Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

kOUPÍM sadu 4 kol,disků,pneu na X3 ZIMNÍ

Koupě pouze disků a pneu
Odpovědět
Zpráva
Autor
madu
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od madu »

koupím komletní sadu orig.disků na X3, popřípadě celá kola. Rozměr 235/55/17 ... vzorek min 6-8mm. Disky pls. jen v dobrém stavu a hlavně originál ... díky za nabídky madu Pupík
WinCent

#2 Příspěvek od WinCent »

madu píše:koupím komletní sadu orig.disků na X3, popřípadě celá kola. Rozměr 235/55/17 ... vzorek min 6-8mm. Disky pls. jen v dobrém stavu a hlavně originál ... díky za nabídky madu Pupík

Mám orig X3 17" sadu alu v těchto origo rozměrech se zimníma Dunlop M3 WinterSport, kola i pneu ve stavu 95-99%
Zavolej :idea:
madu
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od madu »

díky Winci,
musel jsem to řešit okamžitě. ta sada z X5 by díky profilu pneu nešla do podběhů. tak jsem koupil sadu new pneu na ty 18" co tam už byli. No na léto musím pořešit disky na ty zuté pneu ale to je ještě dost času... díky za pomoc .. madu Pupik
Hezký nový rok a hodně kšeftů...
WinCent

#4 Příspěvek od WinCent »

madu píše:díky Winci,
musel jsem to řešit okamžitě. ta sada z X5 by díky profilu pneu nešla do podběhů. tak jsem koupil sadu new pneu na ty 18" co tam už byli. No na léto musím pořešit disky na ty zuté pneu ale to je ještě dost času... díky za pomoc .. madu Pupik
Hezký nový rok a hodně kšeftů...

OK díky taky přeju hodně úspěchu a rozumných zákazníků!
Odpověd na ty kola je že když jsi mě volal tak jsem tu sadu na X3 ještě neměl až ted jak jsem ti sem psal no...
Odpovědět