Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

moto Honda CA 125 Rebel

Ostatní značky aut a OT
Odpovědět
Zpráva
Autor
Thomas08
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Thomas08 »

Takže sice nerad, ale jsem donucen prodat svou motorku. Mám jí od roku 2007. Předtím jí měl jeden starší pán v CZ, ten si jí dovezl z DE. A před ním Němec ročník 56. Motorka nemá žádnou závadu. Jezdí jak má a nikde mě nenechala. Jak jsem psal, kdybych nebyl donucen jí prodat, tak si jí nechám. Ideální z bodu A do bodu B a pro začínající motorkáře. Dělo to není, ale na dvouválcovou stopětadvácu to jede slušně.

Přesné typové označení vozidla: Honda Ca 125 Rebel
Druh karoserie: motorka
Obsah: 125ccm
Rok výroby: 1999
Výkon: 8,1 kW
Druh paliva: Benzín
Barva: červená - tmavá
Počet najetých kilometrů 20 830km
Stav vozidla: Velmi dobrý
Platnost STK: 08/2014
Cena: 29 000,-Kč
Popis výbavy: rolka, plexi štít, brašny, zadní opěrka s nosičem, držák mobilu (navigace)
Popis provedených oprav: nové pneu, baterka (2010), oprava sedla. Jinak klasika, olej každý rok. Teď budu měnit ještě brzdovou kapalinu.
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: nic nutného vše funguje, časem možná řetězovou sadu, kosmetické vady za ty léta a do tachometru mi vlezl pavouček.
Poznámka: Motorka byla udržována, garážována, oprašována,….. Dále k motorce přidám stojany na zimu a mot. olej (pokud sám nevyměním). A pokud někdo bude chtít, tak i 1 zadní a 1 přední pneu.
Cena je pevná. Nic z motorky sundávat nebudu. Maximálně držák mobilu (navigace).
Kontakt: SZ, thomass08@seznam.cz
Foto: http://thomas08.rajce.idnes.cz/Honda_CA_125_Rebel
Přílohy
Honda Ca 125 Rebel.jpg
Honda Ca 125 Rebel.jpg (94.4 KiB) Zobrazeno 4263 x
Thomas08
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Thomas08 »

Do odvolání aktuální. :!:
Momentálně zazimovaná ve vytápěné garáži, ale není problém oživit. :wink:
Odpovědět