Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pneu 265/30 19 a 235/35 19
Mám na prodej tyto pneu:
Rockstone F105 235/35 R19 91W XL DOT 0911 2ks, stav 6-7mm zanovni
cena 1000,-/ks
Continental SportContact2 265/30 19 DOT 3005 2ks, stav cca 4mm
cena 500,-/ks
Pokud by nekdo chtel celou sadu tak cena komplet 2500,-
Pouze osobni predani Nachodsko nebo popripade HK
Rockstone F105 235/35 R19 91W XL DOT 0911 2ks, stav 6-7mm zanovni
cena 1000,-/ks
Continental SportContact2 265/30 19 DOT 3005 2ks, stav cca 4mm
cena 500,-/ks
Pokud by nekdo chtel celou sadu tak cena komplet 2500,-
Pouze osobni predani Nachodsko nebo popripade HK
- Přílohy
-
- obrázek (7).JPG (112.25 KiB) Zobrazeno 1262 x
-
- obrázek (1).JPG (127.64 KiB) Zobrazeno 1262 x
Aktuál? Děláš si ze mě prdel?! Když jsem tě 10 dní zpátky prosil o telefonní číslo, tak jsi mi ho poslal po týdnu, což o to...volal jsem ti nespočetně krát aby jsme se na dnešku domluvili, nechával jsem to jako kretén vyzvánět až do hlasové schránky a ty NIC. Tak se na to rovnou vyser, inzerát si smaž a nezasírej zbytečně nabídku.
PS: lituju další členy, kteří budou mít o pneu zájem, opravdu !
PS: lituju další členy, kteří budou mít o pneu zájem, opravdu !
..telefony bereš všem ale mě ne, zajímavé je, že do vlákna nechodíš denně, ale včera jsi tady napsal "aktuál", v ten den jsem reagoval a na druhý den píšeš reakci na mou odpověď, trošku si protiřečíš, nemyslíš?
..nebudu se tady s tebou dohadovat, tak jak už jsem psal výše, lituji dalšího potencionálního zájemce..
..nebudu se tady s tebou dohadovat, tak jak už jsem psal výše, lituji dalšího potencionálního zájemce..
Vubec nechapu o co ti jde, ale evidentne chces jenom vyvolat konflikt, chodim sem jak mam cas a jak muzu...nebo jako, kdyz napisu, ze sem nechodim denne tak sem nemuzu jit 2 dny za sebou? Jak vis, ze vsem beru telefony?
hele za posledni 4 dny tady nemam jedinej neprijatej hovor, kterej bych nevzal nebo pak nevolal zpet. Napis mi cislo ze kteryho si volal kdyz mas porad problem. Ja Ti rikam, ze si me ani nevolal, nevim o co ti jde...