Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 530i manuál, touring
Cau,
koukám , že jsi sem dal stejný inzerát na koupi na e39 530i touring jako já pár hodin před tebou.
Takovouto e39 bude oříšek sehnat, já už na tom pracuji od prosince a zatím nic pěkného nebylo.
Navrhuji spolupráci mezi námi, pokud jednomu z nás někdo něco nabídne a dotyčný to nevem buď z důvodu ceny nebo že se nebude líbit, neznamená to že nebude vyhovovat tomu druhému. Takže si můžeme takovéto nabídky přeposílat.
Toť můj návrh.
Díky Kuba
koukám , že jsi sem dal stejný inzerát na koupi na e39 530i touring jako já pár hodin před tebou.
Takovouto e39 bude oříšek sehnat, já už na tom pracuji od prosince a zatím nic pěkného nebylo.
Navrhuji spolupráci mezi námi, pokud jednomu z nás někdo něco nabídne a dotyčný to nevem buď z důvodu ceny nebo že se nebude líbit, neznamená to že nebude vyhovovat tomu druhému. Takže si můžeme takovéto nabídky přeposílat.
Toť můj návrh.
Díky Kuba
Musíš kontaktovat jenom někoho kdo umí suprově německy aby tě tam zavolal.Domluvíte se na všem podstatném,především musíš si tam zaplatit převozky a tam mají na ůřadě myslím do 12h.Potom nabereš kámoše do auta a vyrazíte pro vůz do DE.Jednoduché!!!!!!.Samozřejmně jsem se několikrát spálil ohledně stavu vozu,ale s tím se musí počítat.Takže když si nejsi jístý stavem vozu tak nemá cenu jezdit cc550km.Já si ještě vyžádám od majitele detailní foto celeho vozu a jedu.Brát vozy jen o soukromníků a ze Serviskou.
Takhle jsem si přivezl 20 aut.Nemusíš kontaktovat žádného dovozce,který z tebe bude mít min.15tis.Takhle ti to bude stát akorát benzín,naftu a převozky cc na 3 dny --80euro.
Takhle jsem si přivezl 20 aut.Nemusíš kontaktovat žádného dovozce,který z tebe bude mít min.15tis.Takhle ti to bude stát akorát benzín,naftu a převozky cc na 3 dny --80euro.
mno... něco na tom je... jde ale i o to, že je dobré změřit tloušťku laku, projet auto diagnostikou a pak prohlídnout mechanické věci... já sice nejsem úplně blbej a slepej, ale většiny nesrovnalostí si na svých autech všimnu až po nějaké době používání... nemám holt tolik zkušeností. Proto beru názor, že raději v první fázi investuji 10tisíc a v těch dalších 10x tolik nebo více ušetřím... samozřejmě, že bych se rád bez této pomoci obešel, ale... CO je dneska zadarmo?
No tak to si pěkný pacient
,abych v DE měřil lak,nebo jezdil na diagnostiku nebo po servisech ,tak to jsem nikdy nedělal a myslím ,že to žádný dovozce nedělá.Teda ,které já znám a myslím ,že jich znám hodně.Přijedu projedu auto a když tam nesvítí nějaká kontrolka která nemá svítit tak to neřeším.Když nic nemlátí na podvozku,taky neřeším.Lak,když vidím že odstín moc nepasuje,nebo kapoty,dveře nepasujou,kouknu do motorového prostoru na nosníky,pak do kufru jestli to tam není vytahováno od bouračky.JO a motor vždy řeknu prodávajícímu aby byl studený,abych kdyžtak slyšel bouchání nebo cvakání.
Taky jde o to kolik do toho auta chceš investovat,ale do každého ojetého auta budeš investovat.Ty si ale budeš muset koupit nové auto,protože auto za 6tis euro nebude bez investic.

Taky jde o to kolik do toho auta chceš investovat,ale do každého ojetého auta budeš investovat.Ty si ale budeš muset koupit nové auto,protože auto za 6tis euro nebude bez investic.