Zdravím všechny členy. Rád bych si pořídil 530d Touring a tak se obracím na zdejší, jestli někdo nemá zrovna na prodej nějakou pěknou, zachovalou e39. Chtěl bych aby auto bylo velmi zachovalé, na stavu tacho mi nezáleží. Pokud možno max výbava, 142kw verze a hlavně manuální řazení. Konkrétní datum koupě zatím nevím (musím prvně prodat svou Fabii combi 1.9 TDi rok 2001/11 ve velmi dobrém stavu a asi max výbavě, takže možno i vyměnit a doplatit..)
Když byste někdo o nějakém pěkném kousku věděli pošlete mi prosím mail na sladiss@seznam.cz
Jo a ještě kdybych si vybral auto třeba z německa není zde někdo kdo by se zabýval dovozem? Popřípadě cena dovozu a přihlášení atd..
Moc díky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Koupím 530d Touring e39
Po ročním váhání jsem se rozhodl prodat svou nevyužitou e39 tour rok 2001 která za poslední rok najela asi 1 000km protože jsem si koupil E60. Jěstě ji dělám posledních pár úprav které potřebuje a půjde z domu.
E39 530d tour rok 2001 dovezenou z D po prvním majiteli
142kw a asi je tam nějakej chip který byl zapsaný i v německém TP a jeho výkon je zapsaný i v Českém TP 155kw
Podvozek i interiér M - packet(bez kůže)
Atd atd spousta nových věcí které se mi tady nechcou psát
Když tak cinkni na 602 636 295 a já ti vše rád povím
E39 530d tour rok 2001 dovezenou z D po prvním majiteli
142kw a asi je tam nějakej chip který byl zapsaný i v německém TP a jeho výkon je zapsaný i v Českém TP 155kw
Podvozek i interiér M - packet(bez kůže)
Atd atd spousta nových věcí které se mi tady nechcou psát
Když tak cinkni na 602 636 295 a já ti vše rád povím