Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Prodám nové hodinky TAG Carrera
-
- Kontaktovat uživatele:
Proč je záruční list na jiný typ "hojerek"?
http://www.tagheuer.com/the-collection/ ... 11A.FC6203
Pyron píše:Proč je záruční list na jiný typ "hojerek"?
tomu nerozumím,kupoval jsem je osobně před pár dny ve švýcarsku

-
- Kontaktovat uživatele:
Panaque píše:Asi si Pyron pořádně nepřečetl záručák a číslo ve druhé kolonce... Mám jednoho sběratele automatů, zeptám se... Hodinky jsou moc pěkné, a ta cena!
Ale já si to přečetl celé, rozporuji jen TYP hodinek na fotce a TYP hodinek v kolonce TYP na záručáku. Však si to číslo dejte do googlu, tak to prostě je. Druhou kolonku neřeším, protože sériové číslo hodinek jsem ani neznal...
Pyron píše:KeyJey píše:Já jsem asi slepej, ale mě ty hodinky přijdou stejný: wv211a.fc6203
jedině že maj jinak otočený ručičky.
A taky nemají cifry, že? Jinak jsou dost podobné..
Vpoho,já je koupil u hodináře ve švajcu v krámu,kterej prodával,omegy,IWC,TAG,RADA a podobný šmejdy tak nevím kde hledáš problém

-
- Kontaktovat uživatele:
Ale Rendo, o fake jsem nic nepsal. Od začátku jsem jen upozorňoval na to, že je na záručáku zapsán jiný typ hodinek (aktuální model, který je ještě v nabídce), než je u záručáku vyfocen. Nemyslím si že bys vědomě prodával fake, ale opravdu mě zaráží fakt, že "hodinář ze švajcu" udělá tak zásadní chybu a zapíše do záručáku jiný model hodinek, než prodal. Ale třeba to byl brigádník a nebo stejně jako ty počítal s tím, že ten záručák je jen přebytečný doplněk k hodinkám za 25.000 kč... 

Pyron píše:Ale Rendo, o fake jsem nic nepsal. Od začátku jsem jen upozorňoval na to, že je na záručáku zapsán jiný typ hodinek (aktuální model, který je ještě v nabídce), než je u záručáku vyfocen. Nemyslím si že bys vědomě prodával fake, ale opravdu mě zaráží fakt, že "hodinář ze švajcu" udělá tak zásadní chybu a zapíše do záručáku jiný model hodinek, než prodal. Ale třeba to byl brigádník a nebo stejně jako ty počítal s tím, že ten záručák je jen přebytečný doplněk k hodinkám za 25.000 kč...
Byl to asi 40ti letý vpohodě típek,to druhé číslo GJ xxxx je vyraženo na hodinkách a i na záručáku a věř mi že je ten záručák platnej,nikde jsem neřekl že je to přebytečnej doplněk

-
- Kontaktovat uživatele:
To je tak Rendo, kdo má na Porsche, má zpravidla i na druhé... Kdo má 10 let staré BMW, na druhé mu už nezbývá. A takové hodinky za desítky tisíc jsou velmi individuální záležitostí, byla by fakt náhoda trefit se někomu s prachama do vkusu. Ostatně - pokud jsi je koupil před třemi týdny a už je tady prodáváš, málokdo kdo tě zná by si mohl myslet, že jsi takový idiot a prodáváš je za polovic toho, co stály v obchodě... Nech si je k tý košili, pro nás v čr je to hodně vysoká cena 

Pyron píše:To je tak Rendo, kdo má na Porsche, má zpravidla i na druhé... Kdo má 10 let staré BMW, na druhé mu už nezbývá. A takové hodinky za desítky tisíc jsou velmi individuální záležitostí, byla by fakt náhoda trefit se někomu s prachama do vkusu. Ostatně - pokud jsi je koupil před třemi týdny a už je tady prodáváš, málokdo kdo tě zná by si mohl myslet, že jsi takový idiot a prodáváš je za polovic toho, co stály v obchodě... Nech si je k tý košili, pro nás v čr je to hodně vysoká cena
Tak a dostali jsme se k jádru....všichni maj pocit ,že kdo má porsche je tupej zbohatlík co má peněz jak šlupek a neví co s penězma.Cítím to v čr neustále,po dovolené nám někdo objel auto klíčem a před 5ti dny opět a pořádně. Je to hold národ přejících lidí

