Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW race 14.06.2014

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
chamuraphi

#1 Příspěvek od chamuraphi »

Dne: 14.06.2014
Kde: Czechring - Hradec Králové
web: http://www.bmwrace.cz

(více informací bude přibývat)

--------minulý ročník:

Opět po roce je tu zpět, jedinečná akce BMW race 2013

Dne: 21.-23.06.2013
Kde: Czechring - Hradec Králové
web: http://www.bmwrace.cz

Při prvním ročníku počasí přálo a sešlo se přes 100 vozů BMW a trati bylo možné vidět zajímavé souboje. A letos to bude vše opět o něco lepší. Startovní pole se rozšíří o kategorii Classic pro vozy BMW 2002 a jemu podobné. V doprovodném programu se můžete těšit na páteční volné sprinty. Večer nám zahraje živá rocková hudba v podání Green Day revival (bývalí kapelnící Aleš Brychta band http://greendayrevivalpraha.com/ ). Také se bude hodnotit soutěž o nejlepší party stan "regionálních bmw klubů". Copak se týče hlavního dne, tak krom již známého dual race, uvidíte nově na trati i přehlídku historických motocyklů (v jednání jsou i historické formule). Další novinkou bude možnost letu horkovzdušným balonem z přilehlé louky a soutěž Show&Shine pod taktovkou 5er klubu: http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... c&t=119136

registrační formulář naleznete zde: http://bmwrace.cz/index.php?option=com_ ... Itemid=152

Pro členy klubu a držitele členských kartiček je vyjednán vstup ZDARMA! Při registraci uveďte v poznámce své členské číslo. :wink: Pro start v paralelním závodě je potom určena jednotná sleva 300Kč ze startovného.

Obrázek
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od matal Moderátor »

Posledně to bylo dobré, takže pokud mi to vyjde, dojedu s Emmou.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Fajn akce, pridam se, kdo dal? :)
Rendis

#4 Příspěvek od Rendis »

Počítám s tím .
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
Michall

#5 Příspěvek od Michall »

Taky rád dorazím.
Hartge120d

#6 Příspěvek od Hartge120d »

Prijedu taky
Nikbmw

#7 Příspěvek od Nikbmw »

Minulý rok mi to nevyšlo, tak snad letos :D
chamuraphi

#8 Příspěvek od chamuraphi »

Určitě vás rádi všechny uvidíme :wink:
Budeme se snažit vydupat zase tak skvělé počasí jako vloni.
Novinkou, kterou se nám podařila vyjednat, je večerní vystoupení kapely:

GREEN DAY
http://www.greendayrevivalpraha.com/

Obrázek
chamuraphi

#9 Příspěvek od chamuraphi »

Jak jsme slibovali, tak také se plní. Aktuální fotky z trati :!:
Obrázek

Trať se místy rozšiřuje a přibudou i obrubníčky. Na fotce je jižní část okruhu. Zde se úzká 2x lomená zatáčka napojující na původní povrch přetváří v jednu táhlou širokou. Rozšíření jak v prvním zlomu, tak změna kružnice v apexu. Bude to lítat :twisted: Držme palce ať stihnou i další naplánované úseky včetně natažení místy nového povrchu.

Jsme již při otevření okruhu avízovali, že začít se nějak musí a vše ostatní přijde časem :wink:
beann

#10 Příspěvek od beann »

good luck :lol:
cmelak

#11 Příspěvek od cmelak »

Taky bych se tam měl objevit :)
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
chamuraphi

#12 Příspěvek od chamuraphi »

cmelak: Budeme se Těšit :)

V aktuálním čísle Autosport Tuning naleznete aktualizovaný plakát na BMW race 2013 i s novými partnery.

Obrázek

Obrázek

Včera jsem pro vás převzal i ceny k trofejím (a nejen k nim) v celkové hodnotě 90tis :twisted: Můžete se těšit na ráčnové klíče, profesionální šroubováky či malé praktické sikovky Knipex :twisted: Dnes nafotím a buď ještě večer či zítra doložím motivační fotografie :wink: Pro ShowShine jsou připravené profesionální řady leštěnek a speciálních hadříků.

Také se na akci objeví profesionální myčka interiérů a exteriérů, mokrou i suchou cestou. Pro dámy je možné i provedení erotické myčky. Takže kdo máte na koberci či sedačce nějaký flíček co nejde pryč, bude šance se ho zbavit na dobro 8)
chamuraphi

#13 Příspěvek od chamuraphi »

Tady slibovaná ochutnávka z cen (povybaloval jsem zatím to hlavní):
Velké Díky patří 5er klubu!!!!
Obrázek

Všechno renomovaní výrobci: schroder, kraftwer, knipex,....
Dále se můžete těšit na profesionální důlčíky, magenty na kloubku, praktické svítilny,... prostě na dílně užijete vše :wink:
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od matal Moderátor »

Ted už jen to dobré počasí jako vloni.. :wink:
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od matal Moderátor »

Pojede nekdo z Brna v patek odpol.kolem 15h.?
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od matal Moderátor »

Dovolil bych si pár postřehů z tohoto srazu.. I když vím, že toho Vojta měl asi hodně, tak mi to nedá, abych tu napsal..

