Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e39 M5 original 18ky
- Risa525
TOMINO123 píše:chlapi a aku by ste si predstavovali cenu...videl som tam ze jeden predava repliky za 17000kc...su cisto nove ale gumy nesedia podla technicaku....aspon teda mne nie
a s tym ze su spinave...neumyl som ich hanbim sa....je pravda ze je to moja vitka...ale ak chcete tak vam ich umyjem
Umyj je!!pomůže ti to k prodeji,pořádně je vyfot' a doplň info o stavu pneu

Sorry za OT,ale radím ti umyj je a znovu a pěkně nafoť,opravdu to svědčí o tom jak se k nim majitel choval,celkem dlouho po nich pokukuji,nějaký ten pátek už je inzeruješ na bmw klubu.sk
Cena je pěkná odpovídající,ale první dojem je nejdůležitější a ten je v tvém případě celkem špatnej.Neber to jako buzeraci,ale spíš jako radu.
A když už tady píšu takový bláboly tak se aspoň zeptám,jako potencionální zájemce,jak jsou na tom pneu?Díky.
Edit:Risa byl první,mám stejný názor i otázku
Cena je pěkná odpovídající,ale první dojem je nejdůležitější a ten je v tvém případě celkem špatnej.Neber to jako buzeraci,ale spíš jako radu.
A když už tady píšu takový bláboly tak se aspoň zeptám,jako potencionální zájemce,jak jsou na tom pneu?Díky.

Edit:Risa byl první,mám stejný názor i otázku

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
mas uplnu pravdu...ale ja som nemal vobec cas ich ani nafotit fotil som ich telefonom potme
o tom svedci aj kvalita fotiek...bol sa pozriet jeden chlapec ktory spekuloval s cenou tak som mu hned povedal ze ich nepredavam preto ze by som potreboval peniaze ale preto ze ich nechcem predat s autom...a este jeden kamarat co ich chce ale ten tolko nikdy nenasetri
a ostatní len otazky a foto chcu...buduci tyzden ich tu budes mat ciste nalestene
a s kvalitnymi fotkami 

Výborně,tak už se těším na pěkné fotky.Kolega s SK klubu je taky prodával,sice nevím za kolik,ale byly to taky originály,taky s obutím,akorát je měl luxusně umyté a vyfocené,za pár dní byly pryč.
Ještě zjisti jak jsou na tom pneu,celkem podstatná věc,myslím,že zde bude celkem dost zájemců.
Ještě zjisti jak jsou na tom pneu,celkem podstatná věc,myslím,že zde bude celkem dost zájemců.

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
uz by som sem davno zavesil foto ale nie som momentalne doma...na nete som 16 hodin denne takze kludne na email tomino321@azet.sk mozes pisat nasiel som este nejaku foto v PC
kde su ciste
aj s autom
neda sa mi pripojit subor
a chcel som sa opytat tie druhe mali gumy vzadu 275 nie ? lebo ja mam 265 ako je v technicaku

neda sa mi pripojit subor

a chcel som sa opytat tie druhe mali gumy vzadu 275 nie ? lebo ja mam 265 ako je v technicaku
TOMINO123 píše:uz by som sem davno zavesil foto ale nie som momentalne doma...na nete som 16 hodin denne takze kludne na email tomino321@azet.sk mozes pisat nasiel som este nejaku foto v PCkde su ciste
aj s autom
neda sa mi pripojit subor![]()
![]()
Zadní mají být 275/35....
- Risa525
u nas je to obdobné ale kontrolují to opravdu jen málokdy...spíš vůbecTOMINO123 píše:no a ja mam 265 lebo ich mam v technicaku
pretoze neviem ako u vas ale u nas to zvyknu polisi kontrolovat a pokial ti nesedi rozmer udavany vyrobcom nema co auto na ceste robit

-
ahoj o kola mám zájem, ale jsem schopen dát maximálně 15 tis. pokud to pro tebe bude aktuelní tak mi napiš na aprilia.petr@seznam.cz díky
- Risa525
sry za OT ale to mě celkem rozesmálo za kovaný kola M5...15tispetr-praha píše:ahoj o kola mám zájem, ale jsem schopen dát maximálně 15 tis. pokud to pro tebe bude aktuelní tak mi napiš na aprilia.petr@seznam.cz díky

ale doba to bude příjemná ale ještě to chvilku potrvá

-