Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Benzínové BMW E46,E39 atd...do 130000Kč_PRAHA a okolí

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
Greddy

#1 Příspěvek od Greddy »

Zdravím,zhruba koncem tejdne se konečně zbavuji starého autíčka a budu mít nějaké finance navíc,takže se dívám po něčem zhruba do +/- 130000Kč ...
Bmw jsem nikdy neměl,ale mám pár známých co je mají...Koukám se ještě po jiných značkách(Honda,WV,Audi....) tak si říkám,že uvidím co kdo nabídne,v bazarech jsem byl,ale těm nevěřím a ve většině případů tam mají auta bez "duše"...
Takže co scháním... nemám nějakou striktně danou představu,ale nejideálnější možnost se mi jeví BMW E46 benzín...nebo nějaký jiný model,ale abych do toho hned nevrazil majland do oprav....spotřeba nehraje takovou roli,dám přednost silnějšímu motoru než šetřílkovi co nejede(autem jezdim vetsinou jen o vikendech,v tydnu neni čas).Jo a prosím spíš manuály,v rodině máme ted novyho supíka v automatu a nechci aby takhle byli všechny auta kromě fábky:D
Poctivě vedená servisní knížka,první majitel,nejlépe nějaký z bmwklubu výhodou....
Praha nebo Středočeský kraj....Nabídky sem prosím i s fotkami nebo na mail greddy007@seznam.cz děkuji
Greddy

#2 Příspěvek od Greddy »

UP,ve středu přejdu ze stavu potenciální zájemce do stavu člověka co má prachy a chce je co nejdřív utratit za pěkný autíčko:-)
gigo

#3 Příspěvek od gigo »

Snad se mi dnes podaří odeslat slíbené fotky...
Greddy

#4 Příspěvek od Greddy »

gigo píše:Snad se mi dnes podaří odeslat slíbené fotky...

SZ

jinak čekám na někoho kdo mi udělá dobrou nabídku a bude jednat na férovku(žádný zatajování apod.)....jinak prosím nenabízejte kombíky,děkuji
Scooter
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Scooter »

E30 320i ex
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex

aktuálně Volvo V70 D4 :-D na práci a E36 kabrio v garáži :-)
Greddy

#6 Příspěvek od Greddy »

Díky,ale to ne...dneska jsem projel 3báwa,jedno e39;2 e46 ale obě v dieselu a to se mi nelíbilo,takže prosím už nabízejte JEN BENZÍNOVÉ STROJE ..díky..jinak lidi,co jezdí na Prahu,není problém se o víkendu se stavit když pojedete po Strakonický na ukázku...rád se podívám a popř. vaše auto zařadím do užšího výběru...každopádně díky všem za nabídky,všechny vaše báwa jsou pěkný,ale jen jedno skončí u mě...
Odpovědět