Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW 2013 - 9.-11. srpna

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
sa-tan666
Kontaktovat uživatele:

#241 Příspěvek od sa-tan666 »

ono porotci byli nejaky divni podle nich kazde druhe auto slo pres strechu a ze je lakovana jako u kazde m3 a to jsem si 99.999% ze urcite ne

a hlavne ja m3 nemam :( :D
atimen
Kontaktovat uživatele:

#242 Příspěvek od atimen »

jerry píše:Ja se dobrovolne priznavam... :o Odjizdel jsem v sobotu po obede a 100RM je mi svedkem,ze jsem se to snazil alespon trochu uklidit,ale bohuzel jeden clovek s tim opravdu nic nezmohl. A teda uprimne si myslim,ze takovej bordel,co tam byl,jsem ja sam neudelal,kor kdyz jsem sel spat chvili po pulnoci... :)

Jasný :) to jeden člověk neudělal,proště byla párty.... :D popravdě jsme se i zasmáli, že takovej bordel není ani možný udělat :)
Lucifer

#243 Příspěvek od Lucifer »

A já ten stan hledal v noci po tmě nemohl jsem nic najít jak jsem měl trochu nakoupeno tak jsem se na to vysral a šel pokračovat zase ke svýmu stanu :lol:
Hanz125

#244 Příspěvek od Hanz125 »

Me se Big libil jen me stve ze tez nejsem na vysledkove listine ani na sprintu ani RZ. Asi to mam za trest, protoze mam jen compacta a ne M3. :-(
Fotas
Kontaktovat uživatele:

#245 Příspěvek od Fotas »

DWXak píše:no mrdník tam byl solidní, to jó :D já se tam šel podívat odpoledne, ve stanu ani u stanu nikdo ale kolem to tam bylo jak po bitvě :D

...uplne s Tebou suhlasim, i my sme sa tam boli pozriet, ze si hodim do seba to slubene pivko, ale obrazok na ten stan a to co bolo v nom, tak so si radsej isiel kupit. :x stale sme si hovorili, ze to predsa nemohli urobit klubaci, alebo ano???? :savle:
Misa Moderátor
Moderátor

#246 Příspěvek od Misa Moderátor »

atimen píše:Vzhledem k tomu ,že jsme stan BMW klubu dovezli tak jsme ho i uklidili včetně okolí ...ale bylo to tam jak po pitce anglických hooligans ....takže ? co ? kdo tam chlastal z pátka na sobotu ? přiznejte se :lol: 100rme ? :lol: jsem kvůli úklidu a přesunu stanu prosral vyhlašování cen a nevěděl jsem , že jsem skončil druhej se 7er (ani jsem nedoufal v nějaké umístění neb mě porotci řekli ,že moje sedma je bořenina a že šla minimálně jednou přes střechu :lol: ) a musel jsem DCho otravovat s prosbou o zaslání trofeje :?

100RM je na dovolený, tak se nemůže hájit - on to nebyl, ten kalil s Luciaskou u stánků vpředu ...

Jinak díky moc brněnské posádce za úklid :cool2:
E87 120dA & E36 325iC & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact
RealD
Kontaktovat uživatele:

#247 Příspěvek od RealD »

Klubáci i neklubáci, zde dávám video na počest této skvělé akce. Snažil sem se maximálně. Omlouvám se občas za třásot a menší kvalitu - nebyla dostatečně dobrá technika. Snad se bude líbit, sdílejte a případné slušné názory uvítám. Díky a ať se líbí. 40hodin práce

http://www.youtube.com/watch?v=4ZVIhhA9Xp8
mates_
Kontaktovat uživatele:

#248 Příspěvek od mates_ »

moc pěkné video, škoda jen že na žádném záběru jsem se nenašel, jednu část s auty si vůbec neočil :)
RealD
Kontaktovat uživatele:

#249 Příspěvek od RealD »

No tam vzádu u vjezdu že? Za prví sem na to zapomněl a za druhý sem měl za to, že tam ani minulej rok nebyly snad źádný auta? :D Tento rok to byl nářez a bylo jich hodně. Ono dát všechny do záběru tak neni sranda. Ja zas minulej rok kdy točil Krasty tak v moment kdy byl tam kde sem byl já tak sem si zrovna odskočil na sprinty a měl jsem smůlu :D
mates_
Kontaktovat uživatele:

#250 Příspěvek od mates_ »

ne však v poho, já jen hledal a nenašel a pak mi to dokliklo, ale bylo tam právě hodně pkných aut a dost nás šestkařů :) neva :)
RealD
Kontaktovat uživatele:

#251 Příspěvek od RealD »

matess píše:ne však v poho, já jen hledal a nenašel a pak mi to dokliklo, ale bylo tam právě hodně pkných aut a dost nás šestkařů :) neva :)

Promin, zrovna šestky mám rád. Jste měli tu krásu přivést na show and shine :D Hele i tak, polepším se a příští rok budu víc chodit. Já sem tenhle rok i při tom točení měl opici za krkem po té vykalené noci a nechodil sem proto tolik jak bych chtěl :D
mates_
Kontaktovat uživatele:

#252 Příspěvek od mates_ »

moje auto na show and shine určitě nemá předpoklady :)
Odpovědět