Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e90 320d steptronic - názor

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
matej-matej

#1 Příspěvek od matej-matej »

Čau kluci,

Předem bych chtěl všechny pozdravit.
Budu zde psát svůj první post a to ještě s dotazem na všechny :)
Bohužel jsem se ještě nestal šťastným majitelem BMW E9x (ne však majitelem této značky)
Už asi dva měsíce sedím po internetu a vybírám své "nové" BMW. Mam už snad přečteno tolik, že bych mohl dělat v autorizovaném servisu BMW (ovšem, kdybych neměl obě ruce levé)

No ale teď už k autu samotnému:

Mé požadavky byli následující : iDrive, automat, odpočet DPH, sportovní sedačky a nafta (z důvodu využívání auta jako soukromého/služebního a měsíčnímu nájezdu cca 3000Km).
Vcelku jsem ani neřešil karosérii, bylo mi to jedno.

Po dlouhém hledání jsem našel auto, které mi sedí výbavou, cenou a počtem najetých KM.

A má otázka na Vás:
myslíte si, že je to dobré auto za ten peníz:?

BMW E90 320d STEPTRONIC

Objem motoru: 1 998 ccm
Výkon motoru: 120 kW
Najeto: 123 000 km
Vyrobeno: 2007
Servisní knížka: Ano
První majitel: Ano

Výbava:
6 rychlostních stupňů, 8 x airbag, ABS, alarm, automatická klimatizace, automatická převodovka, autorádio, CD přehrávač, dálkově ovládané centrální zamykání, dělená zadní sedadla, el. ovládání oken, el. ovládání zrcátek, el. seřiditelná sedadla, ESP, imobilizér, indikátor parkování, litá kola, multifunkční volant, nastavitelný volant, ostřikovače světlometů, palubní počítač, posilovač řízení, protiprokluzový systém kol (ASR), příprava pro telefon, satelitní navigace, senzor stěračů, sportovní sedadla, střešní nosič, tažné zařízení, tempomat, tónovaná skla, vyhřívaná sedadla, vyhřívaná zrcátka, výškově nastavitelná sedadla, xenony, zadní stěrač ,aut. aktivace výstražných světlometů, brzdový asistent, klimatizovaná přihrádka, mlhovky, natáčecí světlomety, senzor opotřebení brzdových destiček, senzor světel, startování tlačítkem, adaptivní bi-xenonové světlomety, navigační systém profesional, sport paket

Zde ještě nějaké foto:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Cena vozu bez DPH: 332 500Kč
a to je asi tak vše….

Budu rád za každou odpověď, která mi pomůže při výběru vozu :)
Pokud máte zálusk na nějaké jiné auto (nemusí být v ČR), nebo máte podobné auto a chcete prodat, tak mi prosím pošlete link a já bych se zajel podívat.

Zatím ahoj,

Matěj
DAVe_1

#2 Příspěvek od DAVe_1 »

ty by jsi to snad chtel jeste levnejsi? :D 330t je podle me hodne dobra cenovka s touhle vybavou ani nemluvim..i barva se mi libi, kola taky pekny. Jestli bude technicky ok sel bych do ni.
matej-matej

#3 Příspěvek od matej-matej »

OK díky za názor.

Na auto už jsem se podívat byl a připadalo mi technicky v pořádku :-) Zítra s ním ale raději zajedu do Renocaru na pořádnou prohlídku protože jsem v tomhle ohledu lama :-)
DAVe_1

#4 Příspěvek od DAVe_1 »

matej-matej píše:OK díky za názor.

Na auto už jsem se podívat byl a připadalo mi technicky v pořádku :-) Zítra s ním ale raději zajedu do Renocaru na pořádnou prohlídku protože jsem v tomhle ohledu lama :-)

tak tak :wink:
Odpovědět