Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BIG BMW 2013 - 9.-11. srpna
tak jsem stejne nezjistil kolikáty jsem zkončil jelikož v kategorii do 2L jsem našel časy 13,519, 15,695, 15,839, 15,474, 17,872, 17,116 sec. a kamošuv čas který skončil na 3 místě s časem 15,810sec, a jsou tu i lepsi časy nějak nechapu jak mohl v kategorii do 2litrů skočit třetí když jsou časy aut ve stejné kategorii lepší než měl on , z toho se prostě nedokážu dozvědět kolikáty jsem byl
-
- Kontaktovat uživatele:
To auto není špatný,ale taky to nejsou Zeusovi sáně
Za ty prachy si koupim 2x Panameru turbo a udělám líp.Hezčí,kvalitnější a silnější... 5 lidí stejně nepovezeš,neřikej že by sis koupil Maseratti a jezdil v tom napěchovanej jak v Mini
A hlavně majitel se tvářil jak kdyby ostatní přijeli na kole...Je možný že to bylo alkoholem :pivo2:

Za ty prachy si koupim 2x Panameru turbo a udělám líp.Hezčí,kvalitnější a silnější... 5 lidí stejně nepovezeš,neřikej že by sis koupil Maseratti a jezdil v tom napěchovanej jak v Mini

-
- Kontaktovat uživatele:
Panamera je naprosto hnusnej paskvil. Výkonově znovu ano, ale ostatní...
Jediný co se tomu blíží na všech úrovních je Rapide. A tam naložíš 4.
Do toho quattra se Ti těch 5 lidí vejde v naprostý pohodě, nejsi vůbec napěchovanej. A neříkám, že tak máš jezdit furt, ale smysl takovýho auta je, že to udělat můžeš, když potřebuješ a nemusíš dělat kompromisy.

Jediný co se tomu blíží na všech úrovních je Rapide. A tam naložíš 4.
Do toho quattra se Ti těch 5 lidí vejde v naprostý pohodě, nejsi vůbec napěchovanej. A neříkám, že tak máš jezdit furt, ale smysl takovýho auta je, že to udělat můžeš, když potřebuješ a nemusíš dělat kompromisy.
Čau chlapi,
vyplňte tento krátký dotazník
http://s.click4survey.cz/b1a8f588
A třeba budeme mít levnější služby v lakovnách:-)
vyplňte tento krátký dotazník
http://s.click4survey.cz/b1a8f588
A třeba budeme mít levnější služby v lakovnách:-)
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu ,že jsme stan BMW klubu dovezli tak jsme ho i uklidili včetně okolí ...ale bylo to tam jak po pitce anglických hooligans ....takže ? co ? kdo tam chlastal z pátka na sobotu ? přiznejte se
100rme ?
jsem kvůli úklidu a přesunu stanu prosral vyhlašování cen a nevěděl jsem , že jsem skončil druhej se 7er (ani jsem nedoufal v nějaké umístění neb mě porotci řekli ,že moje sedma je bořenina a že šla minimálně jednou přes střechu
) a musel jsem DCho otravovat s prosbou o zaslání trofeje