Ty voe, už sem moc nechodim, nemam na to čas, ale těma tvejma vymrdanejma kecama Bratne jsi mi fakt hnul žlučí !!!!!!!!!!!!!
Myslim, že kdo dojel na srazy, co jsme pořádali, my, staří, za svoje kačky, na svoje náklady a pak přijela půlka lidí a doplácelo se ZE SVÉHO NE Z KLUBOVÉ KASY!!!!!!!!!!! muže potvrdit, že to bylo trošku uplně o něčem jinym, než jsou prachy, bylo to o chuti se potkat, spojit, pokecat, okouknout káry a pořádně se najíst a pobavit.
Mohu za svoje srazy dát komplet vyučtování s tím(máme vše archivováno, vaše čestná členka Leni je opravdu pečlivá a stydim se, že je čestnym členem tohodle spolku!!!) , že každej kdo dojel, měl postaráno o zábavu a hromadu jídla a myslím, že všichni byli spokojeni. Jeden Mord jsme s AC krutě dopláceli, já cca 9 tisíc. Rada může také potvrdit, že jsem nikdy nepřistoupil na podmínky rady o doplatku na klubáka, ale radši jsem chtěl věcnou cenu do soutěže, aby mě nikdo nenapadnul, jak na tom vydělam.
Takže běž do vole prdele !!!!!!!!!!!!!! Chtěl jsem na zimák dojet, ale díky těm tvým super kecům o tom, co zas je klubový a neklubový, se mi chce blejt, my to dělali vždycky pro klub(vždy byla všude reklama klubu a vlajky), ne aby jsme si honili nad tim, že uděláme sraz a vyděláme na něm. A díky takovým čůrákům jako jseš ty jsem se přestal na klubu jakkoliv finančně i psychycky podílet a cokoliv organizovat pro klub. Díky za kamarády, kteří tu byli před takovejma debilama, jako jseš ty.
Pokud jsi si všiml, i kalendáře co děláme, at velký, či malý, je od nás zdarma práce, pro kamarády, klub, nikdo nechce prachy za to že děláme reklamu a zkus mi sem napsat jak na tom vyděláváme a přijedu ti na ten sraz rozbít hubu!!! Prodali jsme tak tak, že ještě nemáme zaplaceny náklady, možná to bude 0k0.
Odpovídat nemusíš, nebudu reagovat, nemá to smysl, ale je vidět, že od tý doby co jsem tu byl naposled, tak jste do tý prdele spadli ještě víc, je to smutný
Vstříc dobrým zítřkům, bez kretenů tvýho stylu !!!!!! Freude am fahren naštěstí zatím platí stále.
Omlouvam se za sprostý slova, ale nešlo jinak, když si zpětně přeberu v hlavě, co nás stálo udělat sraz, nelituju ani sekundy, i když jsme nic nevydělali, tak emoce po sraze byli dojímající a to mi dalo vše, co jsem po srazu chtěl, spokojenost účastníků, ne podělaný prachy