Jenda46 píše:Pokud se chceš vyhnout takovým zážitkům tak jedině BMW CarTec Liberec. Tady je totiž automechanik každý kdo má do pr..le díru a podle toho to pak vypadá. Jinak na samotnou geometrii jsou určitě dobrý v Barumu na Americký ale cena bude podle mě stejná jako v CarTecu. Chce se to zeptat...
nelze než jen souhlasit doporučuji barum a nebo pneu hnídek v JBC
Boďas, než něco napíšeš, tak si přečti pár příspěvků výše ...
Jenda46 píše:Pokud se chceš vyhnout takovým zážitkům tak jedině BMW CarTec Liberec. Tady je totiž automechanik každý kdo má do pr..le díru a podle toho to pak vypadá. Jinak na samotnou geometrii jsou určitě dobrý v Barumu na Americký ale cena bude podle mě stejná jako v CarTecu. Chce se to zeptat...
nelze než jen souhlasit doporučuji barum a nebo pneu hnídek v JBC
Boďas, než něco napíšeš, tak si přečti pár příspěvků výše ...
Na Hnídka nasrat
Nemám čas všechno číst nejsem jako ty co se rejpe prstem v za... Má někdo s Hnidkem špatnou zkušenost ???
ano mam zlu skusenost s Pneu hnidek v JBC... diletanti su to...
tohto mesiaca skocim do Barumu... do Cartecu urcite nepojdem, kedze za geo 2850Czk nedam... lebo za tie prachy si viem spravit vylet na svk a este aj geometriu mi v tej cene spravia...
V jednom servise sa odvolavaju na velke kolesa v dalsom ani nevedia ako sa robi zadna naprava, v tretom preistotu moje "tunningove" auto je nizke a zavadzia kameram vo vyhlade vyfuk... atd. dookola to ide
mys_iak píše:ano mam zlu skusenost s Pneu hnidek v JBC... diletanti su to...
tohto mesiaca skocim do Barumu... do Cartecu urcite nepojdem, kedze za geo 2850Czk nedam... lebo za tie prachy si viem spravit vylet na svk a este aj geometriu mi v tej cene spravia...
V jednom servise sa odvolavaju na velke kolesa v dalsom ani nevedia ako sa robi zadna naprava, v tretom preistotu moje "tunningove" auto je nizke a zavadzia kameram vo vyhlade vyfuk... atd. dookola to ide
Si to teda užíváš v Barumu jsem byl a v poho tak uvidíš.
Ahoj lidičky, tak v Liberci začala nová tradice srazů na našem parkovišti každé úterý ve 20:00. Nejedná se pouze o nadvozy, přijíždějí i ostatní značky, ale včerejší účast odhaduji cca. na 80 vozů. Některá auta velmi pěkná, jiná pobavila. Líbilo se mi, že například Hondy přijely krásně seřazeny od japonské po japonskou Takže přijede někdo v úterý???
No je to na parkovišti u toho zimního stadionu, jak vznikl kvůli mistrovství 2009. (bude tam i Benátská noc). Kdyby jste nevěděli, zakreslím to do mapy...