Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW 2013 - 9.-11. srpna

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
HuNTeR
Kontaktovat uživatele:

#181 Příspěvek od HuNTeR »

Jo občerstvení bylo fakt bida...Klobasy hnusny. ..Venku přes 30 stupňů a oni lejou teplý pivo a limo...Jak chca....Jinak ze srazu sem fakt nadšenej...Ja byl dve auta před nima.A bylo mi jasný že se to tak stalo..Koukali jinam a nedobrzdili...Myslim stříbrna e46 to dostala od e30...Ale tak stává se, škoda že při takhle pomalý a krásný projížďce. :(
fishmaker Moderátor
Moderátor

#182 Příspěvek od fishmaker Moderátor »

podle mě by bylo dobrý rozlišovat od koho si kdo koupil občerstvení...a napříště jim dát BAN...

za sebe můžu říct, že na doporučení jsme našli menší stánek, který tam nějak domluvil ACčko...ANO klobása stála v pátek 100 a v sobotu 85Kč....nicméně za kvalitu se platí...PROSTĚ V TOM BYLO MASO, narozdíl od těch parodií na klobásu co prodávali jinde...
jinak Míša měla zelňačku a žebra a taky si moc pochutnala
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
DWXak

#183 Příspěvek od DWXak »

Já po zkušenosti z minulého BIGu vyhledal kluky co tam dělaly burgery, sice za 80kč ale výborný :))
HuNTeR
Kontaktovat uživatele:

#184 Příspěvek od HuNTeR »

Mě nejvíc zklamalo to pivo u driftu.Po celým dni na slunci jsem se těšil na studený pivo, protoze sem v autě měl asi 20 plechovek gambrinusu, ale teplých. A oni mi nacepujou pivo teplejší než to co sem měl v autě :roll:
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#185 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

No, já jsem ty řeči u hodnocení taky slyšel (vím konkrétně koho jsem slyšel, ale nebudu to tady psát, protože nechci rozdmýchávat nějaký osobní vášně od těch, komu hodnotili auto) a upřímně: To hodnocení bylo docela objektivní, ale způsob provedení - to pořvávání a celkově projev by mi taky vadilo. I proto jsem E36 na ten plac nikdy nedával...

Stánky moc komentovat nemůžu, navštívil jsem jen dva a každý jen jednou, všechno bylo vcelku OK. Pivo jsem nepil, protože jsem tam jel na otočku...
Nikbmw

#186 Příspěvek od Nikbmw »

Mě letos zklamala spanilka. Jel jsem v poslední koloně skoro u konce a připadalo mi to jako závod. Abych se držel aut přede mnou, musel jsem jet mimo obce 120, v obcích skoro 80. Nevím proč jsme nemohli jet pomaleji a užívat si to.
BMWIIIPower

#187 Příspěvek od BMWIIIPower »

Nikbmw píše:Mě letos zklamala spanilka. Jel jsem v poslední koloně skoro u konce a připadalo mi to jako závod. Abych se držel aut přede mnou, musel jsem jet mimo obce 120, v obcích skoro 80. Nevím proč jsme nemohli jet pomaleji a užívat si to.

Protože se vždycky najde nějakej dement,kterej nechápe,co je spanilá jízda,zbrzdí celou kolonu a pak ujede,další věc byly padlý závory.Taky jsem jel vzadu a přesně jak píšeš..80 až 140km/h,aby jsme se neztratili.Nakonec auta stejně jezdili všemi směry a byl v tom pěknej guláš.Pěkně mě to sralo,ale na druhou stranu jsme se aspoň projeli ne..
mates_
Kontaktovat uživatele:

#188 Příspěvek od mates_ »

Nikbmw píše:Mě letos zklamala spanilka. Jel jsem v poslední koloně skoro u konce a připadalo mi to jako závod. Abych se držel aut přede mnou, musel jsem jet mimo obce 120, v obcích skoro 80. Nevím proč jsme nemohli jet pomaleji a užívat si to.

čím si tam byl? koukám jsme kousek od sebe :) ( česká třebová)

a prosím vás jak vypadala ta 6etr co byla nic moc a staré paní?? polepená?? šlo o e24?? opticky nejslabší e24 jsem tam měl asi já, ale podle mě o to uplně nejde, jde oto že je vidět snaha a já zatím řeším techniku a kastli... takže na lak a cingrlátka není čas peníze ani prostor k řešení, rz jsem chtěl jet, ale opět , co bych tam s 635csi dělal? jinak děkuji Tuňákovi,Jan B10, Pesovi, a dašlím za fajn poekc a celkově fajn atmosféru, líbily se mi drifty a děkuji Marco Zakouřil že mi svezl ženu ( jela jako první) a jeli i tandem se zelenou brutální e30, sprinty taktéž pecka, a celkově celou dobu se člověk nenudil a bylo se na co koukat, spanilky jsem už nějaké jezdil ale s baworáčníkama poprvé a byla nej, byla i dobře vybraná trasa a organizace, nebylo to jen nudný popojíždění po kouskách pořez semafory atd jako jsem už zažil...

