Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kdyby něco okolo OSTRAVY!!! tak sem :)

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
cypressjoe
Kontaktovat uživatele:

#221 Příspěvek od cypressjoe »

:)) já sem tam na pár lidí taky zkoušel jestli jsou z Frenu, pak už jsem to vzdal a šel jsem dovnitř no a tam mi u vchodu popsal poslední vývoj situace právě asi "storm" teda myslim že to byl on modrý salon E36. Já sem parkoval vedle těch sedmiček tří. ...no nevadí i tak to bylo fajné
Lukinshooter

#222 Příspěvek od Lukinshooter »

Modrý salon má motokarista, hele chlapi, napadlo mě, co takhle pro příště udělat nějaké decentní štítky na auta za okno nebo tak s přezdívkou tady na klubu? Bylo by to asi přehlednější :D
Lukino12

#223 Příspěvek od Lukino12 »

no to je fakt,ale s tema cedulkama jsme to meli udelat uz ted...
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#224 Příspěvek od Fatal Design »

No a taky ještě jednu na triko ...
motokarista

#225 Příspěvek od motokarista »

To je fakt,cedulky by se sikly,jelikoz mam v tom zmatek :D Jeste mam dotaz,kdy je presne ten sraz v moravskem beroune? At vim kdy nedelat sraz
cypressjoe
Kontaktovat uživatele:

#226 Příspěvek od cypressjoe »

to sme měli - to se vychytá.
Mimochodem 21.4.2012 je tuning v Kopřivnici. Do té doby si nechám udělat samolepu dozadu BMW MSK - CYPRESSJOE na sklo.
Takový hromadnější příjezd na tuning do Kopru by byl taky dobrý ;-)
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#227 Příspěvek od Fatal Design »

motokarista píše:To je fakt,cedulky by se sikly,jelikoz mam v tom zmatek :D Jeste mam dotaz,kdy je presne ten sraz v moravskem beroune? At vim kdy nedelat sraz

28.duben

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=109551
http://www.facebook.com/events/271869482890595/
motokarista

#228 Příspěvek od motokarista »

Kopr cim dal vice upada,tak nevim. Jeste mam nejaky odkaz na fotky http://motokarista.rajce.idnes.cz/1.BMWMSK_sraz/ jinak dalsi sraz bychom mohli naplanovat na 21.duben nebo 5.kveten :D
illa-illa
Kontaktovat uživatele:

#229 Příspěvek od illa-illa »

Taky nabídnu FOTO .. sraz byl fajn, ale i tak mě sere že nebyl minulý víkend.. to bylo dokonalé počasí.. co už.. bylo to i tak super.. jen 2 dny detailování auta byly za 2 hodky v pr... :D

http://pace.rajce.idnes.cz/BMW_SRAZ_BRUSPERK_1.4.2012
Storm

#230 Příspěvek od Storm »

Kluci já se moc omlouvám, pokud jsem tu trasu změnil nevhodně, ale někdo za mnou přišel ( promiň, ale jsme se nepředstavili :-( ), řekl že Bílá padá a tedy kam pojedem, tak mě napadl Hyundai, pak se to už rychle semlelo a jelo se, snad to nebylo tak strašné, můj výběr spanilky !

Jinak souhlasím s těma cedulkama, člověk pozná lidi, dobře pokecá a pak přijede domů a ani neví, ským se vlastně bavil a v čem ten klučina jezdí :-(
motokarista

#231 Příspěvek od motokarista »

Storm píše:Kluci já se moc omlouvám, pokud jsem tu trasu změnil nevhodně, ale někdo za mnou přišel ( promiň, ale jsme se nepředstavili :-( ), řekl že Bílá padá a tedy kam pojedem, tak mě napadl Hyundai, pak se to už rychle semlelo a jelo se, snad to nebylo tak strašné, můj výběr spanilky !

Jinak souhlasím s těma cedulkama, člověk pozná lidi, dobře pokecá a pak přijede domů a ani neví, ským se vlastně bavil a v čem ten klučina jezdí :-(

To jsem byl ja,kdo rikal,ze bila pada,v tom pocasi by to bylo o nicem,ale za me rikam,ze vyber spanilky byl dobry :D
TOMI

#232 Příspěvek od TOMI »

povedena akce :wink:
Lukinshooter

#233 Příspěvek od Lukinshooter »

motokarista píše:
Storm píše:Kluci já se moc omlouvám, pokud jsem tu trasu změnil nevhodně, ale někdo za mnou přišel ( promiň, ale jsme se nepředstavili :-( ), řekl že Bílá padá a tedy kam pojedem, tak mě napadl Hyundai, pak se to už rychle semlelo a jelo se, snad to nebylo tak strašné, můj výběr spanilky !

To jsem byl ja,kdo rikal,ze bila pada,v tom pocasi by to bylo o nicem,ale za me rikam,ze vyber spanilky byl dobry :D

Výběr spanilky super, nikde jsme se neroztrhli, dojeli sme pokupě, cesty pěkné, já myslím že super ;)
Storm

#234 Příspěvek od Storm »

Tak to jsem rád, jinak, který z vás je ten klučina, malý vzrůstem, velký BMW srdcem ? Co jsem s ním řešil trasu ? Podle nicku na fóru to nevím :-(
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#235 Příspěvek od Fatal Design »

Storm píše:Tak to jsem rád, jinak, který z vás je ten klučina, malý vzrůstem, velký BMW srdcem ? Co jsem s ním řešil trasu ? Podle nicku na fóru to nevím :-(

motokarista ... myslím, že se docela chytnul organizace, takže díky za to !
motokarista

#236 Příspěvek od motokarista »

Storm píše:Tak to jsem rád, jinak, který z vás je ten klučina, malý vzrůstem, velký BMW srdcem ? Co jsem s ním řešil trasu ? Podle nicku na fóru to nevím :-(

jj to jsem já - motokarista - jinak Honza :D
Storm

#237 Příspěvek od Storm »

No super, tak dodatečně, ahoj Honzo, jsem Martin, určitě s tebou budu v kontaktu, v rámci tvé profese a taky srazů MSK :-)
motokarista

#238 Příspěvek od motokarista »

Storm píše:No super, tak dodatečně, ahoj Honzo, jsem Martin, určitě s tebou budu v kontaktu, v rámci tvé profese a taky srazů MSK :-)

Ahoj Martine,kazdopadne budu rád,když se budeš i nadále účastnit :D
TOMI

#239 Příspěvek od TOMI »

Spooner

#240 Příspěvek od Spooner »

Super akce! Počasí sice nebylo zcela ideální, ale sem rád, že se nás sešlo tolik a že jsem poznal nové lidi :wink:.
PS: Taky co nevidět přihodím pár fotek :)
Odpovědět