Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
koupim e30 cabrio
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zavarenec píše:Viděl jsem jednoho pěknýho chromáka m20b20 r.v. 90, černej, velký BC, krásná střecha - elektrická.
Bylo to někde u brandejsa v bazaru. Chtěli za to 100tis
jj to sem jel loni v lete okolo tak sem se okolo zastavoval , vypada celkem slusne

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
MattyX píše:zavarenec píše:Viděl jsem jednoho pěknýho chromáka m20b20 r.v. 90, černej, velký BC, krásná střecha - elektrická.
Bylo to někde u brandejsa v bazaru. Chtěli za to 100tis
jj to sem jel loni v lete okolo tak sem se okolo zastavoval , vypada celkem slusnebylo to myslim ve stary boleslavi
JJ byl celkem pěknej, neschilej, zachovalej....doporučuju
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to sem zvedavej , pokud mas foto tak me ho posli na matty.x@seznam.cz ja ti to sem klidne vlozim , trica za 300K musi byt jak nova tak to su zvedavej
za 300K udelam i z mojeho coupe origo kabro
ne sranda , ale fakt posli foto pls 

E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
Fotky nějaký udělám teď o víkendu a pošlu, musím chuděrku oprášit. I když se to zdá hodně, tak já vím co to všechno stálo a věřte, cena není moc daleko od skutečných nákladů. Samo, auto prodávat nechci, jen když mi to někdo zaplatí a pravda, o tom pochybuji.
M3 cabrio e30 za 300T ? to jsem teda nikdy neviděl já, možná nějakej vrak, a natom by zahučelo dalších 300T. V německu se běžně prodávají lepší stavy 325i chromáků kolem 200T a na těch je ještě spousta práce. Ono se řekne stará e30, ale dát takový auto opravdu do top stavu, vyměnit vše co je ještě skladem a repasovat to co se už koupit nedá, zabere hodně času a spoustu peněz.
Je to cca rok, dva, když jsem byl s auten na veteránské burze. Parkoval jsem před vstupem a když jsem se vrátil k autu, měl jsem tam rozvášněnýho rakušáka, kterej nabízel 15T euro. Tenkrát jsem měl auto na silnici v podstatě poprvé, takže o prodeji jsem nechtěl ani slyšet, ale v přepočtu by to bylo ještě dál něž 300T.
M3 cabrio e30 za 300T ? to jsem teda nikdy neviděl já, možná nějakej vrak, a natom by zahučelo dalších 300T. V německu se běžně prodávají lepší stavy 325i chromáků kolem 200T a na těch je ještě spousta práce. Ono se řekne stará e30, ale dát takový auto opravdu do top stavu, vyměnit vše co je ještě skladem a repasovat to co se už koupit nedá, zabere hodně času a spoustu peněz.
Je to cca rok, dva, když jsem byl s auten na veteránské burze. Parkoval jsem před vstupem a když jsem se vrátil k autu, měl jsem tam rozvášněnýho rakušáka, kterej nabízel 15T euro. Tenkrát jsem měl auto na silnici v podstatě poprvé, takže o prodeji jsem nechtěl ani slyšet, ale v přepočtu by to bylo ještě dál něž 300T.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jako ja osobne nepochybuji o tom ze to auto tu hodnotu ma , vim jaky to je u me jaka je to kasicka ,a v podstate tydle auta se stavaji celkem vyhledavany pokud maji trosku solidni vybavu a motorizaci a jeste k tomu ve skvelem stavu tak tu poptavku ty auta maji , jinak znamej pred peti lety koupil e30 m3 kabro za 200 tycek , a opravdu to byla popelnice
a porad je , ale o dalsich 200tis drazsi 

E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar