Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E34 saloon 530i - 540i
Pouze manual,pouze v M paketu nebo např.BBS paketu,v dobrém stavu,origo stav,bez koroze,prostě nějakou voňavku a leštěnku dohromady na nedělní výlety:D.Chci prostě BMW ne tyhle rádoby novodobé BMW bez ducha a jakéhokoliv stylu.Cenu respektuji. Díky za případné nabídky 

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Ahoj. Vlastní skušenost. Měl už jsem 4ks E34 535i a dvě E34 530i. 8 válec sice pěkný zvuk motoru , ale 3.5 litr je lepší. Ted jsem si přivezl pátou v pořadí E34 535i ale v automatu . Nikdy jsem ho moc nechtěl , klacek v ruce nenahradíš , ale po tom co jsem měl možnost jezdit v E24 635csi s automatem jsem změnil názor.

Pitrs11 píše:Ahoj. Vlastní skušenost. Měl už jsem 4ks E34 535i a dvě E34 530i. 8 válec sice pěkný zvuk motoru , ale 3.5 litr je lepší. Ted jsem si přivezl pátou v pořadí E34 535i ale v automatu . Nikdy jsem ho moc nechtěl , klacek v ruce nenahradíš , ale po tom co jsem měl možnost jezdit v E24 635csi s automatem jsem změnil názor.![]()
V čem je 535i lepší?
tak to trochu hodíme nahoru,ačkoliv nedoufám že by se něco našlo
-upraven výběr pouze V8 ale pokud by měl někdo něco mimořádně zachovalého tak můžete nabídnout.Podmínka je sedan,min.525i,a pokud možno manuál,u V8 bych možná ten automat skousnul.Silnější koroze,tuzing a podobné výmysly nepřichází v úvahu
-jo a nebráním se ani případnému dovozu na čistopisu od místních borců přes dovoz.
-Cena přiměřená

-upraven výběr pouze V8 ale pokud by měl někdo něco mimořádně zachovalého tak můžete nabídnout.Podmínka je sedan,min.525i,a pokud možno manuál,u V8 bych možná ten automat skousnul.Silnější koroze,tuzing a podobné výmysly nepřichází v úvahu

-jo a nebráním se ani případnému dovozu na čistopisu od místních borců přes dovoz.
-Cena přiměřená

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket