Dojdi zajtra vecer a prebereme to 

7er. True definition of luxury. Yours.
Jj, za všechno může klub... Hlavně vedení...
Mimochodem, Patriku, Bazzi naráží na vedení klubu, protože neschválilo dotaci, kterou žádali (cca 33 tis.) z klubové kasy, aby bylo menší vstupné a přijelo víc lidí... Ty jsi měl určitě na mysli stejnou myšlenku...
PS: určitě všem vysvětlíš, jak souvisí vedení klubu s účastí na sraze...

Mimochodem, Patriku, Bazzi naráží na vedení klubu, protože neschválilo dotaci, kterou žádali (cca 33 tis.) z klubové kasy, aby bylo menší vstupné a přijelo víc lidí... Ty jsi měl určitě na mysli stejnou myšlenku...

PS: určitě všem vysvětlíš, jak souvisí vedení klubu s účastí na sraze...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.