-
- Kontaktovat uživatele:
M3maniac píše:Pyron píše:To je tak Rendo, kdo má na Porsche, má zpravidla i na druhé... Kdo má 10 let staré BMW, na druhé mu už nezbývá. A takové hodinky za desítky tisíc jsou velmi individuální záležitostí, byla by fakt náhoda trefit se někomu s prachama do vkusu. Ostatně - pokud jsi je koupil před třemi týdny a už je tady prodáváš, málokdo kdo tě zná by si mohl myslet, že jsi takový idiot a prodáváš je za polovic toho, co stály v obchodě... Nech si je k tý košili, pro nás v čr je to hodně vysoká cena
Tak a dostali jsme se k jádru....všichni maj pocit ,že kdo má porsche je tupej zbohatlík co má peněz jak šlupek a neví co s penězma.Cítím to v čr neustále,po dovolené nám někdo objel auto klíčem a před 5ti dny opět a pořádně. Je to hold národ přejících lidíTvé přízpěvky mě v tom jen utvrzují
přeju Ti hodně štěstí a méně závisti v osobním životě.
To jsi vedle, já jsem spokojenej. Já jen upozornil na jiný typ hodinek na záručáku - v dobrém. Že je to pro tebe "jen" doplněk ke košili jsi zmínil ty. Já když závidím, tak tiše. A udělat se někomu na autě je na amputaci obou rukou, s takovými mě nespojuj.
Promin ,ale potom nechápu proč jsi napsal tuto větu:
To je tak Rendo, kdo má na Porsche, má zpravidla i na druhé... Kdo má 10 let staré BMW, na druhé mu už nezbývá...
Nechápu co má společného auto s hodinkama....a to že jsem napsal, že si je nechám ke košili, bylo jen proto, že z 90% nosím triko a tyto hodinky na tomto koženém řemínku se prostě k tričku moc nehodí. Tady Ti ještě připojuji foto dvou záručních karet podle toho co říkáš je falešnej i ten druhej. Hold každej hodinář to vyplní jinak,jde o to aby tam byly údaje ,které jsou i na hodinkách a podle mě jsou na záručáku všechna čísla,která jsou vyražena na hodinkách
pro nevěřící tomáše je na kartě dokonce telefon na prodejce ,kde se dá jednoduše ověřit zda jde o záručák k mnou nabízeným carrerám 
To je tak Rendo, kdo má na Porsche, má zpravidla i na druhé... Kdo má 10 let staré BMW, na druhé mu už nezbývá...
Nechápu co má společného auto s hodinkama....a to že jsem napsal, že si je nechám ke košili, bylo jen proto, že z 90% nosím triko a tyto hodinky na tomto koženém řemínku se prostě k tričku moc nehodí. Tady Ti ještě připojuji foto dvou záručních karet podle toho co říkáš je falešnej i ten druhej. Hold každej hodinář to vyplní jinak,jde o to aby tam byly údaje ,které jsou i na hodinkách a podle mě jsou na záručáku všechna čísla,která jsou vyražena na hodinkách

- Přílohy
-
- tagzáručák.jpg (59.01 KiB) Zobrazeno 2624 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak u jádra jsme asi až teď - u tvých předsudků. Já ani jednou nenapsal, že jsou záručák nebo hodinky falešné. A jejich pravost jsem také neověřoval, protože nejsem ani případný kupec. Odkaz na tvou nabídku jsem poslal bráchovi, kterej se v hodinkách nejen orientuje, ale hojerky jeden čas i sháněl a hlavně je na klubu hodinkářů (srovnatelné s bmwklubem - alespoň co se týče hodnoty diskutovaných komodit), kde by také mohl být zájemce - jo, brácha tam tvoje hodinky taky zmínil. Tam si všimli niance na záručáku, a tak jsem se zeptal, proč je jiný typ na záručáku a jiný na fotce. Hned jsem se stal sráčem, kterej ti závidí prachy, chce ti kurvit kšeft a podezírá tě z padělatelství... Tak tolik celý příběh, zbytek sraček si přečteš tady ve vláknu.
A tomu porsche - tak to prostě je, reagoval jsem tak ve vztahu k tvému údivu nad tím, že je to pro většinu vysoká cena. Jasně, je - brácha má hodinky za průměrnej poslaneckej plat (není poslanec), já mám ve fotovýbavě víc, než jsem kdy utratil za auto, ty sis splnil klukovskej sen tam, kde taky srdce vyhrává nad zdravým rozumem - to není snad závist ani úražka, jen konstatování faktu. Proč jsi do toho začal tahat lidi, co z nudy ničí majetek úspěšnějších a ještě je srovnávat ke mě, fakt nechápu...
PS: záviděl jsem ti CSL, porsche si nech
pííís
A tomu porsche - tak to prostě je, reagoval jsem tak ve vztahu k tvému údivu nad tím, že je to pro většinu vysoká cena. Jasně, je - brácha má hodinky za průměrnej poslaneckej plat (není poslanec), já mám ve fotovýbavě víc, než jsem kdy utratil za auto, ty sis splnil klukovskej sen tam, kde taky srdce vyhrává nad zdravým rozumem - to není snad závist ani úražka, jen konstatování faktu. Proč jsi do toho začal tahat lidi, co z nudy ničí majetek úspěšnějších a ještě je srovnávat ke mě, fakt nechápu...
PS: záviděl jsem ti CSL, porsche si nech

pííís