Ahoj, zvažuji prodej / výměnu s doplatkem těchto 17" BBS RC090. Kola jsou na letních pláštích, vzorek nějakých 60-70%.
Nejsou pokopaná, křivá, jsou ve váze. Mají ale provozní odřeniny od předchozího majitele. Ten to moc neřešil.
Pokud by někdo zvažoval přechod z 18" na 17" a jednalo se o pěkná, nejlépe origo kola, klidně se ozvěte, třeba se nějak dohodnem. Chci vyzkoušet 18", preferuji výměnu. Teď budu přezouvat tak budou do jara k dispozici, pokud bude mít někdo zájem. Není problém je nafotit každé zvlášť.
myslím, že je to ET20... ale nevím, jestli nekecám... teď jsem tam dal 15mm podložky na zadek a je to úplně akorát.
kola jsou to krásný, ale chtěl bych něco co vylejzá víc z blatníků, tyhle jsou podle mě docela zastrčený. raději bych výměnu, nechci zůstat bez kol v případě, že bych nedokázal potom do jara sehnat nějaký co by se mi líbily...
ja by som to chcel na e46, takže preto sa pýtam. Asi sú predné a zadné disky rovnako široké, že? 8" zrejme. Ja by som ich dokázal vymeniť za moje, ale sú to len 17" styling 68, takže to je asi bezpredmetné. Ale ak by boli na predaj, zaujímala by ma cena samozrejme kľudne SZ
Ďakujem
Áno, stredová diera tam je iná, to máš pravdu.
e39 = 74.1mm
e46 = 72,5mm
Ja by som to vyriešil pridaním toho strediaceho krúžka. Ty by si musel použiť asi podložky ak by si chcel kolesá z e46.
každopádně děkuju za nabídku, ale když cestou jinejch kol, tak zkusím buď nějaký vylezlejší 17"ky, nebo větší kola... nechtěl bych tam mít ty podložky úplně natrvalo.
Jasné rozumiem.
Skôr som to smeroval do toho, ak by si ich chcel predať, tak by som mal záujem. Je mi jasné že výmena pre teba v mojom prípade nie je vhodná.
Je to fajn auto, porad me bavi a asi jeste nejakou dobu bude A to jen diky Lukasovi Jinak mas moc peknej kousek. Takhle nejak bych si predstavoval svou 39 M Paket, cernej strop, manual, speru, ty tvoje kola
jj, ale zase V8 je V8 ... jinak ten strop fakt doporučuju, udělá to s tim interiérem neuvěřitelný věci. krom toho i na dotyk je ten materiál příjemnější. já k Lukášovi pojedu asi za 14 dnů, musim mu z toho nárazníku ještě vrátit výztuhu, kterou si zapoměl sundat když mi ho dával a potřebuju pár drobností.
no jo vlastně, ten koberec... to jo, ten určitě... jinak bych to asi nechal, pak by tam ty sedačky asi vypadaly nepatřičně, těžko říct... ale přehodit palubku, to se dá... a Lukáš tam toho bude mít hafo, ne?