Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
sraz Dětenice Velký Osek
Bréťo já ani ostatní ode mě by nejeli když by nebyla ta čarodějnická noc. Já možná jo na ožíračku ale ti 4ři asi nee a to já bych zas neměl řidiče rotože budu po 24ce a těžko bych to ukočíroval. Tak to zkus nějak pořesit
Actual: E46 325Ci ///M by Sejček 2002
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991
Jarouch píše:Neee o autobus a nocni show nemuzem prijit...:-/ tak mikrobus 40lidi bude asi problem kdyz se to kryje s Řízkem...
Nic se nekryje , ty jsi mel volat pred 14dny , kdyz sem ti volal aja mam plny stav 14 lidí .... takze 14 lidi plno..

Na jednu noc nema smysl jezdit , sehnal jsem chaty , takze prednost dostali lidi kteri jedou na cely vikend . Takze muzete klidne jet se 100RMem do Detenic ,
Sorry Breto ze ti to pisu sem .
GeorgosAc píše:Jarouch píše:Neee o autobus a nocni show nemuzem prijit...:-/ tak mikrobus 40lidi bude asi problem kdyz se to kryje s Řízkem...
Nic se nekryje , ty jsi mel volat pred 14dny , kdyz sem ti volal aja mam plny stav 14 lidí .... takze 14 lidi plno... 100RMjakbysmet .
Na jednu noc nema smysl jezdit , sehnal jsem chaty , takze prednost dostali lidi kteri jedou na cely vikend . Takze muzete klidne jet se 100RMem do Detenic ,
Me rekl 100rm ze s tebou mluvil tak jsem to bral za vyrizeny... Ne ze jsem se na neco vysral...

Jarouch píše:GeorgosAc píše:Jarouch píše:Neee o autobus a nocni show nemuzem prijit...:-/ tak mikrobus 40lidi bude asi problem kdyz se to kryje s Řízkem...
Nic se nekryje , ty jsi mel volat pred 14dny , kdyz sem ti volal aja mam plny stav 14 lidí .... takze 14 lidi plno... 100RMjakbysmet .
Me rekl 100rm ze s tebou mluvil tak jsem to bral za vyrizeny... Ne ze jsem se na neco vysral...