Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW E46 320d/330d
Zdravim, rozhodl jsem se, ze si koupim auto, po kterem uz dlouho koukam (BMW E46). Motor bych rad dvoulitr naftu. Model auta po faceliftu, takze rok predpokladam od 2002. Je mi jedno jestli sedan nebo touring - zalezi na konkretni nabidce.
Pozaduji, aby auto bylo v bezvadnem technickem stavu, nikdy nehavarovane, idealne od prvniho majitele (se serviskou) a taky by nemuselo mit nalitano nekde 300000km...
Vybava: zase zalezi na okolnostech (pokud bude auto v poradku tak absence zadnich el. oken nebude duvod proto abych nabidku zavrhl). Ale tak automaticka klima (s displayem), radio na CD, el. okna, el. zrcatka, pal. pc, ... Vylozene socku (co se vybavy tyka) bych teda nechtel.
Ostatni: V nejidealnejsim pripade stribrna metla a orig. ALU...
Pokud byste nekdo meli na prodej nebo vedeli o nejakem kousku, ktereho se chce nekdo "zbavit" tak mi prosim napiste. Diky
Pozaduji, aby auto bylo v bezvadnem technickem stavu, nikdy nehavarovane, idealne od prvniho majitele (se serviskou) a taky by nemuselo mit nalitano nekde 300000km...
Vybava: zase zalezi na okolnostech (pokud bude auto v poradku tak absence zadnich el. oken nebude duvod proto abych nabidku zavrhl). Ale tak automaticka klima (s displayem), radio na CD, el. okna, el. zrcatka, pal. pc, ... Vylozene socku (co se vybavy tyka) bych teda nechtel.
Ostatni: V nejidealnejsim pripade stribrna metla a orig. ALU...
Pokud byste nekdo meli na prodej nebo vedeli o nejakem kousku, ktereho se chce nekdo "zbavit" tak mi prosim napiste. Diky
Neznáte náhodou někdo tohle auto? http://auto.bazos.cz/inzerat/8265244/Pr ... ouring.php
Cena je celkem podezřelá. Neměli byste někdo možnost se na něj podívat - pokud třeba jezdíte kolem? Díky
Cena je celkem podezřelá. Neměli byste někdo možnost se na něj podívat - pokud třeba jezdíte kolem? Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... ic&t=92246 Dival ses? Neni to 320d ale i tak spotrebu to ma krasnou a jede to o fous lip