Z pohledu pouze účastníka, ne jezdce..
Počasí vyšlo opět suprově.. a to je bohužel z mé strany všechno, co se dá kladně ohodnotit.. :(
Bohužel se pořadatelé z loňského ročníku vůbec nepoučili v oblasti komfortu účastníků, slibované zázemí nebylo..
V pátek po příjezdu žádné občerstvení, žádná sprcha.. ještěže byl nedaleko otevřený Kaufland..
V sobotu sice občerstvení bylo (ale bez kafe..teda nemít kafe po ránu je za trest :) ) a možnost se osprchovat opět nebyla, sice tam byl hekťák s vodou, ale.. trošku mi není jasný proč nebylo možný využít zdejších rozvodů vody..
možnost si někam sednout do stínu opět nic.. když pominu možnost si vůbec někam sednout.. jedině na kopec.. děkuji slečnám které prodávali ve stánku s energiťákem, že jim nevadilo, že okupujeme lavičky u jejich stánku..
i kdyby na krásno jsme tam chtěli zústat do neděle a trochu popít, tak každy jistě pochopí,že být tři dny bez nějakých základních hygienyckých možností v tomhle úmorným vedru je (aspoň pro mě) nepřekonatelný problém a pro ženy obzvláště ..

Ještě bych zkritizoval ozvučení komentátora. jako dobrý, lěč v prostorách kolem startu nebylo nic slyšet nebo velmi slabě..

Díky za sraz a snad to bude dotřetice lepší..:wink:

PS: teda,že jsme tamy byli 4 klubáci, aspoň které znám.. :?
Rendis

#17 Příspěvek od Rendis »

Jak jsem již někde řekl.... Tato akce má slušný potenciál,ale tento ročník byl horší než minulý.

-příjezdová cesta .... No to si snad děláte ze mně PRDEL NE!!! Ráno jsem to 1.5 hod. umýval a pucoval,abych to nakonec na 100 metrech bahna zasral jako jetel!! A to už nemluvím o tom,že jsem byl porodcem v soutěži "leštenek" takže bída.
-kdyby přijelo tak o 30-50 lidí víc tak občerstvení zkolabuje. Odpoledne se podařilo zakoupit už i 0,5l rozlévané kofoly což považuji za samozřejmost.
-obsluha jediného stánku byla ovšem příjemná a ceny slušné a pánové u grilu nekoukali na gramáž takže tohle řadím za plus.
-ovšem absence slunečníků a míst k sezení cca.do 10 lidí je slabé a stát celý den na slunci bez jediného stínu byla hlavně pro děti zřejmě velice nepříjemné.
-ozvučení byla stejně jako v loni naprosto slabé a nedostačující.
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
chamuraphi

#18 Příspěvek od chamuraphi »

Děkuji za zpětné reakce... to je to nejdůležitější...

-nechci se plně obhajovat, třeba o nedostatek stínu (slunečníků) či laviček na posezení (ty byly připraveny v chládku u hangáru Potrefaná husa), ale to již moderátoři nezdůrazňovali. Přiznávám, na toto mi chyběla pravá ruka a doufal jsem v moderátorskou dvojici, že si poradí (bohužel), to musím vyladit... Přípravy dopředu dobré,ale v posledním týdnu se pokazilo jen co mohlo...

- co se týče zázemí (voda-sprchy, elektřina-hlavní stan blíže k lidem), se mi dostalo mírné rány podpas od samotného Festival parku... Ještě ve čtvrtek, kdy jsem již byl v areálu, mi bylo osobně řečeno, že voda a elektřina bude puštěná :!: (rozvod vody by fungoval, bylo by možné se omýt, osprhcovat, a hlavní středisko by bylo na place, nikoli za rohem). V pátek dopoledne zjišťuji že není pravda, že vodu jim město pustí až v pondělí.. Takže páteční odpoledne hledání živé elektřiny a zařizování,alespoň nějaké vody do areálu. Dík patří hasičskému sboru HK, kteří vodu v So ráno přivezli.

- K stánku... pan Hutla (co byl vloni - disponoval i stanem s posezením) byl postižen povodní, ale ubezpečoval, že dorazí a dají vše do pořádku. V pondělí mi oznámil, že bohužel, že škod mají mnoho a je důležitější pro něj vše dát co nejdříve do kupy... Proto děkuji členu e30fora Vlčákovi, za bleskovou reakci a vytvoření alespoň provizorního stánku pro návštěvníky (nikdy před tím nestánkoval, vše sháněl během týdne pro vás, pro pípu jel ještě v So ráno)

- Ve čtvrtek stála u startu krásná tribununa na sezení... Do pátečního poledně ji někteří "akční" brigádníci festival parku rozložili a zbyla z ní jen hromada materiálu u startu... Bohužel jsem se nemohl rozkrájet, a zajišťování proudu, vody a postavneí trati měli větší prioritu než-li obnovení tribuny...

- 12ks pořadatelů sboru doborolných hasičů Dobruška, kteří pomáhali vloni, letos postoupili do krajského kola soutěžě (s čím nepočítali) a nemohli přiložit ruku dílu...

Takže i přes tyto nástrahy doufám, že jste si akci užili :) . Příští rok, to bude vypadat na vypuštění sprintů a využití vjezdu od letiště (mimo festival park) je tam alespoň panelová cesta a kus po runwayi. Protože i využití první plánované brány se kvalita cesty nezlepšuje, ptž festival disponuje krom okruhu pouze prašnými/travnatými plochami, které pod nápory pracovních strojů přirpavující RfP značně trpí a kvalita značně klesá...

Omlouvám se za příkoří a věřím, že se mi je podaří vyhladit a vycídit
majklozo

#19 Příspěvek od majklozo »

Díky za to, že akce vůbec byla a příští ročník musí být po všech stránkách jen lepší! Objeví se někde více foto a třeba i videa z dual race?
nairam

#20 Příspěvek od nairam »

Odpovědět