Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BIG BMW 2012 - 10.-12.8. - DĚKUJEME
-
- Člen Klubu
-
DC
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
děkujeme všem zúčastněným za povětšinou bezproblémový průběh - akce se povedla a to nás organizátory těší nejvíce
zatím jen ve zkratce, protože to všechno teprve rozdejcháváme
přijelo 880 baworáků a z toho necelá polovina jela i spanilou jízdu, což už byl pěknej mazec a zážitek
tady zatím výsledky z rychlostní zkoušky (červený čas je při neprojetí kruháče nakonci)
http://www.bmworld.eu/big2012/do150.pdf
http://www.bmworld.eu/big2012/nad150.pdf
sprinty budou hned jak mi přistanou na mailu
zatím jen ve zkratce, protože to všechno teprve rozdejcháváme

přijelo 880 baworáků a z toho necelá polovina jela i spanilou jízdu, což už byl pěknej mazec a zážitek
tady zatím výsledky z rychlostní zkoušky (červený čas je při neprojetí kruháče nakonci)
http://www.bmworld.eu/big2012/do150.pdf
http://www.bmworld.eu/big2012/nad150.pdf
sprinty budou hned jak mi přistanou na mailu
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Také se připojuju k díkům Pořadatelům, udělal jsem krásné záběry, aby video bylo co nejvíce živé, kdokoliv měl nějaké goučko nebo kamerku a točil si sprinty nebo RZ hodte si video na vimeo nebo mi ho pošlete někam na uloz.to a hodte mi do SZ odkaz ke stažení abych sestříhal co nejluxusnější video, odjížděl jsem už odpoledne takže nemám záběry z večera a moc ze sprintů, zato z RZ mám nějaké krásné záběry
a přímo z aut
ani jsem si nepočkal na výsledky RZ
snad jsem s tím mým pekáčem neskončil poslední 

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ty kokos 12tý místo v RZtce
lol
Kazdopadně dekuji DCmu za paradní srázek
a za piston.cz děkuji za spolupráci a vítězům kategoriíí ještě jednou gratuluji
Slevové poukázky pro vítěze jsou již aktivní

Kazdopadně dekuji DCmu za paradní srázek

Slevové poukázky pro vítěze jsou již aktivní

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
wat69 píše:Super akce, skoda ze vetsina po spanilce mizi pryc... priste lepsi nocni party aby byla poradna show a lidi parili (svetelna show nebo ohnostroj neco takoveho...lespsi djs..)
Jinak super akce
Psal jsem 3 měsíce dopředu pořadatelům, že jsem Dj a že dokážu sehnat luxusní aparaturu, plno laserů a ostatních světýlek a mimo jiné i poskládat i velmi kvalitní line-up Dj's buď to z jednoho stylu nebo dokážu poskládat line-up i tak, že si každý posluchač přijde na svůj styl. Bohužel mi bylo napsáno, že moji nabídku přepošlou někomu, kdo se o ten hudební projev bude starat a od té doby se mi nikdo neozval. Škoda.. třeba příští rok...=)
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Díky organizátorům za největší opici v životě, big jsem proležel ve stanu s občasným vykouknutím, abych ze sebe dostal něco, co už tam nebylo, takže jsem vylezl až v před spanilkou a mohl si to taky aspon trošku užít, díky celému teamu organizátorů, bylo to fakt super a já si to užil,minimálně v pátek dost brutálně
Fotek mam jen pár ze soboty, tak je do konce týdne vyházim, díky partičce od žraloků, trošku mi to spravilo chut

Fotek mam jen pár ze soboty, tak je do konce týdne vyházim, díky partičce od žraloků, trošku mi to spravilo chut

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
davcity píše:To George_D : tak proto jsem tě nemohl najít,když jsi byl schovaný
ve stanuslivovicí jsem vezl domů
![]()
Jinak- moc pěkný fotky
Sorry, slivovici jsem vyhlásil na chvíli válku, musim odolat, jinak mě to zabije

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
.........se necham dycky moct unést, když je to ta nejlepší