Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
1.Jarní klubový výlet ZRUŠENO.!!!
-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No..já bych to počasí zas tak nehrotil, já na tyhle dlouhodobý předpovědi nevěřím, jediná jistota je,když se kouknu ráno z okna.. ono možná vedro nebude, stačí,když bude sucho..
Navíc není jistý,že za 14 dní bude počasí lepší.. Po prvé jsme jeli tuším 15.3. a počasí bylo luxus, vloni asi 20.3.to bylo horší,ale ne špatný..
Taky se ozvalo pár lidí z dalekých krajů,že by přijeli, tak se mi nezdá vhodné to pár dní před akcí měnit..
Bohužel je tohle jediný volný víkend který mám, další měsíc se asi neurvu..
Navíc není jistý,že za 14 dní bude počasí lepší.. Po prvé jsme jeli tuším 15.3. a počasí bylo luxus, vloni asi 20.3.to bylo horší,ale ne špatný..
Taky se ozvalo pár lidí z dalekých krajů,že by přijeli, tak se mi nezdá vhodné to pár dní před akcí měnit..
Bohužel je tohle jediný volný víkend který mám, další měsíc se asi neurvu..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
kua to počasí nic moc a já bych potřeboval rozhodnutí o ne/konání dříve, protože v sobotu se mi kryjí dvě akce a tuto jsem upřednostnil, ale pokud se nepojede tak bych jel na hory.

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
vzhledem k dnešnímu počasí a stále nevyjasněné situaci konání/nekonání se mnou nepočítejte