Tak jak to bude ? Srazíme se ještě před BIGEM ? Máme na to dva víkendy určitě bych to viděl na sobotu a buď na tom krásně nebo někam vyrazit (nějaký návrhy ???).
Dejte vědět kdo všechno by jste kdy mohl tenhle víkend 21. já a cigi nemůžeme.
Další víkend 28.7. nebo 4.8. to jsou ty dva víkendy který by byly eventuelně volný kdo by mohl dorazit dejte vědět další víkend už pak je ten BIG nebo pak po BIGU.
Lucifer píše:Na onu ? Co tam Budem dávat drifty kolem benzínky A jestli nás bude zase pár tak se i na ono vejdeme
No jak by jste mohli z těch dnů ? Venca může kdykoliv
Jinak dalo by se klidně na tom plácku v rychnově zastavit jak jsme tam byli spolu cigi
Jo tam bysme mohli,ale radši bych usporadal neco zase jako gril a slalom, Jura s tou třícou psal že by vzal náky gumy, nebo kužely... víš aby se něco dělo a jen nečuměli
tak jsem po dlouhý době koukal na fórum a vidím že se tady nějaký členové pohybujou taky ve Varech, tak kdyby bylo nějaký setkání tak by se třeba přijel podívat a něco popít a sníst
No tak to by byla moc pecka kdyby vzal ty kužely gumy atd. Pomalu to tady trochu rozjedeme na západě Ale s tím slalomem budem muset letište nebo něco většího ten rychnov je malinkej na tohle
Lucifer píše:No tak to by byla moc pecka kdyby vzal ty kužely gumy atd. Pomalu to tady trochu rozjedeme na západě Ale s tím slalomem budem muset letište nebo něco většího ten rychnov je malinkej na tohle
Tak a zásadní otázka kdo kterej datum může ?
Tenhle víkend neděle a pak až 4.8 a to kdo ví jestli
Tak co lidi na sobotu 28 nebo neděli 29 ? Budete mít čas ? Já budu v sobotu přebouchávat přední čepy a dělat táhla řízení nový takže budu mít nejspíš čas až odpo
stallker píše:Zdravím, taky jsem ze SO. Co třeba tenhle víkend 25.-26., jsou tu v okolí hned tři letiště. Když se mi podaří rozchodit diag., můžu vzít s sebou
Jinak co máš za diag? Odkud jsi jsi přímo ze soku ?
Lucifer píše:Tak co lidi na sobotu 28 nebo neděli 29 ? Budete mít čas ? Já budu v sobotu přebouchávat přední čepy a dělat táhla řízení nový takže budu mít nejspíš čas až odpo
stallker píše:Zdravím, taky jsem ze SO. Co třeba tenhle víkend 25.-26., jsou tu v okolí hned tři letiště. Když se mi podaří rozchodit diag., můžu vzít s sebou
Jinak co máš za diag? Odkud jsi jsi přímo ze soku ?
Jen klasickou INPU a Carsoft, ještě se musim naučit kódovat s NSC expertem, ale mám novej comp a nedaří se mi to rozchodit na win7. Jsem přímo ze So, ten datum jsem napsal blbě, samo to je 28., 29.