Shrnu li to díky všem za fajn sraz a respekt před pořadateli a účinkujícími a showmany co dělaly zábavu na kterou zbylé stovky lidí mohli koukat, užívat a nenudili se :thumbsup:
HuNTeR
Kontaktovat uživatele:

#189 Příspěvek od HuNTeR »

Tak ja si spanilku mužu jen chvalit.Jel sem v prvni kolone a pohoda klidek, nikde jsme nepresahli snad 50ku ;)
Nikbmw

#190 Příspěvek od Nikbmw »

čím si tam byl? koukám jsme kousek od sebe :) ( česká třebová)

Já tam byl v E39 528i saloon, komplet m packet v barvě biarritzblau metallic.
Z český třebovy pocházím, ještě jsem si ani nepřepsal bydliště. Jezdím tam někdy na víkend k rodičům, někdy můžem pokecat.
Nikbmw

#191 Příspěvek od Nikbmw »

BMWIIIPower píše:

Protože se vždycky najde nějakej dement,kterej nechápe,co je spanilá jízda,zbrzdí celou kolonu a pak ujede,další věc byly padlý závory.Taky jsem jel vzadu a přesně jak píšeš..80 až 140km/h,aby jsme se neztratili.Nakonec auta stejně jezdili všemi směry a byl v tom pěknej guláš.Pěkně mě to sralo,ale na druhou stranu jsme se aspoň projeli ne..

Čím si jel? No, projeli jsme se, ale moc jsme si to neužily. Ty závory nebyly tak dlouho dole, aby jsme je nedohnali.
pesa

#192 Příspěvek od pesa »

Byl jsem na BIGu podruhe, ale bohuzel v našich končinách stále hodně "neopečovávaných" autaku a sraz bych hodnotil více jako "kalící" než "autíčkařský", ale to holt BIG asi je a vždy bude :)

Díky Matess za fajn pokec, drzim palec s tím barákem :)
Přílohy
big bmw small.jpg
big bmw small.jpg (149.09 KiB) Zobrazeno 1595 x
mates_
Kontaktovat uživatele:

#193 Příspěvek od mates_ »

Nikbmw, určitě to uvítám, jak bys tušil že se dostaneš do čt, tak dej sz a nějak dohodněm nějaký kafe a plky :)

pesa díky moc, doufám že se ještě potkáme a ty a třeba janB10 jste důkazem že i lidé kteří mají dražší vozy si pokecají a jsou fajn k lidem co jsou o několik levelů níže :) a to mě hrozně baví že i v dnešní době se najdou lidé, kteří neřeší nějaké "vrstvy" ale prostě společný zájem a bu%d si do oka padnem nebo ne... jsem rád že se tací najdou

v koloně spanilky jsem jel v té druhé a supr
paveld
Kontaktovat uživatele:

#194 Příspěvek od paveld »

Byl jsem se podívat jen na sobotu odpoledne, ale byl to moc podařený sraz a spanilá jízda stála za to :-).
535d

#195 Příspěvek od 535d »

mate nekdo vysledky sprintu?
Lucifer

#196 Příspěvek od Lucifer »

Na žrádlo si máte brát grily :lol:
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#197 Příspěvek od DC Výkonná rada »

děkujeme všem účastníkům akce, kromě těch, kteří nerespektovali pravidla srazu, rušili noční klid a přivlastňovali si věci bez dovolení majitelů - např. postrádáme skládácí stan, pod kterým startovaly auta na RZ a drifty - pokud budete mít info, kde by mohl být, odměna vás nemine!

výsledky budou hned jak je dostanu v elektronické podobě, protože na papíru nejsou přehledné kvůli neregistrovaným autům

celkově bylo na srazu 907 BMW, děkujeme za důvěru a těšíme se na další ročník!
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Risa525

#198 Příspěvek od Risa525 »

nevim...ale stánek co byl u pitné vody měl obrovské klobásy za 45 kč a super Svijany za 25kč takže si naše parta nestežovala na nic...

snad jen na debily co driftovaly skoro mezi stanama...když máte kabrio se staženou střechou, tak Vás nasere člověk, co mu nestačí driftovací prostor a přijede k vám pálit gumy a bordel Vám letí do auta (ta drift e34 s tou V12)

ale všude se najdou hold takový lidi,co pravidla prostě jebou...

díky za super sraz!!!! naší partě 10lidí se moc líbil!!!
Quake44

#199 Příspěvek od Quake44 »

Také se připojuji k poděkování za uspořádání srazu, překvapil mě počet aut,kterých se po pátku dostavilo přes 500 v tom nepříznivém počasí, být jednou celý víkend sucho, myslím že těch pomyslných 1000 by letos bylo,ale tak o důvod víc přijet další rok :) I když jen o tom to není, pořadatelé si myslím odvedli dobrou práci, kdo si stěžoval na nedostatek toi toi,sprchy,ceny jídel atd.. by radši neměl jezdit nebo naopak měl zkusit zahraniční sraz. Maximálně co člověku vadí je již zmiňované lítání mezi lidma bokem a dělání bordelu, vyhazovat je z akce bez náhrady,příště by si to rozmysleli ale to je jediné "-" .Takže ještě jednou velké dík partě lidí okolo DCho,kteří si dali práci něco takového v našich končinách pořádat a držet to rok od roku při životě :wink:
Scooter
Kontaktovat uživatele:

#200 Příspěvek od Scooter »

sraz jako vždy paráda, spanilku sem jel ve druhé části a paráda, tempo někde kolem 40km/h . jen škoda pátečního počasí a následnýho bahna. třeba už příští rok bude ok počasí :-D
E30 320i ex
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex

aktuálně Volvo V70 D4 :-D na práci a E36 kabrio v garáži :-)
Odpovědět